Kvinna på asylboende hotats till våldtäkt av 30 män

Permalänk
Medlem
Skrivet av Stoff3th3m4n:

Det är knappast någon som förnekar att samhället är ansträngt på vissa håll i landet. Jag arbetar själv i en verksamhet som är delaktig gällande detta ämne. Däremot så är svensk ekonomi inte så usel som många vill få det att se ut som. Köpkraften har ökat och arbetslösheten minskat, det är goda tecken.

Infrastrukturmässigt samt rent strukturmässigt gällande system och samhälle är vi inte helt beredda dock och det visar sig nu i stora ansträngningar på olika håll i landet, men vi klarar av det.

Uppenbarligen skall även en del av de som kommit hit omfördelas inom EU också, så jag tror inte att vi behöver ha domedagsvaka riktigt än.

Näe, så kanske det är. Är pessimist av naturen och får rätt oftare än fel, men vi får se här.

Det som är lite skrämmande är att det inte förrän nu ens gått att andas att kanske minska volymerna något, när Migrationsverket går på knäna och rätt många kommuner protesterar och får det ansträngt, det har bara talats om att bygga mer och andra saker. Man har ju inte ens fått säga volymer, se Formgrens blogg, rätt kul att det har gått om cancerpatienter.

Det där mer "vi klarar av det"..om migga_x är anställd på Migrationsverket så ser det inte så kul ut.

Visa signatur

| 212965 00 ] == :^D * ==)

Permalänk
Medlem

Mitt förslag är att bromsa intaget av flyktingar nu, ta hand om de som lyckats ta sig hit Deportera de som inte vill/kan anpassa sig till lagar och förordningar. Sen de som vi lyckas att integrera i vårt samhälle välkomnar vi med varm hand och ser fram emot framtida skatteinbetalningar som tack för hjälpen. Dom är gäster under vårt tak och ska skyddas utav oss.
Islam kan säkert hjälpa en del av oss hedningar att bli lite mer andliga för övrigt.
Sen tycker jag att ni som diskuterar om vem som har rätt eller fel skiljer på begreppen flykting och invandrare.

Skrivet av Woxolo:

Kan vi inte ha en seriös diskussion, med tydliga källor och rationella argument istället för ett flamewar mellan Tumnus och Silcan?

Jag börjar: Jag tror att dessa problem inte handlar om invandrarnas religion utan snarare deras land. Det är ju landet som bestämmer vad som är okej och inte okej att göra. Eftersom Sverige är ett relativt avsides och rikt land utan krig och andra omständigheter förefaller det förståerligt att vi har ett mer utvecklat land. Ta Iran, ett teokratiskt land. De förlitar sig på Islam, men våra lagar grundade sig också på religion på 50-talet. Det är svårt att skylla problemen på religionen när det inte enbart är dess fel. Islam har i vissa avseenden inte anpassat sig, detta märks smärtsamt tydligt på hanteringen av kvinnor i t.ex Saudiarabien. Däremot är det ju inte så att en imam dödar hedniska hundar med Allahs svärd. Integrationen kommer att segra, vilket är underbart. Frågan är inte om det är bra eller dåligt om invandrare kommer hit, frågan är hur vi ska integrera dem. Jag har hört många säga: "jag har inget problem med invandrare bara de sköter sig." Jag har inga förslag, ni?

Visa signatur

I5 4670K - Asus Maximus VII Gene - 16Gig Corsair Vengeance - Asus GTX 780 DCII OC - Jonsbo/Cooltek W2[spoiler][/spoiler]

Permalänk
Avstängd
Skrivet av Tumnus:

Självfallet är det skillnader. Att det handlar om samma gud är fakta. Men det betyder inte att Kristendom och Islam är lika. Det står t.ex. i Koranen att Jesus var en profet till gud. Islam menar att Judendomen, Kristendomen och Islams gud är samma gud. Kristendomen hänvisar till att Judendomens gud är samma gud som Kristendomens gud. Att kalla detta intellektuell oärlighet är bara okunnigt i sig. Detta är för tusan grundläggande religionskunskap.

