Blir ni arga när ni spelar?

Permalänk
Medlem
Skrivet av markus9090:

HAHAHAHAHAHAHA de var fan de bästa ja hört!!!!:D

älskar mina vänner att tälta med dem är ännu roligare, man vet inte var man vaknarXD

Permalänk
Medlem

Händer att man ragear till ibland i typ BF3 om det går riktigt dålig någon runda, dock kortvarigt. Blir väl några hårda ord och som värst en knytnäve i bordet. Värdesätter mina prylar alldeles för högt för att ha sönder något, går det så långt är det bara att lämna rummet.

Hatar för övrigt när man lackar i någon annans sällskap, typ i Skype m.m. då det säkert känns rätt olustigt både för mig och dem, också för att dom ofta är relativt oförstående och ibland ska säga emot en istället för att bara hålla med så man lugnar ner sig snabbare istället hehe.

Permalänk
Medlem

ja jisses christ, spelade nyss cod 4 och de där j***a spelet är ju utformat för att frambringa agrissioner!!!!!!!!

Permalänk
Medlem
Skrivet av Gulbanan:

älskar mina vänner att tälta med dem är ännu roligare, man vet inte var man vaknarXD

haha, tält-lan hos mig till heljen då haha:D

Permalänk
Medlem
Skrivet av markus9090:

haha, tält-lan hos mig till heljen då haha:D

Du kommer att ångra dej xD men det skulle ha varit kul och lana utanför, har en 600w omvandlare(12V dc>230V ac) till bilen så det kommer säkert bli ett litet laptop lanparty, säg till om du är nära karlskrona någon gång så det kanske blir något

Permalänk
Medlem

Beror på hur lång min losing streak i sc2 är och hur buggigt/dåligt ett spel är, dock aldrig i single-player spel.

Visa signatur

Citera för svar!
Stationär: AMD Ryzen 5600x | 32GB G.Skill 3600Mhz | AMD Radeon 5700xt
Laptop:MacBook Pro 13" 2016 TB 16gb 512gb

Permalänk
Medlem
Skrivet av Stefanp67:

Näe jag blir inte förbannad kanske för att jag spelar när jag är inspirerad (glad) och inte för att bli glad. Men när jag såg tråden kom jag att tänka på det här gamla klippet: http://www.youtube.com/watch?v=5cjp3v-n4w4 alla har säkert redan sett det till leda men jag tycker fortfarande att det är kul.

Jag tänker mera på det här klippet http://www.youtube.com/watch?v=a_KOLMKNbgk

Visa signatur

Citera för svar!
Stationär: AMD Ryzen 5600x | 32GB G.Skill 3600Mhz | AMD Radeon 5700xt
Laptop:MacBook Pro 13" 2016 TB 16gb 512gb

Permalänk
Medlem

Blir arg och slår i tangentbordet bara det laggar och det slutar inte...
Vill inte, men det gör ju ont att slå i skrivbordet så det blir tangentbordet..

Visa signatur

Budget bygge.
Processor FX 6100 OC Grafikkort Sapphire HD7770 OC Ram minne Corsair Vengeance 8GB 1600MHz Nättagregat FSP 500W Bronze +80 Hårdisk Hitachi 1TB Chassi Sharkoon REX 8

Permalänk

Nuförtiden blir jag mest bara arg i League of Legends, övriga spel jag spelar får jag så sällan stryk i att det går att leva med, men då man väl får en lose-streak i LoL kan man tamejfan sitta fast i den tills man ger upp och gör något annat. Inte blir det bättre av alla andra jubelåsnor som spelar detta spel som sitter med världens attityd i chatten och tror dom är så helvetes bra fast dom i själva verket spelar betydligt sämre än man själv brukar göra.

Uppfinner någon något som gör att jag kan döda folk och se dom lida genom skärmen ska ni få min själ.

Visa signatur

7800X3D / 7900XTX

R.I.P PALE

Permalänk
Skrivet av Matwik:

Blev Galen nyss när jag spelade BF3, dog hela tiden, kunde inte skjuta någon.. trodde jag hade fel på bössan..
Sen bytte jag server.. då gick det mycket bättre.. måste vara något lagg på servern..

Haha! IT WAS LAG!!!!

Permalänk
Skrivet av Ninjaflipp:

Blir väldigt väldigt sällan arg över huvud taget, men vid ett tillfälle så flippade jag faktiskt lite vid spelande!

