Inlägg

Inlägg som slaktareOlsson har skrivit i forumet
Av slaktareOlsson

Jag mailade o frågade motherboardpro om frakt till sverige, detta fick jag i svar..

"Hello Valdemar-

To ship to Sweden via FedEx, the cost would be approximately $140.00. To ship via United States Postal Service, the approximate cost would be $47.00 for 6- 10 days and $57.00 for 6 days. The issue is we have to get it here to Georgia in the US before it can ship out to you. That will probably be about a week before it can actually ship to you in Sweden. If you are fine with the lead-time and shipping costs, email us back and we will set up the website to accept your payment. We apologize for the high shipping cost, but we are giving you our actual estimate from FedEx and USPS, we are not inflating the cost. Also, please be aware that if there are any return issues, you will be responsible for all shipping costs. Let us know if you have any additional questions.

Thank you-

www.MotherboardPro.com"

Av slaktareOlsson

Mmh! Ser smaskit ut.. Har funderat lite på P35 kortet jag, men det här var ju typ 100 spänn dyrare, lite mer prisvärt kanske? Inge kul o sitta på ett P5KC har jag kommit fram till ^^

Av slaktareOlsson

Ni får ursäkta mej.. Jag lånar tråden lite..

Herre gud.. A, jag började klocka mitt system igår pga att jag fick nya skruvar till min processor (Skruvade av en >.<) Okej.. Allt gick åt helvete, men till slut hittade jag en stabil (?) clock på 3 ghz.. Men när jag höjjer fsb:n till 350 från 333 så dör datorn efter typ 1 minuts prime..

Så jär ser det ut:

Original MHz: 2400
Klockad MHz: 3000
Stepping: G0
FSB: 333
Multiplier: 9
Original Vcore: 1.35 (?) Right?
Nuvarande Vcore: auto, 1.38 enligt CPU-Z
Kylning: Tuniq Tower 120
Temp (idle/full): ca 46/59
Moderkort: Asus P5KC
Minnen: Corsair TWIN2X 6400 CL5
Vmem: 2.0
Minneshastighet: 667
Timings: 4-4-4-12
Stabilt: Efter 6 timmar crashar en rååd i Prime95.. Räknas som stabilt?

Är det bara att inse att min bäda inte klarar något? Eller tror ni att det är ngt annat som gått snett? Är även medveten om att kylaren inte siterr helt toppen.. Kan det vara därför den är så ostabil?

Av slaktareOlsson

Jag fick av ngn anledning 1000 poäng mindre i 3d06...

Av slaktareOlsson

Snälla köp inte sånt där krimskrams! Bara plast med lite LED's! Jag hade ett liknande när jag var fjrton.. Nu har jag stipat det på allt som heter plast o löstagbart!

Av slaktareOlsson

Jisses.. Jaja, må hända att jag har ett måndags exemplar, och nej, min snurrar på 1200, för att vara exakt 1220.. Att ni säger att man sitter o whine:ar, vet inte om det var riktat till mej, jag sa bara att den låter mycket.. Inte över att jag störs av det.. Bara jobbigt på natten, eller det är snarare helt omäjligt att få ngn bra sömn med vinande lju i örat..

Citat:

Ursprungligen inskrivet av lossah
För det första kan du lära dig skriva som en människa och för det andra så jo, den är jävligt tyst om du är inte är en människa med onaturliga krafter i öronen.

Du kanske menar en människa med övernaturligt bra hörsel?! Inte en människa med onaturligheter i örat? Eller? Tänk innan du whine:ar på mej.

Av slaktareOlsson
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Minky
Man kan ju inte säga att man gjort en drivrutin som förbättrar prestandan till en spel som ännu inte släppts? Spelet måste först släppas så att folk kan bli ledsna i ögat av den dåliga frameraten för att man skall kunna fixa det med druvrutinen

Jo du.. Både nvidia och ATI har gjort förbättringar för crysis, innan det släppts..

Av slaktareOlsson

Jo men vist! Den är ju helt tyst! INTE ALLS! Den låter ju för f*n som ett kärnkraftverk, på lägsta varvtal! Inte nå super silent här inte!

Av slaktareOlsson

asså.. ni som har GTS o lägger massa komentarer om att GTX på 70 idle är varmt så e det ganska mycket bull.. Man kan inte jämnföra GTS och GTX på det sättet!