Ja, det är fullt möjligt att det är samma fantasifoster det handlar om. Är mest trött på alla "vi gillar olika" människor som konstigt nog vill att alla ska vara exakt likadana och hävdar att allt är likadant oavsett var det kommer ifrån. Sett lärare som står och häver ur sig sån sörja framför sina elever och det är motbjudande och oärligt om något.

Visa signatur

http://iogt.se/
du blir ful och dum av sprit
flow är lek

Permalänk
Inaktiv
Skrivet av Tumnus:

Detta har jag erfarit personligen. Har dessutom själv varit med om att företag krävt en person på 24 år som har fem års arbetslivserfarenhet, körkort och dessutom en högskoleutbildning för att arbeta som vaktmästare.

Jag har varit med om liknande. Jag sökte ett jobb som lokalvårdare, men man skulle ha tillbringat minst 5år på den Internationella rymdstationen ISS för att vara intressant.

Eller så kan man falla tillbaka till verkligheten på frågan vad arbetsmarknaden söker? Har man jobbat inom denna ett tag så är saken ganska självklar, i princip alla arbetsgivare gillar pengar. Vem de anställer beror nästan enbart på hur mycket pengar som de i långa loppet kommer att tjäna på vederbörande, där självklart fördomar kan spela in så att vissa orättvist har svårt att komma in på arbetsmarknaden.

Nå ditt exempel med 5år högskola för vaktmästare. Så vill de flesta arbetsgivare inom branschen ha en person som sköter jobbet på bästa möjliga sätt och gärna till ett lågt pris, de är dock aldrig intresserade av en person, som redan inom samma timme som den skriver arbetskontraktet har sökt ett nytt kvalificerat arbete mer anpassat efter dennas utbildning.
Så överkvalificeringsproblemet är extremt stort och gör att många som har lite kompetens vare sig får krävande eller mer enkla arbeten. I all grad gäller detta duktiga flyktingar, att anställa en flykting som har 10år arbetslivserfarenhet inom ett teknisk område som butikkassör, kan med stor sannolikhet innebära att man måste lära upp en ny person efter ett tag. Då är det bättre att anställa en flykting som enbart har gått ut gymnasiet för tjänsten.

Angående flyktingkaoset som nu råder så säger Löfven hela tiden att vi kommer ha lägst arbetslöshet i Europa 2020 och vi ska lita på honom, folket säger i alla undersökningar som utförs att inget förtroende alls finns för Löfven och det är dags för honom att visa hur han har tänkt att komma till målet.
Det finns mycket statistik från bl.a. arbetsförmedlingen som påstår att flyktingar generellt t.o.m. har sämre utbildningar än ordinariebefolkning, ja då kommer de få det mycket svårt och det är upp till förespråkare av detta kaos att visa hur de har tänkt lösa arbetslösproblemet.

Permalänk
Medlem

I lågkonjunkturer så ökar riskaversionen och arbetsgivares krav på på kandidater höjs. I högkonjunkter så minskar riskaversionen och arbetsgivares krav på kandidater minskar.

Mer än så om den saken behöver inte sägas.

Visa signatur

Huzzbutt! Huzzbutt! Huzzbutt! Huzzbutt!

(Huzzbutt Hatar Klubben nästa möte är flyttat till tisdag, men vi ses som vanligt bakom Statoil. Ta med Chips och glatt humör!)

Permalänk
Medlem
Skrivet av Stoff3th3m4n:

Ingen ursäktar handlingarna om de är sanna, men det är ju just detta en del av oss försöker förklara. Vi vet inte om de är sanna eller ej, därför är det inte rätt att en del i tråden dömer på förhand. Hade du läst mina inlägg hade du också sett att jag skriver i ett av dem att om detta är sant så tror jag att polisen och vårt rättssystem tar hand om det.

