Inlägg

Inlägg som Undrium har skrivit i forumet
Av Undrium
Skrivet av Kent:

Nu skriver komplett 2011-11-01

Länk på det tack?

Av Undrium

Ingen vänlig själ med uppdatering eller bekräftelse angående detta?

Av Undrium
Skrivet av Tastyandy:

Måste hålla med RottingRhubarbs och även Chris_Kadaver..

Det var en kraftig besvikelse, Kalle Anka rörelser på gubben, grafiken var bättre i detalj mässigt men i stortsett densamma som i BC2.
En annan skillnad är också att husdelarna går sönder, istället för att hela väggen försvinner. Ska jag vara seriös så började jag nästan gråta och köpte CoD 4 istället. Dedär spelet kommer bli lika failat i Bc2. Endast public lir, ännu en gång glömmer DICE bort oss som vill mer en bara spela..

Så ja, jag är rädd för att.. Detta är DICEs sista chans, dom kommer försvinna efter BF3 OM det nu inte är så att dom ligger och väntar på en saftig patch som räddar situationen, låter oss lägga in tex " Promod ", ha en konsoll i spelet etc..

Du har inte tänkt så långt att det är en alpha som visas upp? Så länge kartstorleken är bevarad från BF2 så slår BF3 Call of duty med hästlängder enligt mig.

Av Undrium
Skrivet av Ninotramp:

Det är inte barnsligt att bli förbannad. Spelar man seriöst och det kommer in en solo spelare som förstör har man all rätt i världen att skrika åt honom.

Haha, snacka om att skriva om. Jag skrev "förbannad över en sådan sak" inte att det är barnsligt att bli förbannad generellt. Sedan låter jag det vara osagt angående att det är okej att skrika åt någon i HoN och hur mycket konstruktivt det ger.

Av Undrium

Är det bara jag som är förvånad att denna jämförelsen ens görs? Som natt och dag ungefär, HoN har otroligt mycket mer utvecklingstid/resurser bakom sig och LoL ser ut som något 4 finniga kids sysslat med som hobbyprojekt i 5 månader. Kunde inte låta bli att skratta när jag testade LoL. Känns som att ägarna bakom spelet systematiskt mutat sig in i branschen bland spelare och webbsidor för det är verkligen långt bort från Heroes of Newerth.

Av Undrium
Skrivet av Ninotramp:

Jag skulle också blivit förbannad om en DS i laget köper Alchemist Bones. HoN är ett lagspel och man bör då läsa på vad man har för roll i spelet. DS är en support karaktär. Alchemist Bones är endast för en carry.

Otroligt barnsligt att bli förbannad över en sådan sak, men det är bara min åsikt. Vi hade utöver Nymphora även Soul Reaper så till situationen passade det. DS som även hade högst PSR tror jag, motiverade sitt köp med att kunna få in pengar utan att stjäla creeps också.

DS fyllde sin funktion ganska bra, spammade sin ulti och var närvarande i strider medans Nymphora surade och inte tillförde någonting. Något som dock påverkade DS var ju bråket med Nymphora vilket ledde till att han tappade fokus samt jag som försökte avstyra det. Laget bestod då av två spelare som kunda fokusera helt på just matchen. Rage kids skjuter ALLTID sig själva i foten.

För övrigt går det bra i HoN nu, uppe på 1600+ och mognaden i spelare börjar märkas av.

Av Undrium

Det svåra med "träsket" är att en stor del av spelen förstörs inte av dåligt spel utan av "flamewars". Körde ett spel där våran Demented Shaman gick Alchemist direkt, vilket jag tyckte var rätt spännande men Nymphora flippade totalt i vårat lag. Hon blev så sur efter det att när DS gjorde ett ganska försumbart fel slutade hon gå med laget och gnällde för sig själv i en "lane". Detta ledde till att vi förlorade i det långa loppet. Vårat lag klarade sig faktiskt ganska bra utan Nymphora och när hon såg det ville hon vara med igen. Dock hade 4vs5 tagit på våra krafter och Nymphora fortsatte bråka med DS vilket ledde till en smärtsamt långsam förlust.

"Flamewars" går oftast att avleda med, konstigt nog, "Stop flaming" eller "How old are you?". Har märkt att en skrämmande majoritet av alla som skäller och gnäller är barn och de förstår inte riktigt skadan de åstadkommer för laget. Skällandet är som sagt kontraproduktivt och förstör alla chanser att återhämta sig. Precis som Essin säger är det just bättre att försöka fokusera på det positiva, köps inte wards så gör det själv för att sedan ganska resonabelt be nästkommande support att införskaffa detta.

Det som får mig att fortsätta att vilja spela är att jag anser mig vara en väldigt bra lagspelare, jag älskar att hålla upp lagets anda genom att avvärja "flamewars", få folk att bli vänner igen och uppmuntra minsta positiva en spelare producerar.

Av Undrium

The Secret World

Någon mer än jag som längtar efter detta? Verkar bli en frisk vind in i MMO-träsket som försöker skapa något eget.

Trodde först det var något liknande L4D men såg senare att det skulle bli ett MMO.

http://www.gametrailers.com/video/savage-coast-the-secret/717...

