Inlägg

Inlägg som mv920 har skrivit i forumet
Av mv920

roxio30 på origin om ni vill ha en till.

Av mv920

Tack för förslaget tyvärr hjälpte det inte att reseta bios/cmos med några lyckade resultat. Inga fler förslag på vad man kan tänkas göra?

Av mv920

Grafikkort trasigt vid installation av drivrutin?

Tjenare!
Det är som rubriken säger att jag installerade den senaste drivrutinen till mitt nvidia 8800 gtx och då gick det mesta åt skogen,

Det började med att under installationen att det blinkande till sedan dök det upp en del lustiga streck på skärmen. Efter en kort stund så blev det en bluescreen, jag startade om datorn och allt fungerade som vanligt men jag avinstallerade drivrutinen och installerade den gamla igen. Funkade helt perfekt.

Dagen därpå sen funkade det ett tag men sedan när jag skulle dra igång ett spel dök det upp en massa streck igen och senare fick jag en bluescreen. Jag startade om datorn men då kom jag bara så långt som efter vista laddningsbaren då det bara blev svart men man såg mus pekaren men inget kunde man göra förutom att flytta runt musen.

Startade om och provade med felsäkert läge och kom precis lika långt då. Startade om igen och lät sedan datorn stå på ca en kvart för att se om något hände men icke. Dessvärre verkar det nu som grafikkortet har gått sönder för nu får jag inte alls någon bild längre...

Tar ut grafikkortet och sätter I ett annat och provar då kommer jag till samma ställe som förrut (strax efter vista laddningsbaren). Provar hårddisken I en annan dator och där fungerar den utan problem, provar inte om jag kommer längre med en annan datorn om den försöker boota vista utan bara kopplar in och ser om den är trasig. Så bestämmer mig för att formaterar och allt fungerar perfekt med det gamla kortet men när jag sätter I mitt gtx får jag ingen bild alls.

Så min fråga är gick grafikkortet åt skogen när jag installerade drivrutinen eller vad hände?

Har inga temperatur problem, det satt nästan inget damm I fläkten heller. Har tyvärr ingen möjlighet att prova kortet I någon annan dator så vet ju inte om det är något annat I datorn som inte längre fungerar ihop med kortet, lite lustigt om det vorre så då det fungerar med mitt gamla kort.

Systemet:

Processor: E8500
Grafikkort: XFX 8800 Gtx
Moderkort: XFX 780i
Minnen: corsair
Nätagg: corsair 520
OS: Vista Ultimate 64
Drivrutinen som krånglade: 190.38

Allt är ocklockat och har fungerat felfritt I ca ett år.

Av mv920

Flight simulator x är ganska krävande.

Av mv920

Kolla efter bomb it på jesper.nu typ ganska likt...

Av mv920

Ni kan ju öppna kommando tolken och skriva: ipconfig För att se era egna ip adresser. Sedan när ni vet alla ip adresser kan ni prova att skriva i kommando tolken, Ping och sedan mellanslag och någon kompis ip adress för att verkligen försäkra er om ni har någon kontakt i nätverket överhuvudtaget. kommer det upp timeout så har ni inte det...
Blev lite rörigt men hoppas ni förstår.

Av mv920

Jag misstänker att administratören kan använda Active Directory vilket är ett program i Windows 2003 server. I det programet kan man hantera alla användare i ett nätverk, så som vilka rättigheter man ska ha m.m.

Av mv920

Red Alert 1 måste du ju ha också

Av mv920

Tryck på views och sedan står det fullscreen eller liknande där bara trycka där.

Av mv920

Tjenare! Har en liten fråga, är det någon som kan säga mig vart "speedbraken" sitter på f18 planet? Skulle inte ha något emot om någon kunde visa på en bild.

Av mv920

Låter som det är glapp någonstans har så på mina hörlurar med (ej koss) men det hjälper att trycka på volym kontrollknappen för att fixa ljudet temporärt.

Av mv920

Ja spelen från Simbin framför allt Gtr 2 är nog den bästa bilsimulatorn.

Av mv920

Vart hittar ni gripen planet som ni kör med? En länk dit skulle vara bra, hittar bara till flight sim 2004 när jag googlar. Tack på förhand

Av mv920

Jag tycker att Devil may cry spelen skulle vara bra som film.

Av mv920

Du måste bara testa Gtr 2. Sedan finns ju även test drive unlimited som är rätt bra.

F1
Av mv920
Citat:

Ursprungligen inskrivet av zosma
Funkar f1 challenge på vista, testade någon f1 spel, kommer inte ihåg vad den hette som inte funkade med vista.

Om det funkar vet jag faktiskt inte. Men det borde kanske gå att köra i "kompatibilitetsläge" för windows xp om det inte funkar på vista.

F1
Av mv920

Jag kan rekomendera f1 challenge, det har dock också några år på nacken men det finns en modd som ger 2007 års säsong. Vet inte hur det är om det finns 08 men helt klart roligt är det personligen gillar jag det bättre än grand prix spelen.
Det kommer även ett nytt Formel 1 spel till pc nästa år som codemaster gjort.

Av mv920

Jag kan bara säga att jag tycker spelet verkar bli hur bra som helst, jätte bra optimerat med allt på högsta och runt 100 fps hela tiden. Och som tidigare nämnt jätte bra styrning och känsla med t-bordet också.

Av mv920

Vad är det för en modd du använder GreeM?

MVH

Av mv920

Har du provat med ett annat grafikkort? Tror faktiskt det var ett sånt som du har i din sign som min kompis hade och då blev det också så där. Han bytte till ett 8800 gts och sen dess har det funkat helt perfekt.

MVH