Det retorik du använder nu är ganska lik den jag och många andra använde mot dig i en annan tråd som kom att handla mer om SD. Då var du helt emot den typen av retorik, och nu använder du exakt samma själv. Snyggt jobbat, vi gjorde tydligen intryck på dig!

Som jag nämnde ovan, ingen som jag har sett iaf har försökt försvara dessa handlingar i den här tråden. Däremot är det rätt att ifrågasätta att människor dömer på förhand baserat på vad en nyhetsblaska skriver. Det märkliga är ju att det inte bildas speciellt många trådar här när svenskfödda våldtar eller mördar, men när man nosar fram något om utlandsfödda då tar det fart. Det är inte speciellt trovärdigt om du frågar mig.

Nej jag har inte varit emot det, vad jag skrev där är hur jag har tänkt länge, men du kanske inte kopplar att det är olika situationer och olika diskussioner. Vet precis vad du refererar till, men redan då förstod du mig inte såvitt jag minns.

Det är inte märkligt alls att folk inte skriver om svenskar på samma sätt. Tänk efter lite nu. Vad är den största frågan inom politiken just nu? Invandringen. Tänk också på att exempelvis gruppvåldtäkter inte varit något man läst om så mycket förut jämfört med nu. Så nja, tycker inte alls det är märkligt, snarare logiskt. Om det är rätt eller ej är en annan sak dock.

Permalänk
Medlem

Jo religion och kultur har mycket med dessa problem att göra så klart och jag tror de flesta icke-svenska även kan intyga det. Det är bara så helt enkelt.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Kolsvart Katt:

Näe, så kanske det är. Är pessimist av naturen och får rätt oftare än fel, men vi får se här.

Det som är lite skrämmande är att det inte förrän nu ens gått att andas att kanske minska volymerna något, när Migrationsverket går på knäna och rätt många kommuner protesterar och får det ansträngt, det har bara talats om att bygga mer och andra saker. Man har ju inte ens fått säga volymer, se Formgrens blogg, rätt kul att det har gått om cancerpatienter.

Det där mer "vi klarar av det"..om migga_x är anställd på Migrationsverket så ser det inte så kul ut.

Att det inte gått att diskutera en minskning är pressens fel. De har gjort debatten så otroligt infekterad och då är ju frågan man faktiskt får ställa sig: Lyssnar människor alldeles för mkt på pressen? Var är källkritiken? Varför söker man inte fakta från mer trovärdiga källor osv osv..?

Politikerna har säkert diskuterat en minskning ganska länge, men vågar inte gå ut med det då de i så fall blivit korsfästa i pressen.

Detta skriver jag utan att lägga in några personliga värderingar. Huruvida det är rätt eller fel att ta in flyktingar är en annan fråga som redan diskuteras i den här tråden.

Visa signatur

AMD RYZEN 9 5900X - ASUS ROG X470-F STRIX - 32GB DDR4 @ 3200MHz - ASUS RTX 3070 Ti

Permalänk
Medlem
Skrivet av Friterad:

Nej jag har inte varit emot det, vad jag skrev där är hur jag har tänkt länge, men du kanske inte kopplar att det är olika situationer och olika diskussioner. Vet precis vad du refererar till, men redan då förstod du mig inte såvitt jag minns.

Det är inte märkligt alls att folk inte skriver om svenskar på samma sätt. Tänk efter lite nu. Vad är den största frågan inom politiken just nu? Invandringen. Tänk också på att exempelvis gruppvåldtäkter inte varit något man läst om så mycket förut jämfört med nu. Så nja, tycker inte alls det är märkligt, snarare logiskt. Om det är rätt eller ej är en annan sak dock.

Det är logiskt att skriva så om man generaliserar. Gruppvåldtäkter har absolut förekommit förut i Sverige, men oftare lägre ner i åldrarna.

