Inlägg

Inlägg som Tandborste har skrivit i forumet
Av Tandborste
Skrivet av Hybinette:

"The game will only be able to be played in either online or local split screen co-op between two players, with no single player mode".

Så det går bara att spela antingen med en kompis på besök eller med en vilt främmande rysk tonåring som sitter och skriker cyka blyat i micen? Tror jag skippar det här spelet.

Eller det tredje, mer logiska (än det andra..) , alternativet. Spela med samma vän i alternativ 1 över nätet?

Av Tandborste

Nu vet jag inte om Volvos hybrider är ladd-hybrid, alltså som både har elmotor och bensinmotor som man laddar batteriet i väggen. Men till saken, beroende på hur du bor och hur långt du kör kan en ladd-hybrid vara värt att kika på. Körde en Passat GTE hela förra sommaren och va mycket behändigt med eldrift. Har knappt två mil till jobbet och kunde ladda både hemma, på jobbet och passade på att ladda vid en snabb-station när jag va å handlade I Mall of Scandinavia (ligger runt hörnet typ). Så på nästan tre månader med den bilen så tankade jag två gånger (t/r till landet i Småland), allt eftersom jag tog mig fram med mer eller mindre bara eldriften. Som sagt, beroende på hur du bor (tillgång till laddning etc) och hur långt du kör per trip så kanske en hybrid kan vara nåt?

Menar inte att du ska skaffa en Passat GTE, även om det är en trevlig bil , utan om Själva tekniken i sig.

Av Tandborste

Efter att ha jobbat i restaurangbranschen senaste 11 åren, inklusive flera års säsongsarbete både i Åre och Sandhamn så har jag mer eller mindre gjort mitt med festandet. Been there done that. Självklart händer det att det festas, men inte i samma utsträckning som förr. Tiden då man kunde jobba i 14h, sen supa till 08 på morgonen och gå och jobba är över.
En ruggigt god lager eller en riktigt sjyst drink avnjutes gärna i gott sällskap däremot.
Eftersom jag jobbar nästan alla helger så är söndag-måndag min helg och den tiden spenderas antingen med sambon, framför datorn/tvn eller snickrar nåt kul.
Anses vara väldigt social men ju äldre jag blir ju mer inser jag hur mycket idioter det finns där ute och får mer och mer avsmak till att träffa för mycket folk. Kanske har med mitt yrke att göra då man träffar väldigt många av dessa idioter och måste vara trevlig mot dom..
Nej, en perfekt kväll spenderas först framför spisen, laga en god middag åt mig och sambon. Sen när den är klar så förflyttar vi oss till soffan för lite film/serier. När sambon somnar så blire att fortsätta framför datorn med polarna och några kalla öl eller whiskey.

Av Tandborste

https://www.elgiganten.se/product/datorer-tillbehor/stationar...
Är ett bra alternativ i dagsläget, i5 och ett GTX 1070. Blir 3k över för skärm, mus, tangentbord och headset. Räcker långt för en 11åring.
Hade jag själv varit ute efter ny dator så hade denna legat högt på min lista

Av Tandborste

Define C och/eller Meshify C. Är snarlika i storlek och de funktioner du efterfrågar. Dock ATX. Annars Define Mini?

Av Tandborste
Skrivet av Damzi:

@Tandborste: Tja, syftar du på Fractal Design Meshify C Dark TG med fönstersida?

Hmm när jag köpte så fanns det bara en version, mörkt glas har den. Så det är nog den, enda som skiljer nu åt är två olika glassidor.
Jag gillar den skarpt!

Av Tandborste

Fractal Design Meshify C har jag och tycker det är ett trevligt chassi

Av Tandborste

Hade kört på HPn på webhallen

Av Tandborste

@Socke06
Har du tele2 så ingår ett tvillingkort till abonnemanget (tror det gör det till alla abonnemang) och Tele2 har en 4g router med wifi som du sätter in tvillingkortet i. Enklare än så blir det inte. Båda enheterna delar på samma pott men utöver det helt frånskild från varandra.
Övriga operatörer har nog liknande lösningar, så kolla med din operatör 😊

Av Tandborste

Lirar fortfarande Division flera gånger i veckan med samma grupp som jag sprang på några veckor efter release. Äntligen lite hype känsla för min del för ett spel 😁 bygger dom vidare på grunden dom byggt upp nu kan det bara bli bättre! Hoppas verkligen att som lär sig av Bungie och Destiny 2..

Av Tandborste

Själv väntar jag på lite Kryonaut och Condoctonaut till min i7 4790k som ska få smaka på delid mate 2 som precis kommit. Sen väntas även lite Corsair RGB led lister och en Bosch Excenterslip 😁

Av Tandborste

Har kört med QcK (den tunna och den tjocka) så länge jag kan minnas. För några månader sen hittade jag en så därna stor rackare som räcker för tangentbordet (K95 RGB) på wish för en spottstyver. En världskarta är motivet, köpte två storlekar (haha den andra har jag och sambon som tallriksunderlägg när vi äter framför tvn) och är supernöjd, lite "halare" än QcK men vande mig snabbt. Om jag minns rätt så har den sydda kanter.

Av Tandborste
Skrivet av Karazhan:

Känns som att kylningen de senaste åren inte har varit någon större utveckling när det gäller själva kylningen utan snarare bara massor med blingbling

Ptja, tornkylarna har ju mer eller mindre sett likadana ut sen gamla kungen Thermalright Utra 120 extreme. Eller ja, fler heatpipes och ett till torn är väl det som hänt. Kan tänka mig att det är svårt att spendera pengar på RnD när konstruktionen är så pass välutvecklad som den är idag. Och speciellt med tanke på att processorer blir mer och mer strömsnåla.

Av Tandborste

Trevligt med ett marginellt mindre meshify. Hade jag fått önska så hade jag gärna tagit ett Define R6 med Meshify front. Det hade vart mysigt med mer utrymme för vattenkylning.

Av Tandborste

Finns det ingen "burn-wash" eller vad man ska kalla det u menyn? Kommer ihåg att det fanns en sådan funktion i en gammal plasma tv vi hade förr..

Av Tandborste

Är det en ny tv?

Av Tandborste

Men kontakta butiken och förklara ditt problem så lär dom kunna hjälpa dig på bästa sätt. Kan ju faktiskt vara så att kortet är fel från fabrik. Påtal om det, har kortet alltid vibrerat? Vibrerar Kraken också?

"Köpt på företag" - menar du att du köpt det via ditt (eller någon annans företag) för att slippa momsen eller menar du som i en butik (av ett företag alltså)?

Har du provat att ställa ner pumphastigheten på dom för att se om det hjälper?

Av Tandborste
Skrivet av Sevenix:

25:ish är limit för 2.4Ghz bandet har jag för mig. får inte högre på det jag heller.. går jag över på 5Ghz kan jag få högre än jag betalar för dock.

Tror inte det, med bredbandskollen på mobilen som är uppkopplad mot mitt 2,4ghz band ligger alltid över 75Mbit/s för mig.

Av Tandborste

Varför inte prata med HR om en sådan finns eller till chefens chef (om sådan finns), alternativt byt jobb - verkar ju inte hälsosamt I längden att ha en sådan arbetsmiljö där ens chef och sidekick vill bli av med en. Tycker det låter softare att va på ett företag som vill ha en å inte vill bli av med en..
Speciellt när du skriver att du inte kan gå in på detalj om allt som händer.

Av Tandborste

Har för mig att den funktionen kom med en nyare biosversion. Kolla upp det om inget annat 😊