Den nya drivrutinen har versionsnummer 175.19 och är WHQL-certifierad, vilket innebär att Microsoft validerat drivrutinen. Drivrutinen fixar huvudsakligen buggar, men versionen för Windows Vista bjuder på en del andra nyheter också.

Den största nyheten för Windows Vista är det uppdaterade stödet för Hybrid SLI. Detta är samlingsnamnet för två tekniker. Den ena som gör att ett integrerat och ett diskret grafikkort kan kombineras för bättre prestanda. Den andra gör att ett kraftfullt grafikkort kan kombineras med det integrerade för att spara ström. Nu har både Geforce 9800 GX2 och GTX stöd för strömsparfunktionen.

Användningen av Hybrid SLI är dock inte så värst utbredd, och den viktigaste nyheten för majoriteten användare är alla buggfixar. Under Windows XP har en del kraschbuggar lösts, framförallt när en TV är inkopplad till grafikkortet. Vissa spelrelaterade problem har även lösts, som en korruptionsbugg i Portal under Windows XP 64 bit.

Under Windows Vista har korruptionsbuggar fixats i spelen Painkiller: Overdose och Splinter Cell Double Agent. Dessa buggar gäller dock enbart grafikkort i SLI.

175.19 må vara en mindre uppdatering, men 175-serien har desto mer att bjuda på. Överlag ger 175-serien bättre prestanda i DirectX 9, DirectX 10 och OpenGL. Väldigt många buggar har dessutom fixats.

Drivrutinen finns för nerladdning på Nvidias webbplats.