Det var i början av Cataclysm då jag och min arenapartner och goda vän gjorde lite arena. Vi har tidigare spelat på 2.3k i wotlk och nu i början av Cataclysm så var vi på typ 1.7k~ eftersom vi inte hade hunnit spela något. Eftersom vi spelade på så pass låg rating så blev vi lite väl arroganta och trodde att vi var bäst i världen eftersom vi röjde sönder det mesta, men vid något tillfälle så mötte vi Priest/Mage. Vi spelade då Paladin/Warrior(jag som warrior, min partner brukar spela priest med den i vanliga fall) och efter ett tag så hade hans priest och min paladin dött, så det var jag mot en frost mage. Jag hade relativt mycket hp och jag hade sett magen i fråga spela tidigare i matchen och jag visste att han var sämst, så jag tog det lugnt och struntade i allt vad LoS och liknande hette eftersom jag bara tänkte döda honom. Inte en chans att jag skulle förlora mot den terribaden, tänkte jag.

Precis när jag skulle döda honom så lyckades han på något sätt jag inte minns få 2 st Fingers of Frost-proccar och han slängde iväg två stycken Ice Lance på mig som vardera crittade 20k, så jag dog, precis innan jag skulle döda honom. Vrålade, slängde in hörlurarna i väggen och gick afk i typ 10 minuter.

Min arenapartner satt fortfarande och skrattade ihjäl sig tio minuter senare när jag kom tillbaka till datorn

Haha detta gjorde min dag, lirar själv wow arena (pvp) fortfarande, tycker det är det roligaste jag spelat så även om man tar paus från wow kommer man alltid tillbaka någon månad senare....
Sen också det att det var en mage mot warr situation (i know that feel bro), mage är fortfarande ganska OP, dom har aldrig någon dålig season, samma med rogue.... (aa du hör ju på mig loosar en del mot setups innehållande mage,rogue,warlocks etc)
Dom klasserna har ju aldrig en dålig säsong, nerfa dom jävlarna någon gång så det blir några andra setups i toppen...
Just nu lirar jag warrior/enhancement shaman/hpala (jag som warr) och tja det är inte världens bästa setup, så det förekommer en del whine!

Permalänk

Jarå. Jag blir sur väldigt lätt när det gäller spel men arg blir jag inte så ofta men har slagit sönder ett Tangentbord och ett Headset.

Visa signatur

Stationär: GIGABYTE 990fxa-UD3 | AMD FX-8120 @ 4,2GHz, Kyls med: Cooler Master Hyper 412s | 8GB RAM 1600mhz @1866mhz| XFX Radeon HD 6950 2GB Dual Fan | Antec 550w VP550M | 2TB Seagate Barracuda 7200rpm 64mb buffertminne | Cooler Master Elite 430
Laptop(gammal jävel): Packard Bell Easy Note MX51 | AMD Turion X2 TL-56 @ 1,8ghz | 2gb ram (stock 1gb) | Geforce GO 6100 256mb | 149gb hårddisk

Permalänk

JAAA!!!! SÅ IN I "PIP" BLIR JAG!!! SPECIELLT I BATTLEFIELD 3 GULF OF OMEN MED SNIPERS OCH OPERATION MÉTRO MED RPG'S!!! En sak som är i ett farligt läge när jag spelar är musen, då jag är högerhänt, och när jag blir dödad kan det hände att jag slår knytnäven i bordet så kaffekoppen och allt lyfter.

Visa signatur

I Fractal Design Define R4 Arctic White I EVGA GeForce GTX 680 2GB I i7 2600K I 16gb 1333mhz I Be-Quiet Pure Power L8 630W I 1 TB hårddisk I SanDisk SSD Extreme 120GB I Logitech MX Master I SteelSeries 4HD Mousepad I Samsung S27A950D I Logitech Z623 I

Permalänk
Medlem

Blivit arg många gånger men beror på mitt humör helt enkelt. Om det var en dålig dag eller att jag är trött och sur över något ja då kan man bli ganska arg när man dör i fps spel. Fast det är ju i så fall om man blir spawnkilled eller så och dör om och om igen och inte kan göra ett skit. Sen är det tråkigt när man är riktigt bra en match och nästa är men typ sämst :P.
Dock var jag nog som argast (blev helt galen) när jag spelade RS och blev hackad och loosa alla mina grejer och pengar.
Förstört något har jag inte dock

Permalänk
Medlem

Man svär väl lite vid burken, men blir det för frustrerande så blir det alt-f4 och sen får man göra något annat ett tag. Förr satt man kvar och lirade fast man inte alls kände för det eftersom man var sur.

