Inlägg

Inlägg som HP_ÄGAREN har skrivit i forumet
Av HP_ÄGAREN

Märkes dator ?
Då kan du behöva "orginal" skivan. Du kan exempel inte installera ett Dell system på en HP dator. Om du laddat ner operativsystemet så är det nog bäst att ladda ner en annan version.

Annars skulle jag startat datorn som vanligt och sedan satt in skivan och valt att installera systemet

Av HP_ÄGAREN

klockat grafikkortet ?

Om du kan se "windows Professional" logan med den blå randen under efter BIOS bilden så behöver du inte läsa resten:

Isåfall är det nog det som fått ta smällen. Har du några andra grafikkort så kan du ju testa å lägga in det i stället å se om det fungerar

Av HP_ÄGAREN

Jag tycker att dom producerar för mkt telelurar. Så många att dom inte är speciella längre. Sen tycker jag att kavliteén har rutnat på senare år... Synd på tanke med att jag köpte den K850i när den kom i höstas förra året. Toutch delen av skärmen suuuger och varken spelen eller programen fungerar i den. Den tålde inte in uppdatering via datorn. Och man vill ju inte lämna in den bara för att få allt raderat!!

Troligen Alldrig mer Sony Ericsson!

Av HP_ÄGAREN
Citat:

Ursprungligen inskrivet av zpencer
Jag fick hem en k850i idag, men jag tycker att plastskivan som sitter vid knappsatsen glappar nere i högra hörnet, man ser liksom att den står upp lite där, är det någon annan som har haft det här problemet eller är det kanske så att den ska vara så?

Jag vet inte om jag uppfattat din fråga korrekt, men om så tycker jag att min sitter jätte bra. Dock så måste jag varna dig att den dagen du blir förbannad på den, släng inte in den i väggen! Då pajar media-spelaren... För å fixa det måste du uppdatera den via datorn... Det gjorde jag, svider än idag...

Av HP_ÄGAREN

Nej...!

Du måste ha varigt inne i Systemkonfigurationen och lekt

När jag inte va på G så lyckades jag få samma problem som du. Om du inte har något speciellt att skydda i den katalogen så rekomunderar jag dig att gå in där och bocka för "normal start - läs in alla drivrutiner och tjänster".

Om du inte vet hur du kommer in där så öppna start menyn, välj Kör. Och knappa in msconfig. :P:P

Detta lär lösa ditt problem på nolltid/eller den tiden det tar för din dator att starta om

Lycka till

Av HP_ÄGAREN

Fan du! Jag har gjort precis som du..... Med min HP dator... Det jag skulle/kommer att göra är att öppna luckan och koppla ur den disken som du hade vista på. Starta om och köra F10'an.

Har dock alldrig försökt F10'a datorn sedan vista installationen, vilket jag nu INTE SER FRAM EMOT

Men jag rekomunderar dig att först tästa det som Alibabba ovan skrev

Av HP_ÄGAREN

Tja, ser mörk ut på min sida.... Kan hålla med om att det kan värka jobbigt att installera om nätverkskortet, men det är relativt änkelt.. Som ex, trycka på avinstallera - starta om, installera, starta om. Sen skall det vara klart. Men visst, det finns ju tyvärr inga garantier om att detta skulle fungera från första början.. Det är iaf min NÄST sista lösning just nu.

Du kan ju också ladda ner "TuneUp Utilities 2008" på en dator med internet, ex den du är vid nu och sedan installera programmet på din sjuka dator och låta den "fixa felen". :):):)

Hur som, önskar good luck

Av HP_ÄGAREN
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Shinata_kai
Arguing on the internet is like competing in the special-peoples olympics, even if you win you’re a Retard..

thats just my oppinion

..Tyst me er o se glada ut så ska ni nog se att ni får spelet till PC också..

Wäre es nicht schön, wenn wir alle sprachen schwedisch hier auf Sweclockers?

Stellen Sie sich alle schreiben würden in verschiedenen Sprachen hier

Haha, skämt å sido, är du amerikan, engelsk eller skojar du bara ?:)

Av HP_ÄGAREN
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Daniel_Decay
Efter ett par timmar hittade jag ett sätt

MEN nu har jag istället framkallat ett annat problem, med en annan drivrutin. Fortfarande olöst efter otaliga timmar. Startar en ny tråd om det ^^. När ska jag lära mig att inte försöka uppdatera drivrutiner utöver de som finns på HP-hemsidan på min HP-laptop ? :/

Tack för hjälpen HP_ÄGAREN.

Oj!, Det var så lite så.

Jag skulle säga tvärtemot vad du skrev ovan, jag skulle ALLDRIG uppdatera via HP's egna hemsidor... Har fått traumatiska minnen från den tiden

Av HP_ÄGAREN
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Random-person
...men jag vet ju inte hur jag tar tillbaka svchost.exe-filen?...
Och hur ska jag kunna köra windows update när jag inte har ett nätverk?

Sen när förlorade du nätverket (!)?

Felsäkert läge kanske? Annars kan du ju installera om Närverkskortet. Det gör du i Enhetshanteraren

Av HP_ÄGAREN

Har du testat att höger kicka i den här datorn?

Gör du rätt, kan du välja uppdatera - om inget händer - klicka på egenskaper. Då kommer du in i Systemegenskaper, där kan du välja Systemåterställning i en flik. Där ser du ALLA tillgängliga engeter i den här datorn. Dom ska alla under "status" Övervakas. Tryck på knappen till höger "inställningar" alla HDD's som du kan se borde stå på Högst. Om någon står på lägst kan jag tänka mig att "den här datorn" skippar att visa den.

