Inlägg

Inlägg som skocke har skrivit i forumet
Av skocke
Skrivet av Leon1:

Självklart går att montera på det viset. Allting går med lite våld å vaselin och går den fortfarande inte in så använder man för lite våld.

Varför skulle man vilja ha ett sånt kontroll behov av att kunna styra varje fläkt var för sig förstår jag mig dock inte på. Men men, visst kan du montera den en bit in.

Ojojoj, taggarna utåt. Vill inte ta en fight över internet här, men. Jag använde varken våld eller vaselin och det kommer inte herr trådskapare eller någon annan heller behöva. Det finns tre skruvhål på varje sida i 5,25 tums hålen ock om man monterar i de yttersta sitter den som vanligt i linje med brännaren och då sticker rattarna ut, dörren går inte stänga. Monterar man istället i de innersta hålen, hamnar rattarna i linje med kanten på brännaren och dörren går att stänga (utan våld eller vaselin kan jag tillägga;)) Trots att den sitter en bit in är det inga problem att använda reglagen, och det estetiska är inte så viktigt imo då det är en dörr som gömmer allt.

Angående kontrollfreak som vill styra alla fläktar är väl det upp till var och en. Har själv 7 st fläktar till min, det är inte säkert att den som följer med chassit har nog effekt för att klara det och det är ju skönt att slippa krypa bakom datorn för att skruva på ratten.

Hoppas att jag var tydlig men det är så klart upp till var och en vad man föredrar.

Av skocke
Skrivet av Leon1:

Du får inte plats med en frontmonterad fläktkontroller. Underskatta inte ratten, jag har 5st fläktar kopplade till den lilla saten

Jag får plats med en frontmonterad fläktkontroller i mitt Define. En Zalman vad den nu heter. svart för 6 fläktar. kostade mig 300, borde vara olagligt att inte köpa en sån. Eller motsvarande förstås, köp säger jag. Den går att montera en bit in så att dörren går stänga.

Av skocke

Har funkat relativt bra för mig men nu helt plötsligt kommer jag inte in på någon server. Får upp en massa servrar utan problem men då man ska "joina" så ladddar det en stund sen står det "Connection to the game server has been lost. Please check your network connection and try again".

Har inte upplevt något problem med internet, har 100/100 dessutom och får ju upp servrarna. Testat starta som administratör. Vad kan felet vara?=)

Av skocke
Skrivet av Den Maskerade Daskaren:

Jag fick nyss 2st betanycklar, friend-invites alltså. En bugg? Ska man inte bara få 1?

Bugg eller inte det kan jag inte svara på, jag skulle inte ha något emot att ta hand om en nyckel i vilket fall=D

Av skocke

Mycket bra test! Hoppas som många andra att det inte dröjer länge tills ni uppdaterar med fler agg, gärna sätta ACE mot väggen och vill också gärna se de riktigt dyra så som Seasonic. Och cougar har väl något nytt och dyrt på gång har jag för mig:)

Av skocke

Har en noctua SE2 på processorn, medföljande FD fläktarna där fram och en slipstream 120 bak samt 2 stycken slipstream 140mm i taket, 1200rpm. Dock en zalman fläktkontroll för att tysta ner dem. Kan rekommendera slipstream fläktarna. Oerhört prisvärda. Köp 2 st 140 till taket. Gå på de med lägre rpm om du inte har fläktkontroller dock.

Av skocke

rekommenderar Define R2, as usual. sen kanske 3st 120mm fläktar på låg rpm. Typ slip stream 500rpm, lär vara ohörbara.

Av skocke

Skönt att det inte var nåt jag är mista intresserad av då jag inte hade möjlighet att kolla erbjudandet medan det gällde

Av skocke
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Newklear
Hur är det bra för dem..?

Jag trodde ju att butikerna ville att konsumenterna skulle ha pengar att ge till dem.

han kanske menar för att dom kommer sälja ut erbjudandet hur som helst. Så dåligt för oss som lägger ut pengar då vi har ont om dem och bra för komplett som får in pengar en tid då de inte brukar få in så mycket pengar. Även om jag tror de gör det här mest för reklamens skull.