Visa signatur

[Intel i7 4770K] [ GTX 1070] [Asus ROG VI Gene] [Corsair AX860] [Corsair 16GB Vengeance LP] [120GBIntel 520] [Bitfenix Phenom M]

Citera för svar

Permalänk
Medlem

Jag har faktiskt inte slagit sönder något i vrede. Dock så har en vän blivit så arg då han dog i D2 HC att han slog med knuten näve i väggen (trodde han) för han träffade lysknappen (knappen för att tända i taket) och han slog in knapparna in i väggen. (Själva plastramen runt knapparna satt kvar)

Av denna modell dvs =

Då jag såg tråden kom jag att tänka på detta klippet = http://www.youtube.com/watch?v=EY-LBTA5SPQ&feature=relmfu

Permalänk
Medlem

Blir ofta irriterad på mig själv när jag spelar. Är lite av en elitist och jag har spelat både DotA och CS på High Skill nivå. Blir arg på mig själv för att jag gör misstag när jag egentligen inte borde. Tog en paus från DotA och CS på 7 månader och sedan dess har jag inte varit lika bra som jag varit innan. Blir också gärna förbannad på idiot team mates i spel som DotA, men det kan vara för att jag har höga standards på hur man spelar *host* High Skill *host*. Har inte slagit sönder något dock har jag förstört en datorstol. Hade precis fått Rampage i en 2v5 fight och så dör jag av sista ticken på Dooms ulti. Då kastade jag mig bakåt och hela stolsryggen gick sönder

Permalänk
Medlem

Mjaa sagt lite fula ord eller bankat lite i bordet. Mest när jag spelar Heroes of Newerth faktiskt. Kan lacka ur ibland på spel om jag dör pga. tydliga buggar också. Men det händer inte så ofta.

Permalänk

Svär mest och säger fula saker om jag blir arg när jag spelar. Blir dock inte arg så jätteofta.

Visa signatur

Du har redan tackat ja!

Permalänk

Ni kan ge fan på att jag blir arg! Men oftast blir jag arg när något gått fel, jag accepterar att bli brutalt ägd, då blir jag bara lite tjurig, men när jag går fel med en trupp i Civilization, då kan det bli en liten svär-ramsa.. hehe. Men jag skulle aldrig ta sönder någonting. En snubbe som gick i samma högstadie-skola som jag hade fått en ny as dyr gaming laptop av sin farsa, men sen vet jag inte om han dog i MW3 eller vad som hände, men han blev så arg så att han slog näven rakt in i skärmen. Hans farsa köpte aldrig nånting igen till honom.. Rätt åt ungen..

Permalänk
Medlem

Jag kan skapa mig en liten elektronik mass kyrkogård här hemma om jag så vill.

Visa signatur

Sweclockers.se världens bästa sida för alla sorts konspirationsteorier mot ryssar.

Permalänk
Medlem

Självklart blir man förbannad när man torskar. Alltid varit dålig förlorare oavset vad det än handlar om. Ställer jag upp i ngt vill jag vinna så enkelt är det. Har hellre tråkigt o vinner än roligt o torskar. Förstår inte folk som snackar en massa om kämpa o vara glad o sån skit. Framför allt när man spelar team games som typ dota 2 o lol o sånt kan man bli heligt förbannad på alla ryssar o polacker o skit som sabbar spelet. Ja menar principen är ju så jävla enkel, focus same target o vinn typ. Ingen raketforskning där inte, men ändå finns det riktiga idioter emellanåt... Kan väl också tillägga att besvikelsen för att ha torskat ngt rinner av rätt snabbt. Sedan är det bara ta nya tag o fortsätta. Men folk som inte blir sura när man torskar i ngt fattar jag inte. Vadå spela för att ha roligt... suck... Slagit sönder några tangentbord genom åren lite bucklor o repor här o var i skrivbordet o sådant. Däremot varit försiktig med lurar, möss o skärm, alltid ngt

Permalänk
Medlem

Blir endast arg när jag spelar MP spel (dock har det hänt att jag blivit arg på SP med om jag gjort om samma misstag 5ggr) och det beror på att jag tycker jag är kass när jag förlorar eller när andra är mycket bättre än mig. Har för höga krav på mig själv samtidigt som jag inte övar tillräckligt för att ens ha en chans att hamna där.

