Inlägg

Inlägg som Kling1337 har skrivit i forumet
Av Kling1337

Hade samma problem som dig i din första post, men dock bara när jag hade min andra skärm i kopplade sen efter jag finläste lite på ATI's hemsida så hitta jag att man var tvungen att ha SP1 installerat för att köra dom, detta kanske kan hjälpa dig.

Av Kling1337

Kör du 2 skärmar? Jag har nämligen samma problem med mitt gamla 4850hd och det har löst sig efter jag koppla ur min andra skärm. Dock så vill jag ha en bättre lösning om nån sitter inne på en.

Av Kling1337

Jo det kan jag men undrar pga blir så sjukt mycket sämre ljud.Tack så mycket för hjälpen!.

Av Kling1337

Gjorde ett test pga musiken som laggade trots allt jag tog och koppla förbi mitt usb ljudkort och verkar inte ha nått lagg i musiken atm.
Allt verkar rätt normalt, kan detta då vara boven i dramat och isf är detta nått man kan få garanti på och/eller är ett känt fel, har ett Siberia v2 med tillhörande ljudkort.

Av Kling1337

Blev less på att vänta på svar och gick vidare och drog en windows install men problemet verkar kvarstå.
Dettar pekar på ett hårdvaru fel eller har jag fel?.

Av Kling1337

Jopp såg det också blir nog att vänta på att det händer, skillnaden är att 950 har L2 och ca 300 mhz mer standard. (Korrekta mig gärna om jag har fel)
Att stänga av Utorrent funkade inte tyvärr, man kan alltid önska =).

Av Kling1337

Aja i en sista akt av ren desperation så öppna jag upp datorn och kolla så alla kablar satt som dom skulle och även så att det inte var nått synligt som kunde förklara varför den agerar så hära om jag nu inte får några svar under dagen får jag väll ta och se vad man kan göra åt ett ny köp.
Ska även nämna att den närmsta proccessorn jag kan pröva är ca 12 mil ifrån mig atm hos min mor så om nån tycker att jag ska pröva en annan proccessor så kommer det att göras på söndag.
Iaf om det kommer till det är detta prisvärt eller ska jag kolla på nått annat, lämna gärna tips isf vill helst att det ska vara en I7 för att den ska hålla sig 2-3 år iaf. Komplett.se - Uppgraderingspaket - Intel Core? i7 930

Av Kling1337

Jo då har kört denna klock sen jag köpte den för ett par år sen kan ju alltid pröva att dra ner den till orginal om du tror att det löser problemet.
Medans jag klockade den körde jag ju givetvis ortoz och liknanade för att hålla koll på temps och stabilitet, den kan gå upp till 3.1ghz men jag kände att jag voltade den för mycket då så gick tbx till den längre klocken för att vara säker på att det var stabil.

Av Kling1337

En reinstall av windows kanske kan lösa det, några kommentarer på det?.

Av Kling1337

Freezer64pro, Jag är medveten om det men har inget riktigt sätt att visa vad jag menar kommer dock lägga en full list åt dig.
Min gissning är att det är nått som ligger och äter cpu utan att syns men jag vet inte hur man bär sig åt för att få reda på om det är så och/eller om det finns ett program som gör så att man blir av med det hela.
http://data.fuskbugg.se/skalman01/Fullista.jpg

Edit : Varför jag tror det är för att det finns ingen andledning till varför säg 25% av min cpu inte ska klara av att spela upp winamp utan att det hackar till.

Av Kling1337

100% så fort jag gör nått.

Hejsan Swec, när jag bootade upp datorn idag uppstog problemet att så fort jag gör nått så går min cpu-advändning i taket vilket resulterar i att musiken hacka tex när jag gå in i map - var så jag märkte att nått var fel. Min första instikt var att slå sönder datorn med en yxa ta mig ett par tarzan shorts och överge teknologi helt men den fasen gick över fort.
Jag drog upp aktivitets handlaren och började kolla och såg att min cpu anvädning kunde stiga till 60% utav att jag bara rörde musen i cirklar när jag märkte det så körde jag en virus scan och hittade 2 trojaner som jag gjorde mig av med illa kvickt efter en reboot så kände jag mig som en vinner i ca 2 sek innan jag märkte att problemet kvarstog så vad jag då började göra var att kolla efter andra program som gick upp i cpu advändning, firefox spike'ar upp till 75% ca när jag öppnar en ny flik, gå in på en ny sida eller egentligen vad jag än gör.
Så vad jag har gjort i ca 2 timmar nu är att jag har kört en full virus, malware scan, you name it I searched for it, jag har även kollat igenom alla grejor som körs i aktivitetshandlaren för att se att ingen var spooky, hittade inget som var fel där men kan ha varit slarvig. Så nu i en sista akt av desperation vänder jag mig till er.

Lite info om min dator.
OS : Windows 7 ultimate
Cpu : Intel dual core 4300 1.8 klockad till 2.7 eller 2.8
Moderkort : Asus p5b tror jag.
Minne : 4096 (2x2) Dominator pc8600 tror jag
Grafik : Ati 4850hd

Skulle det vara nått mer ni vill veta släng gärna en kommentar.
MVH.

Ps. lägger med en hijackthis log fil och en bild på aktiviteshateraren ifall det är nått ni kan använda.
http://data.fuskbugg.se/skalman01/-----hijackthis.log
http://data.fuskbugg.se/skalman01/aktiviteshandetararen.jpg

Av Kling1337

IWnet suger ja, men tråkigt att sluta när man är så bra att man kan kalla sig själv inethero...
Nä men jag älskar spelet och tänker inte låta ett dåligt beslut av dom råna mig på min chans att äga noobs.