Av skocke

jo de låter som att det är defekt. hoppas reklamationen går smidigt ifall det blir en. Du har i alla fall något att se fram emot sen när du får tillbaka ett helt kort och dina nya lurar! Du kan ju börja samla på FLAC-musik undertiden ifall du inte redan har:)

Av skocke

Hmm, som sagt installera om drivrutiner och se till att det är rätt drivrutiner. Se även till att avinstallera de gamla, du kanske måste avinstallera rutinerna till det inbyggda?

Minns att det strulade för mig i foobar för länge sen minns inte exakt vad det var som hände men bytte till nyaste versionen av foobar så löste det sig. Du kanske har en äldre version? Dock om det sprakar hela tiden så äre väl knappast det som är boven.

Har du provat någon annan utgång än hörlursförstärkaren? Sprakar det där också?

Av skocke

Jäpp, har Noctuas SE2 själv till den processorn. Cirka 30 grader idle men fläktarna på 5 volt och den är trots allt rätt prisvärd i mina ögon med tanke på att du får 2st dyra fläktar plus kylpasta i paketet.

Av skocke

Har du redan ett ljudkort då? Annars BÖR du köpa ett ljudkort också, för kanske en tusenlapp och sen lurar för de resterande två. Kan rekommendera akg som ska vara lite mer neutrala en Sennheiser. Har själv AKG k 242HD och Xonar Essence ST. Har även alessandro ms1 men de är inte bekväma nog för att ha på sig i timmar som man kanske vill när man sitter vid datorn, även om de låter mycket bra de också=) Akg lurarna är fantastiskt bekväma.

Av skocke
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Morbid Angel
Min nyckel är bunden till mitt B-net konto så det är tyvärr inte möjligt.

Okej, ingen fara=) Tänkte ifall du bara hade typ en wow-trial som vissa verkar ha.

Av skocke
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Morbid Angel
Fick mig en beta nyckel för 2-3 veckor sedan, spelat 5 matcher och tröttnade i stort sett direkt.

Spelade Starcraft i många år och detta känns inte nyskapande nog för mig för att hålla mig kvar.

Lirar Warhammer dawn of war 2 i stället då jag slipper spendera de första 10-15 min i varje game att bygga samma trista byggnader.
I warhammer är det strid inom 2-3 min.

De var ju tråkigt att du inte gillar spelet. Men, de är inte möjligt att skänka din nyckel till mig då som mer än gärna provar spelet?:)

Av skocke
Citat:

Ursprungligen inskrivet av alibababert
eller så står det oanvänt i åratal tills atx standarden inte existerar längre, och han slösat 200 kr

Och då kommer han att vånda sig resten av livet för att han slösat 200 för mycket då han ändå köpt dator med tillbehör för 13 000 + 5 000 riksdaler;)

Av skocke

Ska finnas i butiker de närmsta veckorna men inga prisuppgifter tillgängliga. Det var ju lite lustigt.

Av skocke

Tror inte du kommer ångra dig i längden om du köper ett lite mer diskret gaming-tangentbord. Sidewinder X4 tror jag är väldigt prisvärt.

Av skocke
Citat:

Ursprungligen inskrivet av stabboz
Finns det nån kunnig här som kan svara på min fråga ang modekortet ?

p6t deluxe v2 vs p6x58d?

Jag är väl inte den kunnigaste men deluxe v2 är utbytt av det nyare p6tD Deluxe har jag för mig. Men det du har valt är väl det nyaste som har de nya gränssnitten för sata och USB så tycker absolut inte du ska gå miste om det. I så fall kan du ju byta till gigabytes nya GA-x58A-(ud3 eller ud5 kanske).

Tror nog du kan byta ner till 5850 för det du ska syssla med. Finns ju goda möjligheter för crossfire om du skulle krampa om något år eller så.

Av skocke

Suck för Bluray. De här nya skivorna lär väl kosta en 4-500 spänn styck, blanka.