Insidan

Chassits insida är uppdelad i tre sektioner, två mindre på flankerna och en större i mitten. Varje sektion täcks av en aluminiumplatta fäst med fyra stycken stjärnskruvar.

I den högra sektionen finns plats för IR-mottagare samt för en 3,5"-hårddisk. Hårddisken trycks verktygslöst med hjälp av fjädrar fast mellan en skena och chassits ytterkant. Fjädrarna håller disken på plats relativt stadigt, men konstruktionen är helt odämpad vilket gör att eventuella vibrationer fortplantar sig ut i chassit.

IR-mottagaren är specialdesignad och finns med i tillbehörspaketet. Mottagaren sitter fast med fyra stycken insexskruvar. Anslutningen till moderkortet sker internt via USB.

I mittensektionen finns plats för moderkort med tillbehör samt det specialdesignade nätaggregatet. Ström till nätaggregatet kommer in genom en kontakt i det nedre vänstra hörnet. Sektionen saknar liksom resten av chassit aktiv kylning.

Hela moderkortet inklusive bakre I/O-panel och expansionskort sitter inuti chassit. Kablarna leds ut genom en gummitäckt öppning på baksidan.

I sektionen längst till vänster finns plats för en optisk enhet av slot in-typ samt OLED-display. Den optiska enheten kläms fast i ett fäste bestående av olika aluminiumdelar. Fästet fungerar bra så länge skruvarna sitter kvar och vi återkommer till det senare.

Den specialdesignade OLED-displayen som följer med tillbehörspaketet sitter fast med fyra stycken insexskruvar. Anslutningen till moderkortet sker via USB.
Trepinskontakten ger ström till den lysande logotypen på framsidan.

När chassit först öppnades hittade vi flera lösa delar. En snabb undersökning visade att en aning korta skruvar använts vid montering av hållarna för den optiska enheten och hårddisken. För att kunna gå vidare med recensionen byttes skruvarna ut mot ett par längre.