Inlägg

Inlägg som x_dogge_x har skrivit i forumet
Av x_dogge_x

Jag har också en kc910.

Jag tycker inte att operativsystemet är dåligt ? utan istället skönt ! goa ljud och roligt att navigera sig i menyer.

Kameran är inte heller dålig , den tar stora bilder och med blixt i rätt ljus så blir bilderna bra, men kan också bli sämre ibland.

Filmkameran är dock jävligt bra för att vara mobil. Inte haft en som kan gämföra sig mot denna på den avdelningen.

Ljudet är också helt sjukt bra om man använder lurar + DolbyDigital aktiverat.
Direckt ur högtalarna är den la som de flesta andra touchmobiler.

Vet inte vad man kan skriva mer , bara att fråga för jag har pillat med min i cirka 2 veckor nu .

Av x_dogge_x

Hur får jag bort "UAC" ?

Litar inte till 100 på mirrors.. men får la testa i värsta fall bara att installera om om något händer ...

Det spelar ingen roll VART jag lägger wow när jag installerar det eller ?

För har haft något som säger att jag lägger i fel mapp ?

Av x_dogge_x

Wow problem med vista

Tjena ! Vet inte om detta är helt rätt ställe men passar bäst enligt mig.

Iallafall, jag har ett problem. När jag började spela wow så köpte ja det, installera det på vista.. allt funkade gallant utan några problem alls.

När jag nu har installerat om datorn och ska installera wow på nytt så fungerar allt , men när jag ska starta spelet så laddas patcher ner , och när dom ska installeras går det till typ 99 % då det kommer upp ett felmeddelande som säger att filen Lunch.exe inte kunde hittas ? och jag får alltså inte igång det på något sätt. Jag HAR tatt bort wow och installerat om det cirka 5 gånger, jag har även köpt ny hårddisk och testat men samma fel uppstår....

Någon som vet vad det är för fel ? ska jag testa att installera XP och se ifall felet kvarstår ? dock får jag inte ut allt mitt ram då men värt att se om det fungerar kanske..

Tacksam för snabbsvar !

/Niklas

Av x_dogge_x
Citat:

Ursprungligen inskrivet av TM
Det kanske är lika bra att vänta med att uttala dig när du faktiskt har testat en själv, i synnerhet när det du säger är tvärt emot vad folk som faktiskt har testat telefonen tycker.

Ajjemän vadådå ? ville ha fram att sluta skriv iPhonedödare till alla nya mobiler som kommer. iPhone är iPhone. folk som säger att den är dålig kan ju inget , oj koll ja kan skicka en bild till en annan , så nödvändigt !

Av x_dogge_x

1. Razer barracuda
2.Helt sjukt bra ljud. Inte så kånstigt med tanke på spec.
3.Glappar inget , sitter skönt och mjukt mot öronen.
4.Kör med programvaran till mitt Creativ soundblaster.
5.Datorbutiken på dreamhack.
6.Butiken ser jag väll som posetiv , den gick dock i konkurs nu men vad ska man säga. Headsetet är grymt.

Av x_dogge_x
Citat:

Ursprungligen inskrivet av fiskmasen_99
När man lässer plats så tänker man typ "üch", men det är ganska många mobiler gjorda i plast som egentligen är rätt sköna. Visserligen ser oftast metall bättre ut, men det blir dålig täckning och rent teoretiskt sätt så borde metall kännas kallare än plast.

Finns olika sorters plast. iPhones baksida är ingen plast som man kan gämföra med nokias.

Nej ja har inte känt på den , men för 3500 och med dom speccarna (ser bra ut på pappret) så är inte kvaliten den bästa. Låt se.

Av x_dogge_x
Citat:

Ursprungligen inskrivet av JackeShan
Hej hej fanboy.

Knaka så förbannat mycket? Okej.. 5800 är INTE mening att jämföras med iPhone. Nokia är ur mellansegmentet och kostar inte 7000kr... skulle tro att Nokia 5800 kommer bli den mest prisvärda telefonen på marknaden. iPhone är överskattad, speciellt från sånna som dig som tror att en telefon för 6-7t tusen är den perfekta mobilen.

Ironiskt är vad det är.

Fanboy ? haha det är ju sant. Jag gav 5000 för min iPhone 16gb vit. Så varför snackar du om 6-7 tusen ? jag har redan läst rätt mkt om att nokian ska vara plastig , svårt att sälja en skitmobil med plast för 3500k ? nej inte så.

Samma kvalite som min brorsas leksaksmobil fast en riktig mobil innuti. Där har du det. hej

P.S Jag vet ju dock inget om din ekonomi Så vafan , köp plasten.

Av x_dogge_x

Innan jag skirver något om Nokias nya 5800 så måste jag säga att det är lite små kul att sitta och läsa erat snack om gämförelse mot iPhone hela tiden. Detta startade väll med att visa nokias nya produkt ? alla vet vad iPhone är för telefon vid denna tindpunkten. En del gillar den , en del gillar den inte. Folk köar för den , folk snackar skit om den. Visst jag försvarar Apple och iPhone eftersom att jag vet precis vad det är för telefon. Haft 2Gn och 3Gn och testat på det mesta man kan tänkas göra på den. Men att ständigt skriva iPhonedödaren till varende jävla ny mobil som kommer ut ? Asså , iphone är inte den mobilen med högst prestanda och senast teknik inom funktioner, MEN ! Touchskärmen ligger 10 år före alla andra touchmobiler , jag fick hem en LG renoir idag och visst touchen fungerar men långt ifrån samma känsla som iPhone. Samma gäller med HTCs sega Diamond och Samsungs touchwiz. Sen iPhone har dålig prestanda ? processor, grafikkretsar osv ligger gämsides med psp , finns att läsa på nätet. Kan man då säga att den prestandan är skit ? Lägg in dom värsta spelen som finns i iPhone i denna nokia sedan så ska ni få se 1 fps. Spela spel gemom att luta osv med telefonen , där ligger iphone också före 100 mil. Iallafall så bra gjort.