Visa signatur

Stationär: AMD Ryzen 7 7800X3D | ASUS ROG Strix B650E-F Gaming WIFI | G.Skill 32GB DDR5 6000MHz CL30 Trident Z5 Neo RGB | Gigabyte 4090 Gaming OC | BeQuiet! Dark Rock 4 Pro | Samsung 980 Pro 1TB M.2 & Intel 660P 1TB M.2 | Corsair RM850x v2 White Series | Phanteks P500A D-RGB | Acer X34GS | Corsair Strafe RGB MX Silent | Razer Deathadder v.2 | Logitech PRO X 7.1
Laptop: AMD Ryzen 7 6800HS | 16GB 4800MHz DDR5 | RTX 3060 140W | 15,6" 144Hz FHD IPS 16:9

Permalänk
Avstängd

Om jag skulle veta vart personerna på Dayz, som säger "friendly" och sen skjuter, bodde skulle dom inte leva. Så arg blir jag när jag spelar.

Visa signatur

lolclockers

Permalänk
Medlem

Jag kan inte minnas något specifikt spel, men för det mesta är det FPS spel som triggar mig.

Har lyckats slå näven i bordet så hårt att det gick av på mitten och skärm, tangentbord, mus, glas och allt annat som stod på det bara föll ner i klykan som bordet skapade och ner på golvet.

Kan ju säga att jag inte blev mer uppmuntrad utav det, utan att jag bara blev mer arg.

Hade antagligen en dålig dag denna dag, för annars är det lite svordommar som flyger vid bittra tillfällen.

Vad jag kan minnas så är det väl HoN och CS samt WoW pvp som gör mig mest irriterad.

Visa signatur

Dator: Asus P7P55D LE | Intel i5 750, 3,6GHz | XFX Radeon HD5870 | Corsair 4GB @ 1600mhz m DHX | Corsair H-50 | 2x SSD Intel 80gb G2 (Raid 0) | Sound-Blaster X-FI Etreme Music | Corsair 650w HX | Fractal Design Define R2 |

Foto: Nikon D80 | Nikon AF-S 18-135mm | Nikon Speedlight SB-400 |

Permalänk
Medlem

För 6 år sedan när jag och min polare spelade CS så brukade vi köpa 4-5 tangentbord för 200kr av skolan endast för att vi ibland råkade bli lite småsura när vi förlorade en viktig match. Nu förtiden så blire till och banka i bordet men det är sällan och då ser jag till så att inget går sönder

Visa signatur

Stationär: i7 6700k, GTX1060, Xonar Essence STX, mm.
Laptop: Asus UX32vd, 10GB RAM & 250GB SSD.
Högtalare: Dynavoice Dynamite 12. Förstärkare: Atoll. Slutsteg: Atoll, Hörlurar: Sennheiser HD650, Sennheiser Momentum Wireless.
<<Amatör Audiofil // Musikälskare>>

Permalänk
Medlem

Första jag kommer att tänka på angående detta är RPG i bf3, finns det något värre? Kan bli skogstokig (näven i bordet) på spel förstörare som bara använder RPG......

Visa signatur

[Intel Core i5 2500k] [Asus P8Z68-V Pro] [2x ATI 6950 1gb] [Fractal Design XL] [Corsair HX 750W] [Corsair 16Gb 1600MHz] [OCZ SSD Vertex3 120GB]

Permalänk

Den ända gången jag blivit arg eller mer irriterad skulle jag säga va när jag spelade d3 hardcore och jag tappade kontakten med servern, loggade in igen och såg att min lvl 51 gubbe hade dött, jag avinstallerade spelet direkt och har inte rört det sedan dess (3 veckor sedan)

Visa signatur

AMD Ryzen 3700X | ASUS Rog Strix X570-F | WD Black SN850 1TB | 32Gb | 3060Ti | Fractal Design Meshify C TG | Windows 11
LG 48GQ900 | Qpad 8K | Varmilo VA88M

Permalänk
Medlem

Jag kan bli riktigt förbannad ibland, så pass att jag tycker det är jobbigt, men kan inte hjälpa det. Det Händer framför allt när jag spelar BF3, där jag kör ganska mycket själv och med vänner ibland. När jag kör själv är mitt enda mål (tyvärr faktiskt) att, oavsett vad som krävs, leda mitt lag till vinst. Mitt team ska vinna så är det bara, oavsett om mitt lag är sämst så ska jag ro båten i land genom att spela så pass taktiskt, smart och hänsynslöst bra att vi vinner trots att oddsen är emot oss.