Sedan är jag lite nyfiken. Eftersom en del menar att vi har så mycket gruppvåldtäkter i Sverige nu pga invandringen, finns det inga källor att tillgå som bekräftar detta? Är nyfiken helt enkelt.

Visa signatur

AMD RYZEN 9 5900X - ASUS ROG X470-F STRIX - 32GB DDR4 @ 3200MHz - ASUS RTX 3070 Ti

Permalänk
Medlem
Skrivet av Friterad:

Tänk också på att exempelvis gruppvåldtäkter inte varit något man läst om så mycket förut jämfört med nu. Så nja, tycker inte alls det är märkligt, snarare logiskt. Om det är rätt eller ej är en annan sak dock.

Finns även mode inom nyhetsrapportering.

Permalänk
Medlem

Om inte migrationsverken kan säkerställa om det är ett ensamkommande flyktningsbarn så går dom på "ser han/hon inte ut att vara över 40 så går hen igenom som barn".

Typiska ensamkommande flyktingsbarn.

Detta under WW2 ensamkommande fylktingsbarn.

Jag tycker att folk själva ska forska i ämnet och dra sina egna slutsatser. Gör en djup dykning i ämnet och säg mig sedan, om inte våran invandrings politik bör ses över? Jag är INTE imot att stoppa barn att söka asyl. Men förusätter att det ska vara barn, och för mig är barn under 15 år.

Permalänk
Medlem

@Silcan: Vad tillför detta? Din poäng?

Permalänk
Medlem
Skrivet av n0rp:

@Silcan: Vad tillför detta? Din poäng?

Har nåt igentligen handlat om dessa 30 kåta våldtäkts män på länge tycker du? Trådens topic har svalnat och vi är inne på en mer bredare diskussion nu.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Stoff3th3m4n:

Det är logiskt att skriva så om man generaliserar. Gruppvåldtäkter har absolut förekommit förut i Sverige, men oftare lägre ner i åldrarna.

Sedan är jag lite nyfiken. Eftersom en del menar att vi har så mycket gruppvåldtäkter i Sverige nu pga invandringen, finns det inga källor att tillgå som bekräftar detta? Är nyfiken helt enkelt.

Nej det är inte att generalisera.

Googlade "gruppvåldtäkter sverige": http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=3993&arti... http://www.svd.se/sju-domda-for-gruppvaldtakt http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.1382026-sju-pojkar-haktade...

Man får leta ganska mycket eftersom man ofta inte skriver mer än ålder och kön på gärningsmännen. Har det ett samband med invandringen? Tror själv absolut att många olika former av brott ökar pga olika kulturer/dålig integration/oliktänkande osv osv. Om du är nyfiken får du väl börja gräva, gäller att man vet vart man ska leta också. Helt vanliga artiklar som dessa säger ju inte mer än att det har hänt i princip.

Skrivet av n0rp:

Finns även mode inom nyhetsrapportering.

Självklart, man skriver om det som får läsare/tittare

Permalänk
Medlem
Skrivet av Silcan:

Har nåt igentligen handlat om dessa 30 kåta våldtäkts män på länge tycker du? Trådens topic har svalnat och vi är inne på en mer bredare diskussion nu.

Jaha du la till den andra bilden med ser jag nu. Vist är det skillnad i åldrar mellan dem. Dock har jag svårt att avgöra vilka utav dem personerna på den översta bilden överstiger just 40 års åldern? Vet att tråden är uttspritt huserar olika ämnen som ligger varandra nära och vidareutvecklas men kvarstår gör min fråga till vad just poängen är. kan enkelt googla fram den här bilden skulle det har betydelse?

