Inlägg

Inlägg som sh4dy_05 har skrivit i forumet
Av sh4dy_05

En platta Nocco samt 16GB ram till så man har 32GB. Sen vart det en ASUS Rog Swift PG348Q. Är lite rädd att mitt 1080 kommer få svettas för mycket nu dock så detta kan bli väldigt dyrt. xD Får se när den anländer i veckan.

Av sh4dy_05

DHL gubben stannade förbi med vårens mode straight from Japan! En uppsättning Lowenhart LD1 19x8 & 19x9.

http://i.picpar.com/J5hb.jpg

Av sh4dy_05

Efter spelat en dag så gillar jag det skarpt, och är förväntansfull vad som dyker upp längre fram i spelet! Om man vill spela någon gång ihop så adda tompacc då jag saknar destiny vänner dock orkar jag inte med headset och elite spelande utan spelar på mer "chill" nivå.

Skickades från m.sweclockers.com

Av sh4dy_05

Lite Nintendomys för helgen. Inte spelat MK sedan 64 men känner mig riktigt nöjd över köpet och Bravely Default kan jag starkt rekommendera för dem som saknar ett bra JRPG.

http://i.picpar.com/9nN.jpg

Av sh4dy_05

Vart en 13"are med 8gb ram och 256gb ssd, skärmen är otroligt mysig med. Första apple datorn och hittills positiv.

https://lh5.googleusercontent.com/-fCxI2xrh96g/U2I_pC7akxI/AAAAA...

Av sh4dy_05

En uppsättning fälgar för våren!
Bilden är från helgen då jag provmonterade en.

http://www1.garaget.org/gallery/images/164/163846/163846-f1b21f9...

Skickades från m.sweclockers.com

Av sh4dy_05

Bunkrar vidare inför vårens meckande, denna gången trillade nya coilovers in samt fjäderbensstag, bromsoksfärg, avgasbandage och kamremskitt.

http://www1.garaget.org/gallery/images/164/163846/163846-4934806...

Av sh4dy_05
Skrivet av jackeek_the_bull:

känner inte igen pwo:n, vilket märke?
Du har säkert inte hunnit testa den innan ja kommenterat men du får gärna tycka till om den när du testat

Märket på pwon är Aviva Nutrition. Har bara hunnit köra den 2 ggr hittills tyvärr pga en del julstängt på gymmet och sen magsjuka nu i mellandagarna så är inte helt återhämtad än tyvärr. Inte provat maxdos med den ännu men jag tycker den är helt okej, bra styrka genom passet men känner inte så mycket mera. Personliga favoriten hittills är nog faktiskt AV breach för min del. Är dock rätt så tålig mot PWOer och koffein överlag.
Om pwon väcker någon "aha" känsla framöver när jag provar den mera ordentligt när man är inne i rutinerna igen så kan jag slänga ett pm.

Kan även bjuda på dagens uthämtning från posten. Ny grill till bilen. Fick tulla men pojkarna i japan hade skrivit ett fint värde på kartongen så det vart bara en 158 spänn som tur var.

http://www1.garaget.org/gallery/images/164/163846/163846-600afbe...

Av sh4dy_05

Får man fråga vad det är för goding som ska bäraupp dendär fronten?

Och lite ontopic så nyhemkommen från en vecka i miami så vart det en massa julklappar till andra men några behöll jag själv, bla en N7a 32GB, beats studio wireless, en chromecast samt nya straps till gymmet och en pwo.

http://i.picpar.com/gZ2.jpg

http://i.picpar.com/hZ2.jpg

http://i.picpar.com/iZ2.jpg

http://i.picpar.com/lZ2.jpg

Av sh4dy_05

Vilken jäkla aftonbladet rubrik, bitcoins är lika äkta som vanlig valuta, du har utfört en uppgift eller ett jobb och blir därefter tilldelad en slant för din prestation och då kvittar det ju om det är dollar eller bitcoins, båda är ju något som existerar.

Skickades från m.sweclockers.com

Av sh4dy_05
Skrivet av Leafo:

http://i.imgur.com/M4PjMax.jpg

Blev mer billiga spel och filmer, fattas dock en film.

Spec Ops där är rätt trevligt, lite stelt med pangandet men ett spel jag är glad jag tog mig tiden med denna generationen.