= Glöm ej (för utseendets skull) att välja ordna ikoner efter typ! =

Av HP_ÄGAREN

Det var synd.. Eh, har du varigit inne i enhetshanteraren?

Högerkicka på "Den här Datorn" välj Maskinvara och sen enhetshanteraren. Sen så ska du välja Bildskärmskort. Där ska ditt garfikkort ligga. Dubbelklicka på den, nu får du upp en tredje ruta. Där kan du välja Drivrutin. Sen kan du ju "avinstallera.. ( gör du det så är du på egen hand ) Annars finns det ju återställ tidigare drivrutin och bästa av allt i din sitution. Uppdatera Drivrutin!

Där har jag styrt mina grafik-uppdaretingar

Så bara ladda ner de du ska/vill installera och lägg det på ex; skrivbordet. När du uppdaterar kan du troligen själv välja var den "nya" uppdaterings filen ska ligga, annars söker den upp den själv.

Detta BÖR fungera

Av HP_ÄGAREN

Windows Update xD ?

Annars kan du ju testa att ta tillbaka dom och scanna med Kaspersky anti.

Av HP_ÄGAREN
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Jalle64
Då är det läge att uppdatera den til SP1, såvida det inte är en testversion då vill säga

Nja, kanske... har inte startar vista på länge nu... Har precis fått ett massivt problem med våran laptop...:(

Av HP_ÄGAREN

HJÄLP! Explorer.EXE - Det går inte att hitta en komponent (!)

OK, en enklare version! Jag installerade Internet Explorer 7. (fast jag föredrar firefox :S) Efter installationen ville inte datorn sammarbeta längre. Man kan bara se min bakrundsbild, man kan inte styra något..?

Läs Windows meddelandena här nedan ^^

Hej, som ni flesta känner till så tjatar microsoft regelbundet på att man ska uppgradera till Nya Internet Explorer 7.0.

Efter mångra röda kryss valde jag att ladda hem och installera det.... Skulle jag inte gjort. Efter installationen ville datorn starta om så jag gjorde det. När "windows startas" kom så började laptopen tänka.. mkt. Sen så dyker det upp en ruta (innan jag kommer in i desktop) som säger

= Explorer.EXE - Det går inte att hitta en komponent =

huh ?

sen: Det här programmer kunde inte startas eftersom iertutil.dll inte kunde hittas. Det här problemet kanske kan rättas till genom att du installerar om programmet. = OK =

Sen ser man bara min bakrundsbild, Inga ikoner, ingen start meny, ingenting.... Jag han trycka Ctrl + Alt + del om jag vill öppna ativitetshanteraren.

CPU'n andvänder 0 %... Allt som fanns där innan är kvar förutom då iexplorer och några liknande (tror jag).

Jag kan inte starta någon ny aktivitet. så fort jag trycker på någon siffra/bokstav kommer det upp en ny liknande ruta, denna säger:

= taskmgr.exe - Det går inte att hitta en komponent

sen: Det här programmer kunde inte startas eftersom iertutil.dll inte kunde hittas. Det här problemet kanske kan rättas till genom att du installerar om programmet. = OK =

Jag kan inte komma åt någonting så jag kan inte installera om programmet, jag har ingen makt alls iden.... Hjälp, vad ska jag ta mig till ?

Vill hälst inte installera om systemet, då hade jag ju redan gjort det.

Alla tips, förslag e.c.t. är jätte välkommna!

Tack!

Av HP_ÄGAREN
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Jalle64
Så du har inte uppdaterat till Vista SP1 ännu, eller är det XP du menar?

= VISTA =

Nej, jag har inte uppdaterat något på vista utöver grafikkortet när jag bytade. Jag hade Vista innan det släpptes i sverige så det är den Absolut första versionen jag har..

Av HP_ÄGAREN

Jag känner igen det här... Har du testat att AVinstallera den gamla verionen mot den nya, Windows LIve MEssenger? Testat att Inaktivera och aktivera nätverkskorten? Samt att uppdatera dem ?

En ren gissning

Av HP_ÄGAREN

Just nu så har ju Vista funnits i över ett år och dem bör ju ha fixat alla buggar o.s.v.

Jag har bägge två i min dator och tycker att XP är mkt bättre som spel maskin. Men jag har den första versionen som släpptes då i början...

Jag skulle personligen inte slänga utt tre fyra tusen på vista ännu.

Men sen så har ju vista DirectX 10 som inte XP har, å det är ju en stor skillnad i de flesta spelen kan jag intyga!

Det är upp till dig

Av HP_ÄGAREN

Åh! Har tre datorer som man förritiden fått installera om var varannan vecka, och Allt detta har försvunnigt när vi bytade till Kaspersky tillsammns med MacAfee Site Advisor! Dessa två fungerar som två murar runt din dator! Jag säger bara en mening:

SLUTA REFLEKTERA, TA Å INSTALLERA!

Av HP_ÄGAREN

MacAfee Siteadvisor är ett ganska bra gratisprogram, det visar vilka sidor om är säkra innan man går in på dem. Kan vara ett tips till Alla som brukar komma in på lite "mysko" sidor ibland. Över lag tar det ingen CPU styrka. Jag har iaf inte noterat något