Permalänk
Medlem
Skrivet av n0rp:

Jaha du la till den andra bilden med ser jag nu. Vist är det skillnad i åldrar mellan dem. Dock har jag svårt att avgöra vilka utav dem personerna på den översta bilden överstiger just 40 års åldern? Vet att tråden är uttspritt huserar olika ämnen som ligger varandra nära och vidareutvecklas men kvarstår gör min fråga till vad just poängen är. kan enkelt googla fram den här bilden skulle det har betydelse?
http://www.dvhn.nl/cci_images/article11763313.ece/BINARY/original/B82849191Z.1_20141008184152_000%2BGFEGLDG6.4.jpg

Det där är inga ensamkommande flyktings barn i sverige.

Permalänk
Medlem

@Silcan: Faktiskt är det flyktingbarn som har fått en helt ny skola i Aalden(holland) då dem ordinära skolor inte kunde ta emot dem hundra tal nya elever som anländ hittills i dem närmare regioner http://www.dvhn.nl/nieuws/drenthe/nieuwe-scholen-voor-vluchte...

Permalänk
Medlem
Skrivet av n0rp:

@Silcan: Faktiskt är det flyktingbarn som har fått en helt ny skola i Aalden(holland) då dem ordinära skolor inte kunde ta emot dem hundra tal nya elever som anländ hittills i dem närmare regioner http://www.dvhn.nl/nieuws/drenthe/nieuwe-scholen-voor-vluchte...

Och var har hollands migrations politik med sverige att göra?

Permalänk
Medlem

Är förbluffad att personer fortfarande i detta moderna samhälle kan tro på någon typ av religion. Religion är likställt med sagor, historier, fabler och annat påhittat. Anser att religion är till för sinnessvaga personer som inte kan stå för sina egna handlingar utan måste ha något att skylla på när det går fel eller de vill göra något som egentligen inte är rättfärdigat i ett normalt samhälle.

Permalänk
Medlem
Skrivet av eatme@live:

Är förbluffad att personer fortfarande i detta moderna samhälle kan tro på någon typ av religion. Religion är likställt med sagor, historier, fabler och annat påhittat. Anser att religion är till för sinnessvaga personer som inte kan stå för sina egna handlingar utan måste ha något att skylla på när det går fel eller de vill göra något som egentligen inte är rättfärdigat i ett normalt samhälle.

Det är din subjektiva förståelse, ateister har och förblir idiotförklarade under historiens gång. Det finns flera miljarder "theists".

Visa signatur

Macbook Pro 13" Retina 2015 - i5 @ 2.7Ghz - Intel Iris 6100 1536MB - 8GB 1867Mhz

Permalänk
Medlem
Skrivet av eatme@live:

Är förbluffad att personer fortfarande i detta moderna samhälle kan tro på någon typ av religion. Religion är likställt med sagor, historier, fabler och annat påhittat. Anser att religion är till för sinnessvaga personer som inte kan stå för sina egna handlingar utan måste ha något att skylla på när det går fel eller de vill göra något som egentligen inte är rättfärdigat i ett normalt samhälle.

Jag är också ateist, men när man sitter med på en adventsgudstjänst och 500 pers sjunger hosianna brukar jag unna mig tanken att någon tänker på mig och tar hand om mig. Det är ju en trygg tanke, och jag tror att många tänker på samma sätt. Däremot ska det inte vara en ursäkt för att göra dåliga saker, men bara för att man har ett kors på väggen betyder inte det att man är dum.

Visa signatur

Professionell sociopat.

Permalänk
Medlem
Skrivet av n0rp:

@Silcan: Faktiskt är det flyktingbarn som har fått en helt ny skola i Aalden(holland) då dem ordinära skolor inte kunde ta emot dem hundra tal nya elever som anländ hittills i dem närmare regioner http://www.dvhn.nl/nieuws/drenthe/nieuwe-scholen-voor-vluchte...

Flyktingbarn = Barn som följt med sina flyende föräldrar till ett annat land utan någon egen vilja att göra så.
Ensamkommande flyktingbarn = Vuxna människor (oftast män) som ljuger om sin egen ålder för att ges fördelar dom inte har rätt till.

