Under större delen av 2013 lockade AMD gamers med kostnadsfria spel vid köp av ett Radeon-grafikkort. Kampanjen Never Settle Forever upphörde dock i samband med lanseringen av Radeon 200-serien, men precis som utlovat återvänder den nu och den här gången med ett större urval.

Precis som tidigare består kampanjen av tre belöningsnivåer beroende på valet av grafikkort. Bronze ingår vid köp av ett Radeon R7 240 eller R7 250-serien, Silver vid köp av Radeon R7 260-serien eller R9 270-serien och slutligen Gold, som inkluderas vid köp av Radeon R9 280-serien, R9 290-serien eller den senaste värstingmodellen med två grafikprocessorer: Radeon R9 295X2.

På Bronze får ett spel av 10 väljas ut, för nivåerna Silver och Gold utökas detta till två respektive tre spel och urvalet till möjliga 17 speltitlar – däribland ännu icke lanserade Murdered. Helt nytt för den här gången är så kallade Indie-spel, där det i dagsläget finns fyra titlar att välja på och endast en spelkod behöver förbrukas för att köpa ett kombinerat par.

AMD trycker även hårt för att bolaget är i förhandling med ett flertal spelstudios om att inkludera fler speltitlar i Never Settle Forever senare under året. Den som köper ett Radeon-grafikkort kan välja att spara de inkluderade spelkoderna till ett senare tillfälle – dock senast den 31 augusti, 2014.

Kampanjen Never Settle Forever inleds idag, den 21 april. Observera att kampanjen precis som tidigare endast gäller hos medverkande återförsäljare. Koderna löses in mot spel på AMD:s webbsida.