Inlägg

Inlägg som Dackis har skrivit i forumet
Av Dackis

Intels processorer är lite snabbare, men också lite dyrare, så kan man väl sammanfatta det. Jag skulle valt en Intel om jag inte hade en väldigt tajt budget.

Av Dackis
Skrivet av Dorantic:

Och en sista fråga, hur mycket bättre kommer datorn att prestera med två st av dedär grafikkortet?

Skickades från m.sweclockers.com

Jag skulle inte råda dig att köpa ett HD6870 när du kan få ett GTX 560 Ti 448 Core för detta pris: http://cdon.se/hemelektronik/asus_geforce_gtx_560ti_448_(engt...

Det är ett betydligt bättre grafikkort: http://www.sweclockers.com/recension/14783-nvidia-geforce-gtx...

Annars ser paketet helt OK ut.

Av Dackis
Skrivet av haggert:

http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=654278

kanske vore något? Både billigare och bättre än båda alternativen.

300 kr billigare på CDON: http://cdon.se/hemelektronik/asus_geforce_gtx_560ti_448_(engt...

Av Dackis

Du har en gammal dator med lite RAM-minne, en slö processor och ett dåligt grafikkort. Där har du problemet. Vill du lösa det? Köp en ny. Hur mycket är du beredd att lägga?

Av Dackis

Det låter som optimeringsproblem i spelmotorn som patchas bort förr eller senare. Titta bara på Skyrim. Din hårdvara är fullt tillräcklig för ME3 och mycket mer... Särskilt SLI/Crossfire kan vara kinkigt i början innan dom släppt uppdaterade drivrutiner med optimeringar. Att du upplever spelet som segt kan ju vara kontroll-lag också, har du vsync på? Kolla din framerate med FRAPS för att ta reda på hur du ligger till.

Av Dackis

Japp, men du kan få ett bättre och mycket billigare grafikkort: http://cdon.se/hemelektronik/asus_geforce_gtx_560ti_448_(engt...

Av Dackis

Jag har inga invändningar på det du plockat ihop, ser ut som ett riktigt bra och prisvärt paket helt enkelt! Och jag råder dig definitivt att skaffa ett FD Define R3, det är ett riktigt bra och tyst chassi!

Av Dackis

Testa bygg ihop ett paket själv först, så kan vi titta på det sen om det behöver ändras!

Av Dackis

Det är i princip ingen skillnad alls mellan hur olika moderkort presterar. Men googla upp lite recensioner och jämförelser om du är intresserad. Vad är det för tricks du är intresserad av? Alla olika gränssnitt och utgångar finns ju listade, och vill du ha mer ingående information, kolla tillverkarens hemsida.

Av Dackis

Köp detta istället, ett bättre grafikkort till en billigare penning! http://cdon.se/hemelektronik/asus_geforce_gtx_560ti_448_(engt...

Av Dackis

Följ instruktionerna här till punkt och pricka för att avinstallera gamla drivrutiner och installera nya: http://www.tweakguides.com/NVFORCE_3.html

Av Dackis

Gör ett försök du till att börja med så kan vi utgå från det.

Av Dackis

Absolut inte. CCC är en del av AMDs drivrutinspaket till Radeonkorten. Och bara för att det finns funktioner för överklockning så behöver ju inte dom användas.

Av Dackis

Din dator kan vara på dygnet runt året om utan att den tar skada av det. Men det drar mycket ström och då och då är det bra att starta om datorn för att rensa RAM-minnet.

Av Dackis

Har du testat avinstallera dina drivrutiner helt och installera om? Följ guide på: http://www.tweakguides.com/ATICAT_3.html

Av Dackis

Vill du ha ett bra svar så ska du få ett bra svar: http://www.tweakguides.com/Graphics_1.html

Av Dackis

Lim-kylpasta? Menar du vanlig kylpasta som du har på processorn? Det spelar ingen roll vad du väljer, det är ingen större skillnad. Denna använder jag: http://www.inet.se/produkt/5321749/arctic-cooling-mx-4thermal...

Av Dackis
Av Dackis
Skrivet av Freddemann:

Jag blev själv riktigt sugen på den här paketet, hur tror ni BF3 kommer fungera? High blandat med ultra eller bara high?

Nånstans därikring. Det beror ju på hur hög framerate du föredrar.

Av Dackis

Ett riktigt bra och prisvärt paket!

Det enda jag har åsikter på är tillbehören. Tangentbordet du har valt t.ex. är riktigt snyggt, men tyvärr har det riktigt dålig känsla att skriva på. Använder ett sånt på kontoret, men hemma har jag ett http://www.jmedata.se/PartDetail.aspx?q=p:729347 som jag tycker är mycket bättre. Men smaken är ju som baken.