Visa signatur

Chassi> FD Define S CPU> i7 10700 GPU>RTX 3070 MB> GB B460 Aorus Pro AC Ram> 32GB PSU> Corsair AX1200

"Server"> Enthoo Pro CPU> i7 5960x @ 4,2 Ghz GPU>GTX 760 MB> Asus x99 Deluxe Ram> 32GB 2666mhz PSU> Corsair CX650

Kringutrustning> Philips 70PUS7304, AOC AGON AG271QG, Roccat ISKU Fx, Logitech G502 Spectrum, MX 5500, MX Revolution, Arctis Nova Pro Wireless, Behringer Ms40, HP Reverb G2, MSI GF65 Thin 10SER, USB 990 Pro 2tb,

Permalänk
Medlem

Kom ihåg att varken Ras, Etnicitet, Religion, Kultur eller för den delen språk räknas som relevanta faktorer, de är samlingsbregepp. Vi brukar kalla det antaganden som bygger på dessa kategorier för fördomar ifall de är illasinnade och lättja i alla andra fall.

Skrivet av Mizccc:

Flyktingbarn = Barn som följt med sina flyende föräldrar till ett annat land utan någon egen vilja att göra så.
Ensamkommande flyktingbarn = Vuxna människor (oftast män) som ljuger om sin egen ålder för att ges fördelar dom inte har rätt till.

Flyktingbarnen på den första bilden är de finska barn som skickades ensamma till Sverige. Dina kunskaper om individerna på den andra bilden är förbluffande är du säker påa tt du har rätt? Eller kan det vara så att du drar alla över en kam istället för att se till den som individer.

Visa signatur

Huzzbutt! Huzzbutt! Huzzbutt! Huzzbutt!

(Huzzbutt Hatar Klubben nästa möte är flyttat till tisdag, men vi ses som vanligt bakom Statoil. Ta med Chips och glatt humör!)

Permalänk
Medlem

Jahaa nu kanske jag förstår din poång... det svenska integrationspolitiken tillåter inte svenska barn gå i skola bara dem vuxna för att utveckla?

Permalänk
Medlem
Skrivet av Stoff3th3m4n:

Det är knappast någon som förnekar att samhället är ansträngt på vissa håll i landet. Jag arbetar själv i en verksamhet som är delaktig gällande detta ämne. Däremot så är svensk ekonomi inte så usel som många vill få det att se ut som. Köpkraften har ökat och arbetslösheten minskat, det är goda tecken.

Infrastrukturmässigt samt rent strukturmässigt gällande system och samhälle är vi inte helt beredda dock och det visar sig nu i stora ansträngningar på olika håll i landet, men vi klarar av det.

Uppenbarligen skall även en del av de som kommit hit omfördelas inom EU också, så jag tror inte att vi behöver ha domedagsvaka riktigt än.

Ekonomiskt klarar vi det säkert men rent logistiskt så har vi inte en chans att ta emot så många som vi gör vilket visas genom att vi inte ens klarar av den mest grundläggande saken, nämligen att ge alla som kommer hit, i november-december månad tak över huvudet. Vi har ju trots allt, som ett av fåtal länder i världen, "öppnat våra hjärtan" och tagit emot dessa människor. Det _KRÄVER_ ansvar. Vi kan inte bara sätta dem på en buss till första bästa flyktingboende / förort och sen stoppa huvudet i sanden och hoppas att det löser sig självt.

Nej, detta _KRÄVER_ en bra handlingsplan för hur vi ska få dessa människor att bli utbildade (om det behövs), de behöver jobb för att de inte ska bli en ny klass medborgare som jobbar för absoluta minimum lön för då kommer standarden generellt sjunka i hela Sverige och som en följd av det så kommer vi se ökad brottslighet. Samtidigt är det viktigt att vi ger de personerna som kommer ansvar för att hjälpa till och bidra till samhället och inte som nu där vi hela tiden utmålar dem till offer för då intalar vi dem att de är offer och förminskar deras värde, både i våra Svenska ögon och i deras egna.

