Inlägg

Inlägg som slaktareOlsson har skrivit i forumet
Av slaktareOlsson

ISScript.msi engine missing.

Skulle installera Maya 2008 64 bit när detta kommer upp:

http://www.upload-images.net/imagen/ca6e0b4311.jpg

har kollat runt på nätet men det är inget som löser detta.
Kör Windows Vista ultimate 64bit.

Av slaktareOlsson

okej.. tack..

Av slaktareOlsson

8800 GTX till Quad FX?

Vill minnas att jag ngn stans för länge sen såg att folk hade bytt bios osv så att presterade som CAD/CAM kort.. Är jag ute o cyklar eller äe det möjligt?

Av slaktareOlsson

Då har man ingen lust att köpa vattenblock till GTX:en då.. Blir fan nytt kort i sommar!

Av slaktareOlsson
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Evil_AnAnAs
vet itne men jag skulle inte vilja lägga pengar på en dator som är omodern =/ sj e jag trött på denna datorn och väntar till penryn kommer i januari, då lägger jag 16-17k på en dator som kommer ligga i top ett tag

Lyssna på evil_ananas! Han verkar klok ^^

Av slaktareOlsson

Spara dina cash.. inte köpa agp graffe eller gammal processor. Dumt att köpa out of date grejjor. Nee.. ngt sånt här : http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=323785

Vänta lite tills mellandags rean o hitta ngt skojjigt då.. Eller sattsa på 8800gt eller komande 8800gts 512 eller limnande... Men jag säger det igen! KÖP INTE GAMMALT! Så vida det inte är begagnat och svin billigt

Av slaktareOlsson

vad använder du för temp program? Dina temps stämmer med största sanorlikhet inte... I svalaste laget har du ca 30 grader på kärnorna...

Av slaktareOlsson

Bytt mobo, nu har jag blue screen..

Okej, jag har precis bytt moderkort från P5KC till P5K Premium. Jag har nyaste biosen, 0404. All hårdvara har korekt drivrutin.

Det finns fler än ett problem. I bland startar den helt normalt, extremt långsamt, men när man är inne i Windows så fryser allt och jag får blue screen, där står ngt om att win32k.sys är trasig osv.. Tillsammans med detta har jag även haft problem med IDE kopplad HDD och CDD. Ingen av som syntes i bios, men efter mycket mäck fram och tillbaka kunde datorn hitta CDD:n. Det är inte slut än! Ofta hittas in min SATA disk heller och jag får meddelande om att jag skall välja en bootbar disk bla bla bla.. Bryter jag strömmen i 30 minuter och uppåt hittar den SATA diskarna i varje fall. Allt detta uppstod efter mobo byte alltså. Ngn som har ett konkret tips? Kan det vara värt att försöka ominstallera Windows eller måste jag hitat SATA drivare eller liknande först?

EDIT: Skrev fel..

Av slaktareOlsson

DQ-6 då? Komplett tusen kr på fyndvaror.. Har dessutom en känsla av att pk5c och p5kr är väldigt lika. Och q6600 ville inte ens boota på 3.4, med halv normala temeraturer, ordenligt med vcore, bra spänning på minnena med aktiv kylning.. Kanske bara min processor som inte vill?

Av slaktareOlsson

BLOOD IRON P35-T2RL eller annat?

Kollar efter nytt klock vänligt mobo, har lite funderingar runt Blood Iron P35-T2RL. på trend4pc.de ligger det på 1005 € plus lite frakt då.. å min fråga är, ngra tips på lätt klockade mobos i 1000-1200 kronors klassen. Funkar med begagnade grejjer också.

Av slaktareOlsson

638/1040 (inte säker på minnena) hade jag som högsta, tog find max core i ATItools.. Kör stabilt på 625/1008...

Av slaktareOlsson
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Virre39
Det som stod i forumen var att asus löjligt nog har placerat atx-kabeln(ström till moderkortet) i mitten dit ingen når? Batteriet för att reseta kommer sitta under ett dualslot grafikkort, också.

Jo det såg jag.. Ska ta o kollapå lite recensioner mellan asus och gigabyte då..

Av slaktareOlsson

Okej.. Tack.. Tyvär gav inte länkarna så mycket.. Men men.. Jag får vänta tills det släpps en recension het enkelt..

Av slaktareOlsson

Besviken på mitt Asus P5KC, nytt?

Ja.. jag köpte ett P5kc i augusti och kan ju säga som så att det är helt värdelöst att klocka med.. Nu är min fråga.. Vad ska jag köpa i stället? högsta pris 1300.. Har kollat in P5k Pro som är lite lockande, men jag hittar inga reviews på den.. Vad tror ni?

Av slaktareOlsson

beror på vad man har för kylare.. men jag menar.. sätter han den på 1.5 (har gjort det själv med lika dan prolle) och tempen säger 70 - 85 så är det inte hela världen.. det är ju bara att stänga av datorn.. Men det är klart man skall prova sej fram..

Av slaktareOlsson

Det beror på vilken processor du har.. Jag håller med om att det vore skönt att slippa de otroligt seg "flytande" pasta Artic silver's pastor är..

Av slaktareOlsson

*bort*
Inlägget redigerat av Aqualize: Reglerna, §7, gäller även crysis. Läs dem och följ dem.

Av slaktareOlsson

Dom har ju jobbat tillsammans med intel hela tiden! Vilet troligtvis har inneburit att intel har puchat för kommande proccesorer, typ q6600 osv, långt innan dom släpptes på marknaden..

Av slaktareOlsson

Du sitter ju på en Tuniq Tower? Varför inte använda den?

Av slaktareOlsson

Dator butiken och webhallen är två av dom som säljer DFI i sverige, men dom har typ ett moderkort var, typ nForce 4 eller nått.. Mailade datorbutiken o frågade om dom skulle a in det och fick det sedvanliga svaret, jag ska framföra detta till våran inköpare.. men men.. kanske kommer..

Vad tror ni om DFI Blood Iron P35-T2R föresten?