Av slaktareOlsson

jag trodde G98 skulle komma o ersätta G80 (heter det väll?) som sitter på 8800GTX?

Av slaktareOlsson

sitter på adsl via Telia 8/1 eller 0.8 skitsamma för segt är det.. Men låg hastighet betyder ju billigt! Ne då, kostar ju 339 jävla kronor i månaden! I mars ska vi säga upp skiten.. Ska proppsa för 200/200 via svenkstbredband.se kostar ju faktist bara 229 kr/mån.. O ja! Komemr bli najs!!! Fin krönika förövrigt!

Av slaktareOlsson
Citat:

Ursprungligen inskrivet av AdissidA
Glöm Holographic Versatile Disc!

Protein Coated Disc är mycket bättre! Man räknar med att kunna lagra 50TB i ett fotosyntetiskt pigment som produceras av bakterier.

O my.. Jag skulle få ångest över att jag inte kunde fylla upp den ^^

Av slaktareOlsson
Citat:

Ursprungligen inskrivet av MrValle
Tror dom som har problem med vista har rätt så dåliga datorer.

Har kört många beta av vista, som alla sugit hårt och länge jämfört med XP. Men nu när jag satte in retail av Vista så funkar det ljusår mycket bättre än XP nånsin funkat för någon. Helt suveränt OS, kör dessutom x64 av det och alla 32bit program funkar också i det.

Hur mycket ram har du? har hört att man helst ska ha 4 Gb? Vad tro ni är det bs eller? Blir förvånad när du säger att alla 32 bit program funkar med vista 64.. Har en morbror som inte kunde få det att funka ngt bra.. (Han är högskole utbildad inom området så det beror nog inte på brist av kunskap).

Av slaktareOlsson

Som sagt.. frågan är hurvida det skulle gå att driva runt ngt sånt här.. Hur stor är igentligen efterfrågan? Det jag tycker skulle vara skönt är att det skulle vara svenkst, svenks support osv... Det känns ju tryggt. Dessutom håller jag med Eddie. Du får en beställning right away!

Av slaktareOlsson
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Dunde
Håller du på och byter kylpasta stup ett då?

Mja.. Har inte riktigt kommit fram till vad som är bäst än faktist ^^

Av slaktareOlsson

hl2.exe has encountered a problem..

Mja.. efter att jag satt ihop min nya dator så har jag stött på ett problem med CS:S. När man sitter och spelar som bäst så avbryts allt och ett fel meddelande kommer upp "hl2.exe has encountered a problem and needs to close...". Ngn som vet en vättig lösning på detta. Vissa forum har tagit upp liknande problem men jag inte lyckats hitta ngn lösning..

Av slaktareOlsson

jag tog åt mej det som ivy sa och inhandlade idag fyra m3 skruv med brickor.. och ja.. de funkar ju, men tar typ 20 minuter extra att byta pasta nu men det går..

Av slaktareOlsson
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Ase_Karlsson
Ska montera om imorgon.

2 år gammal Arctic Silver 5 eller Zalman original vid nästa montering?

Någon som har bild på "Rätt mängd" pasta på en CPU?

Vilket värde ska man övervaka CPU eller kärntemperatur?

//Ase

lite mer är ett halvt riskorn, det är ju trots allt två st dual core's...

Av slaktareOlsson
Citat:

Ursprungligen inskrivet av ivy
Hej.

Är det s775 du har? Eller, du har nog det.

Skitsamma, leta reda på en m3 skruv, jag tror att det är den storleken.

Sen letar du reda på små fjädrar och en bricka.

Vips så har du en skruv som funkar lite pilligt att få dit men det funkar..

(du sätter alltså på fjädern på skruven och brickan längst ner och skruvar fast som vanligt.)

M3 säger du? jag funtade på att köpa en gängstav oc sen kapa rätt längd... men det kanske finns färdiga i rätt längd, för övrigt har jag kvar fjädern så detska väll gåbra..

Citat:

Ursprungligen inskrivet av nidas
finns nog inte många oavsett butik som tar tillbaka en kylare som någon själv förstört delar av fästanordningen till.

nej, det säger sej lite själv tycker jag..tänkte klaga på porduktions fel.. säga att det bara poppa loss finns inga direkta märken på den..

(Sorry för alla särskrivningar, gillar inte laptop)

Av slaktareOlsson
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Elmo
Det borde väl finnas skruvar som passar på närmaste järnhandel?

Tvivlar fakrist på det, men det är ju möjligt..