Trådlösa nätverk har gått från att vara något opålitligt med dålig täckning, till att i många fall helt ha ersatt nätverkskabeln. Trots enorma framsteg räcker inte alltid en vanlig router till, i synnerhet för den som bor i hus eller en större lägenhet med störningar från grannarnas trådlösa enheter.

Asus-Lyra-1.jpg
Asus-Lyra-2.jpg
Asus-Lyra-3.jpg
Asus-Lyra-4.jpg
Asus-Lyra-5.jpg
Asus-Lyra-6.jpg
Asus-Lyra-7.png

Tävlingsvinst

#

Vinst

Värde

1

Asus Lyra Mesh MAP-AC2200 (tre enheter)

För att komma runt detta finns många olika lösningar som repeaters och på senare år har så kallade Mesh-nätverk seglat upp som en populär lösning. Tekniken går ut på att flera trådlösa enheter samverkar för att sömlöst skapa ett nätverk med god täckning för hela hemmet.

I början av sommaren lanserade Asus sin Mesh-lösning Lyra, bestående av en router och två andra trådlösa enheter som tillsammans utgör ett trådlöst nätverk. För att fira arrangerar bolaget nu en tävling för SweClockers medlemmar, där en ska kamma hem ett paket värde närmare 5 000 kronor.

Tävlingen pågår till och med den 14 augusti. Vinnare utses av en jury och kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden (PM).