Man ska inte heller glömma den _VIKTIGASTE_ biten, nämligen att socialt integrera dessas människor i Svenskt samhälle, visa dem hur vi Svenskar är, hur vi ser till _ALLAS_ lika värde, hur vi ser på yttrandefrihet, hur vi tror på våra myndigheter, hur vi alla hjälper varandra så gott vi kan för att skapa ett så bra samhälle som möjligt för alla. Sverige är ett bra land, Svenska folket är bra och det ska vi vara stolta över.

Tyvärr är politikerna nu dumma, ja rent ut sagt tröga. De har målat in sig i ett hörn och nu är de för stolta för att erkänna sin egen dumhet och det får landet tyvärr lida av.

Tänkte skriva något om FRA och datalagringsdirektivet också men pallar helt enkelt inte. Sammanfattar kort med att dubbelmoralen ang. mänskliga rättigheter bland styrande partier och deras väljare äcklar mig.

Permalänk
Avstängd

RLM med hysteriska Ingrid Carlqvist brukar inte vara intressant förutom denna intervjun med Migga X, finns inget rasistiskt i denna intervjun utan Migga X beskriver hur hennes arbetsplats är kaotisk med många kollegor som mår dåligt, genomkorkad ledning, ständiga hot dom får särskilt senaste två åren som eskalerat, intervjun är inte lång knappt 20 minuter men är värd att höra:

Vad gäller händelsen på asylboendet i Nora så är mainstreammedias överslätande som om inget speciellt hänt under all kritik, dom 30 som försökte våldta och mörda borde omedelbart utvisas på livstid.

Permalänk
Medlem
Skrivet av eatme@live:

Är förbluffad att personer fortfarande i detta moderna samhälle kan tro på någon typ av religion. Religion är likställt med sagor, historier, fabler och annat påhittat. Anser att religion är till för sinnessvaga personer som inte kan stå för sina egna handlingar utan måste ha något att skylla på när det går fel eller de vill göra något som egentligen inte är rättfärdigat i ett normalt samhälle.

Som ateist kan jag inget annat en att hålla med. Högst personligt då.

Skrivet av capolano:

Det är din subjektiva förståelse, ateister har och förblir idiotförklarade under historiens gång. Det finns flera miljarder "theists".

Det där är verkligen att generalisera en grupp, snacka om dubbel moral.

Permalänk
Medlem

Det är som vanligt intressant att se hur många som argumenterar för att rättssamhället och den civiliserade staten ska monteras ned till förmån för godtyckliga domar. Nej I sverige råder demokrati och här har alla rätt till en rättegång när de står anklagade. Det är dessa principer som vi håller hårt på som gör oss till ett bra land, inte esoteriska ting som kultur och religion.

Visa signatur

Huzzbutt! Huzzbutt! Huzzbutt! Huzzbutt!

(Huzzbutt Hatar Klubben nästa möte är flyttat till tisdag, men vi ses som vanligt bakom Statoil. Ta med Chips och glatt humör!)

Permalänk
Medlem
Skrivet av capolano:

Det är din subjektiva förståelse, ateister har och förblir idiotförklarade under historiens gång. Det finns flera miljarder "theists".

Idiot är man väl om man tror på något som det inte finns några bevis för..

Permalänk
Medlem
Skrivet av eatme@live:

Idiot är man väl om man tror på något som det inte finns några bevis för..

En sådan definition, om man hårdrar det innebär att alla är idioter. Det kanske är filosofisk överkurs för många men vetenskapen är inte vetenskapligt bevisad.

Visa signatur

Huzzbutt! Huzzbutt! Huzzbutt! Huzzbutt!

(Huzzbutt Hatar Klubben nästa möte är flyttat till tisdag, men vi ses som vanligt bakom Statoil. Ta med Chips och glatt humör!)