Permalänk
Medlem

Datorn fryser fast

Hej

Köpte en helt ny dator för en vecka sen som består av i5 2500k ,asus gtx560 ,fd tesla 650watt,veagance minnen 8gb,och msi p67a gd55.

Nu till problemet ,allt funkade som det skulle dom första dagarna men sen andra dagen på ett lan började dator bildenfrysa fast man kunde inte röra på musen eller trycka på några knappar.detta inträffade undertiden jag spelade mw2 och minecraft samt bfp4f.läste om problemet och kom fram till att det var greenpower tjafs på moderkortet som skulle stängas av,gjorde det men funkar fortfarande inte läste lite mer och tog bort en ljudkorts driver.

Nu funkar alla spel förutom minecraft som fryser hela datorn eftef ca 2min och måste då rycka ur sladden för att kunna starta om. Vad ska jag görA??

Sry för stavfel etc skriver på en liten ipod :/

Permalänk
Medlem

Om du byggde datorn själv kan du ha gjort något med någon komponent eller så är det fabriks fel. om du har överclockat något sätt ner det igen. Kontrollera Cpun och grafikkortets värme. kontrollera att inget kortsluter datorn(en liten skruv kan göra mycket) kolla sladdar och just det drivrutiner till grafikkortet (m.m.) i värsta fall får du skicka tillbaka datorn pga fabriksfel hade liknande problem med testet av bf3 allt som behövdes var nya drivrutiner. lycka till

Visa signatur

Citera för svar!