Kvaliten då , iPhone är stilren , inte massa skitmäken och onödiga knappar. Det som behövs finns där. Inget Knak inte , ska gå in och testa den där nokian sen och klämma lite på den , kommer knaka så förbannat mkt , = plast rakt igenom.
Skärmen komme repas av nycklar osv på 1 vecka..

Sen , iPhone är död för länge sen ? apple kom ut på mobilmarknaden för lite mer än 1 år sedan och tar ett stort försprång i MÅNGA delar.
Hur många mobiler har inte nokia släppt ? haha , lite små roligt och se hur Apples 10000 mobil ser ut. Dom gick ut med första iphone och lite saknande funktioner för att sjävlklart ha något att utveckla ? Överskattad ? Ja för bonnar med 3310or.

/Niklas

Av x_dogge_x

Underligt fel ! kolla hit

Tjena, min dator fungerar helt felfritt. Men när jag skulle stänga av den 1 gång , och sedan sätta på den igen så ser man vad jag hade uppe för saker föra gången , msn osv på menyn. Och att 1 person logga in på msn. Detta måste ha med ramminnet att göra va ? vad tycker ni att jag ska göra ? formatera ?

Av x_dogge_x
Citat:

Ursprungligen inskrivet av drifter
Nope. Dubbla lysdioder. Det är bara N82 och 6220 C som har riktig blixt av Nokiatelefonerna.

Direckt taget från Nokias hemsida.

# Blixt med dubbla lysdioder
# Blixtlägen: på, av, auto, röda-ögon-korrigering
# Blixtområde: 3 m

Tror dock inte dom skriver blixt om det bara är en lampa.
Sen är det ingen exononblixt men det står fortfarande BLIXT.

Av x_dogge_x
Citat:

Ursprungligen inskrivet av drifter
Jag har bestämt mig för en N85:a! Hade en N82:a, som tyvärr gick ett otrevligt möte till ödes så nu tvingas jag använda en HTC Cruise som jag inte gillar speciellt mycket.

N85:an känns som en värdig ersättare till min N82:a. Hoppas bara att kvalitetskänslan är lite bättre än N95/N95 8GB..

Aldrig fel med bättre och större skärm (jämför med N82:an igen) och FM-sändare. Sen har den ju allt som N82:an hade, utom blixten.

N85 har blixt.

Av x_dogge_x

J*vlar va snabb den blev nu med nya uppdateringen ! nu kan alla tidningar testa om den och ge den en ny poäng tycker jag allt !

Av x_dogge_x

Är det H3G filen man ska ladda ner eller ? så jag inte kör fel nu ?

Av x_dogge_x
Citat:

Ursprungligen inskrivet av jungklo
Du får 2p för att du har datorn på bordet.

Tackar.

Palla ha as snyggt chassi å sen gömma den underskrivbordet ?

ska fyllas på skribordet så det ser maffit ut , inte tomt. ( Min åsikt )

Av x_dogge_x
Citat:

Ursprungligen inskrivet av swerobin91
fan va klint du får 6p.. skulle fått bätre om du jömde kablarna bätre

Sånt jag hatar att pilla med hur mkt kablar som hälst och så krånglar det sen å a.. men jag ska no försöka fixa det med.

Av x_dogge_x

hehe , nja jag ser knappt ljuset faktist.. för chassiluckan täcker de starka neon rören.. så ja stör mig faktist inte så mycket på det. Men kanske skulle vara något att ställa ner den under som någon sa... får tänka på det

Se gillar ja ljus i datorn också , någon sa att jag skulle ta bort en fläkt men nej , har man chassi som lyser kan det lika väl lysa. Desutom kan kan man sjävlklart stänga av neonrören och då blir det mycket mörkare... sen kollar jag verkligen inte film på datorn..haha 22 tum ? har en platt TV jämte som jag föredrar hellre

Men tack för alla koments

Av x_dogge_x
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Genmah
Mario Strikers Charged Football är riktigt skojj om man gillar snabb arkadaction i fotbollsform med tillhörande fult spel, föremål att attackera motståndarlaget med ála Mario Kart samt ett gäng svordomar åt den dryga sista lagkaptenen på svåraste cupen.

Där håller jag med ! , stog ett gäng på Dreamhack nu i sommar och spela det.
Roligaste fotboll spelet ja har spelat iallafall som man skrattar åt.

Av x_dogge_x

Jag är väldigt taggad på ny uppdatering ... tycker den är rätt seg nu faktist.

Men jag undrar hur man fixar detta sen ? för det är ju ett windows på den , ska man ta bort den innan eller ? eller ska man bara ladda ner uppdatering och trycka på "kör" så sköter sig allt automatiskt ?

Av x_dogge_x

Efter att jag har spelat wow i ungeför 4 timmar står tempen på 45 grader.
Har ändrat hastigheten på fläkten i RivaTuner.

Av x_dogge_x

Drivrutiner slutar och svara ? HD 3870

Tjena , när jag sitter och spelar ibland så blir det helt svart. Bilden kommer tillbaka efter cirka 5 sekunder, samtidigt kommer det upp en liten ruta som säger att bildskämrsdrivrutinen har slutat svara ? Har installera om drivern 2 gånger nu , efter 1a ominstallationen så fungera det länge men nu kom det igen ?

Någon som vet vad som händer ?

/Niklas