Av Kling1337

Har kört en del special ops med en polare och då är det bara ibland det händer så antar att det är latency.

eXizoR: Kan bero på att du har en bättre rig.

Av Kling1337

Okej så kan det nog vara, tråkigt att man inte får vara host fast man sitter på 100 / 100 och vara mår.
Tack för häjlpen!.

Av Kling1337
Skrivet av SebbeLee:

Vad har du för settings?
Resolution?

Glömde det.
Kör i princip allting av och textures mm på normal i 1920x1080

Av Kling1337

Cod : Mw 2

Hejsan, det är så att det laggar rätt mycket för mig i cod numera och man blir ju förbannad när man springer runt ett hörn laggar till och blir fragad av nån noob så tänkte jag vända mig hit.
Är säker på att det är proccessorn som är för dålig men tänkte kolla ifall nån visste om nått knep eller knåp för att boosta preformence, iaf här är min specc all hjälp skulle vara guld värt.

Moderkort : Random Asus p5b eller liknanade.
Proccessor : E4200 (trorjag) klockad till 2.8 ghz
Minne : Corsair Dominator 4g (2x2)
Grafikkort : Radeon hd 4850

Av Kling1337

Kan inget annat än att hålla med vad som tidigare har blivit sagt.
Såg fram imot detta så in i ---. Spelar aktivt cod 4 och tycker att det är ett av dom bästa spelen ever, WaW är dåligt pga WW2 är så utdraget och överspelat så det finns inte.

Om det visar sig att det blir värt nåt så får man väll dra av en beställning men just nu så ser det brunt ut.

Av Kling1337
Citat:

Ursprungligen inskrivet av -=FULLMOON=-
Nu tänkte jag skriva något men glömde det så skriver nått annat. Jag tycker att hans byggen är klart mer rättvist poängsatta än vad detta och många andra byggen är. Liksom det är 4 brädor och 4 plåtbitar som är ihop satta.
Finns ju Kartongbyggen som fått högre poäng än stilrena datorer och egenbyggda chassin.

På ett plan kan man säga liksom jaha trä och plåt har vi sett innan 1p.
Men på ett annat så är detta lite nytt och udda men fan häller att det förtjänar 10p utav över 170pers. nej. Finns klart mycket mer byggen som de gjort om något helt från grunden och blivit snyggt men de har fått betydligt mindre poäng pga att folk inte vet hur lätt/svårt det är att göra saker om man har tillgång till maskiner.

Detta slog han säkert ihop på en timme i byggtid (bort räknat kabeldragning)
Kapa till en bräda i 4 bitar. fräsa kanterna i 45Graders lutning. borra lite hål och försänk skruvarna. i med träpluggar och slipa ner för att dölja skruvarna. sätt in 4 plåtbitar och skruva fast med någon skruv. klart.

Det är inte så svårt att Göra något om man har någorlunda hum om vad man gör och har lite verktyg till det.

Sen varför envisas folk alltid med att bedöma något helt annat än just galleriets ämne som i detta fall ett 19" rack. varför isf ge 'glädjepoäng' av hur han har det i sitt hem. visst det är väl inget fel med att ha ett stilrent hem eller så men att ge poäng ut efter hur man har det omkring sig är bara fel. Jag har varit hemma hos några Swecare och på bilder de postat så är det alltid så himla rent och snyggt så att man tror de bor i Hollywood men närman kollar bakom dörren så ligger där 43års ingrodda skräpräster av billys panpizza.

Det jag vill säga är att Poängsättningen på Swec är helt åt helvete!

Jag riktar ingen direkt kritik emot dig christiancaroli du jobbar med att fixa lite trä o betong så för dig är det en barnlek men då majoriteten här inne på forumet aldrig verkar ha hållit i en skruvdragare etc så undrar man vad det är för lekstuga som pågår.

Jag säger inte att jag är bäst för det är jag inte. I ett av minna gallerier där jag visar upp bla en av mina datorer så klagar folk på mitt val av skärm. vad har det med att göra då det var chassit och inget annat som jag ville ha betygsatt. visst det är en sak att man kanske gör en liten lätt inflik på ämnet men inte att man sätter betyg och liknande efter sånt.

Ja hagla kritik ni bara.
Hade jag själv ägt lite Hilti maskiner (som jag förövrigt bara använt på jobb) så är det lätt. det går så otroligt mycekt smidigare med rätt verktyg till rätt sak. Ge mig material så lovar jag att återkomma med nästan en direkt kopia på detta som förövrigt jag sett bilder på innan kommer det få samma poängsättning som är åt helvetes för högt satt? svaret är nog rätt givet. Nej. del att ni kommer rösta lägre bara för att det just är jag.

//Martin

Hans bygge passar ju in med omgivningen.
Han kunde ha byggt ett sju helvetes arbete som tog han 120312903 år.
Men ist blev det något simplet och elegant som dessutom passa perfect in med det omkring det. Så ta dina åsikter och kör upp dom dit solen inte skiner.

Av Kling1337

Riktigt fint tycker jag, tänkte slänga in en 9'a för att slut resultatet blev riktigt fint.

Av Kling1337

Ultima online.
Kräver sjukt mycket skill i PvP.

Jag och en polare pvp'a i 3 timmar igår mot ca 20 pers och vi dog aldrig.