Av Undrium
Skrivet av Ozeroun:

Jag har inte påstått det är luren men när man köper en dyr mobil tycker man täckningen borde klara, i synnerhet "it-landet" Sverige

Om man bor nere i Östterike Schweiz med massa berg kan man klaga

Nu påstår du ju igen att luren ska fixa magin. Är jag gravt taskig med läsförståelsen?

Av Undrium

Nu är det ju inte riktigt luren som spelar någon roll när du är bland 56000+ andra människor.

Av Undrium
Skrivet av Layon:

Men du skrev ju att du hade 18k, dubbla 590 blir ju 11600 "bara".
Sen så har du över 6000 att köpa det övriga till datorn, och det är mer än tillräcklligt.
Sen så att ingen rekomenderar det är för att det inte är någon som har den budgeten i princip;
men 2st 6990 är billigare vid köp, lägre strömförbrukning och har högre fps-snitt i de flesta spel, så för de allra ett bättre val.

Nu var det inte jag som skulle ha burken, inflikade bara med att SLI 590 har rekommenderats ytterst sällan under dessa omständigheterna. Sedan så ser jag det som ganska svårt att köpa resterande, motsvarande, burk till de grafikkorten för ~6400SEK. Vad skulle du rekommendera då?

Av Undrium
Skrivet av Layon:

du har länkat till kundvagn, länken blir till personen som klickar på den egen kundvagn.
Du får trycka på "skapa länk till kundvagn" som är under din sista produkt, sen markera den adressen och länka den.
Men med 18 k så bör du kunna trycka in dubbla gtx 590 eller dubbla hd 6990.
Sen så om du vill ha sandu bridge eller amd är subjektivt...jag hade nog tagit ett amd-system, ett "monsterkort", och när zambezi kommer, köpt en sån, och sen det andra monsterkortet.

Dubbla 590 blir lite väl dyrt tror jag och vad jag har sett så finns det nästan ingen som rekommenderar det heller.

Av Undrium
Skrivet av Grumbledock:

Bättre sent än aldrig, kanske?
Annars räcker ju Witcher gott om man vill se riktigt snygg grafik, till dess BF3 släpps. Bojkottar Crysis då de inte ens bemödade sig med att göra en vettig PC version

Tämligen korkad bojkott då det bara kommer visa utvecklarna att spelet säljer sämre till PC än konsoll och fortsätta med fokus på just sistnämnda.

Av Undrium

Din fråga är lite luddig, vad menar du egentligen med "se mer ut som det är gjort med silverlight"? Något du skulle kunna göra är att skapa t ex bildspel med hjälp av javascript/jquery. Är du dessutom bevandrad i HTML5 kan du skapa i princip vad som helst med hjälp av canvas-elementet. Ledsen att jag inte kan ge något mer specifikt svar men din fråga är ganska generell.

Av Undrium

Snyggt editerat men jag tycker jämförelsen är helt obefogad. Så många variabler som spelar in (särskilt miljö!) att det enda som kan vara kul att jämföra mellan är piporna på stridsvagnarna.

Av Undrium

Får man spela en månad tidigare än open beta?

Av Undrium

Vad har du för permission på den foldern?

Av Undrium

Ni som klagar på bristen av skydd har uppenbarligen inte läst på från era nätverksböcker. Att skydda sig från DoS-attacker har alltid varit väldigt svårt eftersom det är mycket komplicerat att avgöra vilken trafik som är malicious och vilken som inte är det. Stänger man av 10k anslutningar kan man lika gärna stänga av 10k användare. Problematiken med distribuerade attacker är oftast att "anfallaren" inte är medveten om det själv. När jag fördjupade mig i detta för ungefär ett år sedan fanns det ganska sofistikerade tillvägagångssätt att råda bot på attackerna under utveckling, men inget som inte skadade den omedvetne användaren.

Löjligt att jämföra det med Blizzard också som har en helt annan form av resurser. Sedan vet vi inte vad det är för skala på DDoS-attacken.

Av Undrium
Skrivet av Mimematis:

Äntligen efter Bad Company (läs konsol BF) så är det dags för uppföljaren till BF2! =D
Tror dock inte att det har en chans mot alla CoD fanboys som kommer plocka upp MW3.

Hoppas att det iaf blir en tillräcklig stor försäljning så dom går +, för dom säger ju att BF3 är det dyraste spelet som gjorts.

Vad får dig att tvivla att de inte skulle gå plus? Nämn ett spel som det gått riktigt kasst för och verkade såhär lovande?

De som säger att animationerna är orealistiska måste också ha i åtanke att spelet är gjort för spelglädje som ibland måste balanseras med realism. Självklart har de haft assistans från militär expertis, men knappast att de följer alla procedurer de nämner, skulle verkligen ta på underhållningsfaktorn, tror jag. Vill ni ha ren spelglädje och lite lagom med realism se på BF, vill ni ha realism överallt se på ArMA.

Lillem4n: Din oerhört skarpa observation att clipping-problem kan uppstå är nog inte försummad.

Av Undrium

Nu skriver jag utan att efterforska, men finns det något sätt att se på specifikationen om det tar upp 3 platser eller 2?