Inlägg

Inlägg som Undrium har skrivit i forumet
Av Undrium

Hur är det med utrymme för en SLI config av 580? Har hört att det tar upp 3 platser vilket betyder att väldigt få moderkort faktiskt kan ha det i SLI?

Av Undrium

Hej!

Byt ut

<input type="text"class="bigbox" />

mot

<textarea class="bigbox"></textarea>

om du vill ha en flerrads-input.

Av Undrium

Icewind Dale 2 är väldigt kul om du är rpg-nördg och inte alltför kräsen när det kommer till grafik.

Av Undrium

Finns det någon som kan berätta hur mycket de har "skördat" och faktiskt tjänat? Skulle vara kul att höra lite "success stories", har gått igenom hela tråden och det verkar inte vara någon som vill dela med sig av detta?

Av Undrium
Skrivet av Jyhan:

Listan är väldigt befogad, eftersom att en spelsite kan recensera alla tre plattformar och där det just är hundratals om inte tusentals sidor som har recenserat spelen. Ett exempel är Gamereactors recension av Metro 2033 där PC versionen fick mycket kritik pga. att spelet var buggigt och extremt krävande medan 360 versionen fick beröm för att den var optimerad och fri från jobbiga buggar som PC v. led av.

Såklart att ni tycker listan är missvisande och obefogat och allt möjligt. Den får ju inte PC att framstå som överlägsen och bäst och det går ju inte för sig på detta forum...
[/B]

Men till och med du kan väl se brister i listan då t ex Bad Company 2 får bättre betyg på konsol än PC?

Av Undrium
Skrivet av Jyhan:


LÄS
vad jag har skrivit i tidigare inlägg. Denna lista är plockat från Metacritik där i vissa spel är det upp emot 100 personer som recenserat ett spel och den hade jag för att bevisa att multiplattformspel är bättre på konsol och det är bevisat eftersom att era åsikter är betydelselösa och inte objektiva för fem öre och samma med mina om man ska ta det hela i ett helt oberoende objektivt sammanhang och det är just det jag har bevisat att konsolversionerna är bättre än PC versionerna och detta kan inte ni argumentera emot för det är redan bevisat där det är hundratals recensenter sammanlagt som har satt betyg på spelen. Så den delen av diskussionen är avslutad eftersom det finns ingenting att tillägga eller vrida och vända på.

Jag har LÄST vad du har skrivit och jag tycker din lista är helt obefogad då den baseras på vad spelarna tycker om just sina konsollversioner. Det kan vi visst argumentera emot, eftersom listan är (observera att jag inte skriver att det är din) missvisande.

Av Undrium

Heh, Jyhan borde ha insett att listan med portningar var korkad redan när Bad Company 2 och Left 4 Dead 2 inte vanns av PCn.

Av Undrium

P193an verkar intressant, en USB3-port också. Är den rymlig då?

http://www.inet.se/artikel/6900367/antec-performance-one-p193...

Av Undrium

Stort, tyst chassi

Hej, är på jakt efter ett fulltower chassi som är välisolerat, har ni något tips? Sökte i denna kategorin men hittade enbart små, tysta. Verkar inte direkt gå hand i hand med stort och tyst.

Är lite sugen på Fractal Design Define XL, men det kanske finns bättre enligt er?

http://www.sweclockers.com/recension/13030-fractal-design-def...

Av Undrium

Jag skriver här trots att det är lite sent eftersom jag tycker det är dåligt att inte posta resultatet när man fått hjälp. Jag skickade tillbaka disken (alltid lika surt att skicka tillbaka någonting) men fick tillbaka en fungerande. Gjorde det efter jag prövat ovannämnda verktyg i tråden också.

Av Undrium

Nioreh83, du är en ängel, det fixade allting.

Av Undrium

hampusbengtsson, vet inte riktigt om ditt svar är seriöst eller ej. Jag har för tillfället 8 Blu-Rayfilmer som lider av samma problem på min skärm.

Av Undrium

Blue-ray problem (blinkade ljus med undertexter)

Jag har ett problem med mina blue-rayfilmer, samtliga verkar ändra sitt ljus när en undertext ska visas så det blir ett ganska irriterande blinkande.

Jag har en LG 50PS8000 skärm och kör filmerna på en PS3a (Slim, 120gb) via HDMI. Kabeln är ingenting dyrt, men jag tror inte det är det som är problemet.

Hade varit schysst om någon kunde hjälpa mig, har inte hittat något svar på nätet riktigt.

Av Undrium

Ja, ska nog skicka tillbaka den. :/

Av Undrium

Köpte en Samsung Hårddisk Spinpoint F1 (Problem)

Inhandlade en Samsung Spinpoint F1 1TB (HD103UJ) och den fungerar sådär. Först när jag skulle partitionera den så gjorde den ett klickande ljud ifrån sig, sedan fastnar den vid formateringen (4%) och börjar låta extremt mycket (ungefär som 30 hackspettar).

Är det läge att lämna tillbaka den? Har sökt som en blådåre efter lösningar på nätet men hittar ingenting.

Av Undrium

olirc, har varit där inne men det ger inte så mycket hjälp. Testade med en annan WINXP SP2 skiva och det gick så långt att jag kunde formatera om hårddisken men sedan kom ett "Diskläsfel tryck ctrl+alt+del för att starta om". Konstiga är att i BIOS upptäcker inte den min SATA hårddisk i boot sekvensen. Nu när jag testat med en annan DVD-spelare så upptäcker den hårddisken också men min IDE HD klassas som "Floppy drive".

Av Undrium

Tack, jaomi och olirc. Jag får fortfarande bluescreenen efter att ha gjort om DVDn till slave och Ide hdn till master. Kanske är SATAn det är fel på?

Upptäckte precis att det är ett Stop: 0x0000007B fel. Finns det något typiskt fel man har gjort när detta uppstår? Tusan också.

Av Undrium

Another_Lundis: Ja, du har rätt. Jag hade dålig distansering. Tack.

Av Undrium

En SATA hårddisk, en IDE hårddisk och en DVD (ide)

Har:

SATA hårddisk 400 gig (Tom, ska ha OSet på den)
Ide hårddisk 200 gig (Fylld med saker från äldre datorer, inget OS)
Ide DVD brännare

Jag har ett litet problem nu när jag ska installera operativssystemet (xp) på datorn. Byggde ihop en dator igår med ett Asus P5B Deluxe iP965 moderkort. Problemet är att det finns gott om SATA uttag men bara ett IDE.

När jag placerar hårddisken och DVD spelaren/brännaren så blir jag tvingad till att ha DVDn längst ut på ATA kabeln (hårddisken och DVDN får dela på en). Jag har ingen aning hur jag ska ställa in dem, DVDn ska inte vara master iallafall. Men när jag försöker installera XP från CDn så kommer det upp en bluescreen efter att den försökt ladda startrutinerna och säger att jag har fel på min hårdvara. Måste ha med att DVDn är längst ut på ATA kabeln som egentligen är en master placering?

Finns det någon lösning på det här eller kan jag enbart ha en DVD spelare eller IDE hårddisk på den kabeln? Tycker det är lite dumt då det är 2 uttag. :S

Tack på förhand!

Av Undrium

I fixed it! Bad distancing between the chassi and motherboard!