Inlägg

Inlägg som ArakanI2 har skrivit i forumet
Av ArakanI2
Skrivet av Chenz:

Google godkänner inte apps, Market är helt öppen.

Okej, kollar de inte igenom koden något alls, ingen bot som ligger och sniffar så skadlig kod inte kommer ut? Blir nog ändå att tanka appen, får väll hoppas på att det står fel om att den kan läsa/skriva i dina kontakter. Går väll ganska bra med Google Goggles men det blir mycket mer manuelt arbete att hitta den billigaste varan då.

Av ArakanI2
Skrivet av cr1ll3:

Inget du bör vara rädd för, har kört appen i snart 1 år utan problem

Handlar inte om rädsla utan om principer. En app ska inte veta vilka jag har i mina kontakter av säkerhets skäl och för att man ska väll få ha lite privat. Nu så har ju Google godkänt appen så jag antar att den inte samlar information och att den är säker, men som jag sa. Det är en princip sak. Redan när appar har tillgång till att se vart jag befinner mig tycker jag de går lite för långt, om de vill ha statistik över vilka länder appen är mest populär i så kan de säkert få fram det ifrån marketen, de ska ju inte behöva veta min position ner på några metrar.

Av ArakanI2

Appen vill ha tillåtelse att läsa och skriva i dina kontakter om du har en Android lur, vet inte om det ska vara så eller om de just nu har något fel i den. Men så länge som appen vill läsa/skriva i mina kontakter så kommer jag vänta med den. Vet dock inte hur det är med iphone.

Av ArakanI2

Alla spel efter Settlers 2 har varit ganska bleka, men man kan ju alltid tanka ner demot och testa 7an.

Av ArakanI2

Borde väll inte vara några större problem att animera alla punkter, det är ju punkterna i hörnen av polygonerna som man binder till skelettet redan nu så, blir ju bara lite fler punkter att hålla reda på vilket/vilka ben de är bundna till.

Borde ju gå att blanda med polygoner så man kan få det bästa av båda världar annars, för som han säger i videon så låter det omöjligt att man kan ha ett oändligt antal punktar.
Sedan kan man ju bara hoppas på att de kan simulera punkterna så man kan få dem förstörbara, skulle vara trevligt med ett spel där ett hus som brinner minskar i storlek p.g.a. att materialet förbränns. Eller så att man kan få ett vapen som kan lösa upp det man skjuter på i små små delar

Och om man kunde slå ihopp animations delen med simulations delen skulle man kunna få väldigt bra resultat i form av kläder som deformeras efter hur modellen rör på sig, och helt interaktiva miljöer med gräs som blir platt under skon och mönster i jorden/sanden man går på.

Av ArakanI2

BFH spelas väll inte i webbläsaren, man startar väll bara det genom webbläsaren som med The Hunter.

Hoppas att hela spelmotorn ligger på internet så man kan bygga häftiga hemsidor med hjälp av den. Skulle vara mycket roligare att spela igenom aftonbladet.se än att bara scrolla nedåt.

Av ArakanI2
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Huddit
Ser ut att ta riktigt mycket plats på skärmen. Föredrar Safari, får mest internet yta, och inga centimeter kanter som inte gör något.

VA?! Sedan 10.50 alphan så är ju opera minimalistiskt. http://i13.photobucket.com/albums/a277/ArakanI/opera.jpg

Av ArakanI2

Oooo, Betan random kraschar inte som Alphan gjorde varannan sekund. Det jobbigaste var att Sweclockers var en av sidorna som fick Opera att krascha oftast, har klarat mig ifrån krascher i Betan hittills.

Av ArakanI2

Okej, mitt grafikkort låter även som jag tvingar v-sync. Du känner ingen som har ett annat grafikkort du kan testa?

Av ArakanI2

Kan vara ditt grafikkort som låter, mitt 4870x2 tjuter om jag har för hög FPS, som man lätt får i gammla spel och i menyer till spel.
http://www.sweclockers.com/forum/showthread.php?s=&threadid=8...

Av ArakanI2

Min Win7 x64 mapp, hib och page filer är 27gig. Skulle ge mig 3 gig i bästa fall till annat. :S Men visst, man kan väll slå av hibernate och sänka det virtuella minnet.

Av ArakanI2

Nu vill jag se fler gameplay videos!