Annars så dagens utplock från posten, äntligen kom mitt rattnav samt nya ratten till Lexusen, efter några veckors väntan! Även min ps4 kontroll bestämde sig för att dykaupp efter vart en vända upp till Umeå först.

http://www1.garaget.org/gallery/images/164/163846/163846-d2b56da...

Av sh4dy_05
Skrivet av jackeek_the_bull:

fan va gött, va de mycket bra erbjudanden där nere? Ville dra dit men hade ingen tid att åka till göteborg

Det gick att spara en slant här och var helt klart! Var en bit att åka men tycker i efterhand det var helt klart värt resan, mycket kul att gå och nästa år blir ett återbesök. Sen lyckades sambon vinna en tävling med så fick lite gratis tillskott med vilket aldrig är fel.

Skickades från m.sweclockers.com

Av sh4dy_05

Vart lite inköp ihop med sambon på Fitnessfestivalen under lördagen. Fick hålla lite i pengarna då kläder skall köpas mera utav i staterna nu i jul.

http://i.picpar.com/il1.jpg

Av sh4dy_05
Skrivet av jackeek_the_bull:

Alltid bra med ett eget bälte, men får ja fråga varför du köpte eaa istället för bcaa? det är ju självklart bcaa i eaa men när det bara är bcaa får man ju sej mer av just L-leucin, L-valin och L-isoleucin som är det viktigaste

Har en halv burk xtend bcaa kvar som skall konsumeras upp innan jag kör på denna. Hade tänkt prova båda för se om jag "märker" någon direkt skillnad med eaa istället för bcaa.

Av sh4dy_05

I onsdags när man var på gymmet så hittade jag inte gymbältet som de har där för allmänheten att använda, så betsämde mig för att köpa ett eget, sjukt bra att alltid ha ändå så. Vart även lite aminosyror i EAA form och en billig shake då de gåråt ibland.

http://i.picpar.com/Q50.jpg

Av sh4dy_05

Efter velat flera gånger bestämde jag mig för att bytaut min iphone 5a och gå tillbaks till android, iOS var inget för mig helt enkelt. Så vart ett stycke Xperia Z1, fruktansvärt nöjd hittills och fruktansvärt nöjd av mitt uppbyte!
Även två träningslinnen till mig själv, som föredetta dragonball fan var man tvungen att köpa två!

http://i.picpar.com/sQz.jpg

Edit: även två biljetter till fittnesfestivalen i gbg inhandlades till mig och sambon.

Av sh4dy_05

Fruktansvärt sugen men känns för bökigt och riskabelt än så länge att importera så får leva med det iphone 5an ett tag till. :/

Någon som har koll på om man köper lurar i USA och rootar dem tex, är det möjligt att få dem att fungera på svenska banden? Ska nämligen till USA i jul så. Eller om någon kan säga snabbt vad man kanske bör kolla efter för att fåreda på om det är möjligt.

Av sh4dy_05

Har vila tills söndag och inte lätt att hålla sig nu då man inte kört sedan söndag men ska bli kul och se om den nya versionen av Jack3d är lika bra som vissa påstått.
Lite protein, ZMA samt omega 3 tillskott, jack3d samt två AV fuck lagom linnen ett till mig och ett till tjejen (som jag inte orkar fota).

https://lh4.googleusercontent.com/-NjZ2iJt0Q7s/UnKjrQ1ymeI/AAAAA...

Av sh4dy_05

Lite julbelysning trilladein idag! Även några chinalinnen som man får hitta någon liten rackare att ge dem till, XXL storlek stora som svenska medium om ens det. xD Aja var billiga så var värt ett försök!

http://www1.garaget.org/gallery/images/164/163846/163846-7e16e81...

Av sh4dy_05

Stort problem är väll att man har placerat alla invandrare i samma trånga områden, vilket slutar med områdena är fattiga, alltså har alla som bor där svårt att få jobb, ingen i Sthlm innerstad skulle anställa någon som heter Muhammed till lika bra lön som en Karlsson, och där de bor kan de inte få jobb för där saknar folk pengar. Det är väll klart det slutar med kriminalitet samt problem.

Att fortsätta som vi gör idag är ingen bra ide men ni har fortfarande inte gett en anledning varför just SD. Anledningen "att röraom i grytan" tar jag inte som en ursäkt. Hitler rördeom ordentligt i grytan med men jag vettefan om det var den bästa omrörningen om jag får säga min åsikt.

Skickades från m.sweclockers.com