Om jag verkligen inte sagt till mig själv att "nu får du lugna ner dig, släpp the seriousface och ha kul, va elak, trolla runt, vad som, men sluta dra hela laget", så kan jag inte ha kul om jag inte är bäst i matchen och laget vinner. Denna attityd tär något fruktansvärt på mig och jag tror det är resultatet av att spela mer ensam än med vänner och endast vara omgiven av (generellt sett) spelare som inte vet vad dem gör när jag kör ensam.

Jag blir som mest förbannad när det gått bra i ett par matcher (2-3st ty 1 match varar ca 1h), jag har varit i "the zone" alla matcher, spöat skiten ur allt och hejdlöst manglat mig fram till vinst vart jag än går. Men tillslut funkar det inte längre, laget faller mer och mer och min insats är tillslut helt meningslös oavsett hur bra jag spelar.

Jag går från vår egna nycappade bas till en fientlig, dödar 4st, börjar cappa, försvarar mot 3 till, erövrar. Samma visa fast till nästa bas, om och om igen tills jag märker att så fort jag lämnar en bas för att gå mot nästa så förlorar vi den jag precis var vid, så då måste jag tillbaka dig igen och ta över, detta repeteras till den punkt då jag står mitt emellan alla baser på mappen och vi kan inte hålla en enda, då brister det för mig. Hela fokusen som hållt i flera timmar, "the zone", den något förhöjda pulsen p.g.a total fokus, allt faller och jag kan verkligen känna hur jag börjar spela sämre och lusten att forts spela totalt försvinner. Jag blir vansinnig och kastar förbannelser åt mitt lag (inte över mic såklart utan ingen hör mig genom spelet) till höger och vänster tills min sambo tillslut får säga till mig att varva ner, vilket oftast slutar med att jag stänger av. "Sålänge jag är tyst så går det tydligen bra" säger hon hela tiden, och jag kan vara tyst i flera timmar för att sedan antingen bli förbannad eller sluta med flaggan i topp.

Det är fan en förbannelse att vilja leda sitt lag till vinst oavsett odds. Hoppas det kommer bli roligare för mig att spela när jag lämnar xbox-gamingen för PC-gaming.

Visa signatur

Ryzen 5 1600, Gigabyte 1070, MSI B350M MORTAR, Crucial 16GB, Samsung EVO 500GB, Define Mini C, Corsair RM550x (╯°□°)╯​︵ ┻━┻

Permalänk
Medlem
Skrivet av Fragdeath:

Nuförtiden blir jag mest bara arg i League of Legends, övriga spel jag spelar får jag så sällan stryk i att det går att leva med, men då man väl får en lose-streak i LoL kan man tamejfan sitta fast i den tills man ger upp och gör något annat. Inte blir det bättre av alla andra jubelåsnor som spelar detta spel som sitter med världens attityd i chatten och tror dom är så helvetes bra fast dom i själva verket spelar betydligt sämre än man själv brukar göra.

Uppfinner någon något som gör att jag kan döda folk och se dom lida genom skärmen ska ni få min själ.

Det finns inget värre än att dö i League of Legends på grund av lagg eller när man blir gankad utan ss. Sen blir det ju inte bättre av att man blir kallad "n00b" så fort man dör. Som exempel spelade jag nyss en match där Nocturne i motståndarlaget kallade Jayce i sitt lag för noob och att vi skulle reporta honom när Jayce låg 2/7 och Nocturne låg 0/12.

När jag får pengar över ska jag byta server till Eu West bara för att slippa alla jävla Polacker!

Edit: Det är kanske inte så många här som spelar Victoria 2 men när man sitter i flera timmar och försöker vinna ett trefrontskrig som Tyskland mot England, Frankrike och Österrike-Ungern. Och min ekonomi är körd i botten, soldaterna börjar ta slut och Italien bestämmer sig för att gå med i kriget men när segern äntligen är inom räckhåll så bestämmer sig sig självklart de Tyska kommunisterna för att göra uppror och ockupera hela landet.
Då tar mitt tålamod slut, jag smäller igen laptopen och skriker ut långa ramsor om varför fransmän, italienare, engelsmän och kommunister är det värsta som finns sen lovar jag mig själv att aldrig spela spelet mer.

Men Victoria 2 och League of Legends är nog dem enda spelen som kan få mig att blir riktigt arg och det sker mest på natten.