Och jag förstår inte hur folk inte kan tycka att spelet är snyggt, håller ju samma nivå som S.T.A.L.K.E.R när det kommer till miljö och atmosfär(vilket är förståligt om de har delar utav S.T.A.L.K.E.R teamet hos sig i studion).

Av ArakanI2

Efter att ha sätt videon så hamnade det här spelet högst upp på min "vill spela NU" lista, ser jävligt grymt ut. Hoppas att release datumet du uppgett stämmer, för jag kan knappt hålla mig.

Av ArakanI2

Jag har samma "problem" här i Gävle, med gävlegårdarnas internet, men jag kommer ifrån Strängnäs och när jag bodde där hade jag stadsnät ifrån telia och då precis som dig så såg jag inga andra datorer.

Dock så har Gävlegårdaran en högre hastighet om man kör via det interna nätverkat, så om man vill skicka en fil till en kompis så går det betydligt snabbare än när man skickar via internet.

Av ArakanI2

Var ett tag sedan jag foldade senast, har tappat min top100 placering.
http://folding.extremeoverclocking.com/sigs/sigimage.php/un=A...

Såg på Aser post att han snart går ifatt mig, det kan jag inte tillåta

Av ArakanI2

Är inte skillnaden jag är orolig över utan tempen på VDDC Slave #1 och #2. 175 och 240 grader är inte så värst lågt. Och eftersom de temperaturerna har dykt upp samtidigt som grafikfelen i Aion så känns det som om det hänger ihop.

Av ArakanI2

GPU-Z visar udda temp på 4870x2

Det hela började med att jag fick massa grafikfel när jag spelade Aion idag, så jag drog igång GPU-Z för att se om grafikkortet gick varmt. och efter några timmars spelande tabbade jag ner och såg då temperaturen i det vänstra GPU-Z fönstret:

http://i13.photobucket.com/albums/a277/ArakanI/udda.jpg

Slutade då att spela och lagade lite mat och åt. Efteråt så började jag spela Aion igen och efter några minuter kom grafikfelen tillbaka, tabbade då ner och kollade på GPU-Z som jag då haft igång sedan jag började spela och såg då temperaturerna som är till höger på bilden.

Är det något jag borde oroa mig över eller? När jag klippte ihop bilen i Photohop så blinkade en massa pixlar i helt random färger över hela skärmen, men bara när jag hade någonting markerat med markeringsverktyget.

Har en i7a på 3.2ghz, EX58-UD5 moderkort, corsair 750w nätagg och ett Powercolor 4870x2

Ska kanske tilllägga att jag inte haft några grafikproblem i Aion sedan de nya drivrutinerna ifrån ATI kom för en månad sedan och jag har alldrig haft några konstiga temperaturer enligt GPU-Z heller.

Av ArakanI2
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Ixion_
Skärminställningar heter det nog på svenska.
Där du väljer vilken upplösning du vill ha, vilken som ska vara din primära skärm och om du ska utöka ditt skrivbord till den andra skärmen.

Jag sitter på en Vista-maskin just nu och vet att vägen dit inte är exakt samma i 7an, men på Vista är det högerklick på skrivbordet -> Personalize -> Display settings.

Ok. I Win7 Högerklickar man och tar Screen resolution, för att ändra upplösning. Där var iaf. min PC skärm alltid sekundär förut men nu är den primär. Antar att det har med ATIs senaste drivrutiner eller något ifrån MS, för jag har inte rört något

Av ArakanI2
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Ixion_
Kan du högerklicka på tv-skärmen i display settings och bocka ur "attached" ?

Vart hittar jag display settings?

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Elite
Jag har samma problem i win 7, det konstiga är att det inte är hela tiden.. utan lite när den känner för det. Dessutom lyckas jag inte få skärmen som 1a, den står som 2 och tvn som 1 även om jag skiftar DVI, men det kanske inte spelar nån roll.

Så var det för mig förut, men efter ATIs senaste drivrutiner så verkar det som om att min skärm är nummer ett och TVn nummer två. Hoppas på att felet låg hos ATI och att det är fixat.

Av ArakanI2

diablo2 regerar, dock var det bättre förr... men det duger fortfarande att spela. vilken jag själv gör nästan dagligen. glöm inte att köpa till lord of destruction expansionen. annars funkar väll nästan alla blizzard spel och majoriteten av datorspelarna finner dem bra att slösa överbliven tid på.