Inlägg

Inlägg som sh4dy_05 har skrivit i forumet
Av sh4dy_05

Arma 3 hoppas jag blir riktigt grymt! Lär bli en "bokning" helt klart.

Skickades från m.sweclockers.com

Av sh4dy_05

Om det inte finns några synliga verk till yttre påverkan eller vad de kallar det alltså att du har tappat den eller slagiti något finns chansen att de lagar den, prova går alltid.
Min iPod classic för många år sen vart trampad på och skärmen sprack, lämnade den till Mac butiken där den köptes och fick faktiskt ut en ny för tydligen syntes det inte att den blivit utsatt för någon skada. Personligen sa jag ju bara den var skadad plötsligt när jag såg den eller något sånt.

Skickades från m.sweclockers.com

Av sh4dy_05

Ludde på svampriket twittrade rätt nyligen att han spelade det på ca 10timmar då utan en massa utforskande och han verkade gilla det mycket skarpt.
Personligen har jag inte bokat då jag inte kommer hinna spela det förs åtminstone nästa helg så köper det sen men det ser onekligen lovande ut.

Skickades från m.sweclockers.com

Av sh4dy_05
Skrivet av overheizer:

Funderar på att köpa en Vita pga Persona 4. Borde jag köra trean före? De har inget med varandra att göra som jag förstått det, men någon på internet tyckte att jag borde köra trean ändå, och det funkar tydligen på Vitan också, enligt youtube.

Jag är ca 18 timmar in i P4G nu och detta är mitt första persona spel och jag har inte märkt ännu att jag missat något.
Gillar du spela handhållet så köp en vita, har du missar något stort PSX titel så blir det mer värt då många äldre spel finns på PSN bl.a.

Skickades från m.sweclockers.com

Av sh4dy_05
Skrivet av Farner:

Ja persona 4 är awesome! Men skaffa PS+ om du inte redan har det. MGS HD collection kommer nästa månad. Och wipeout denna. Tyvärr köpte jag MGS för två månader sen...

Har PS+ och har MGS hdn för vitan, men är det MGS för PS3 man får eller är det för vitan? För peace Walker skulle jag vilja ha :/ wipeout var trevligt men nu tar persona all speltid jag lyckas få.

Skickades från m.sweclockers.com

Av sh4dy_05
Skrivet av P-NILZ:

babbys first SMT. Misstolka mig rätt, persona är ganska kul med hela grejen att du måste bli bästa kompis med alla, men digital devil saga är mycket roligare.

Vet inte exakt hur jag ska tolka ditt inlägg tyvärr så omformulera dig gärna om du orkar.
Är rätt så ny för JRPG och japanska kulturen om man ska säga så då som många andra vart rätt amerikaniserad så ber om ursäkt om jag inte är jätteinsatt, men lär mig gärna och vill gärna fördjupa mig osv, därav bl.a. tråden då det inte fanns någon man vara kunde ta del utav direkt.

Skickades från m.sweclockers.com

Av sh4dy_05

Min bokning utav P4G kom idag på posten, men då spelet kom till PS store igår så kunde jag inte vänta, så köpt spelet på både fysisk och download, totally worth those extra hours!
Förövrigt drack jag kaffe för första gången på 21 år igår och imorse för hinnamed någon timmes extra spelning. Kanske avslöjar lite hur hypad jag blivit utav P4 trots jag aldrig lirat ett Persona spel innan. Härligt när det geekiga väl kommer fram ur en.

http://i.picpar.com/HQl.jpg

Av sh4dy_05

Persona tråden

Kunde inte hitta en tråd om denna spelserie så tänkte skapa en då jag precis påbörjat mitt första Persona spel.
Då vad jag förstått det som så är persona spelen överlag riktigt stora (ca 100-120h på en genomspelning) och innehåller så mycket material per spelomgång så kan disskutioner samt rådgivning osv vara riktigt kul eller kanske bara att prata med andra spelare till serien överlag. Kanske tipsa om "hemligheter" i spelen för nya spelare i serien osv.

Personligen så spelar jag sen igår då Persona 4 the golden till PS Vita vilket ska vara en remake på persona 4 som först var utvecklat för PS2 -08 om jag inte är ute och cyklar utav spelutvecklarna ATLUS. Spelet är utav klassiska skolan JRPG med turordningsbaserade strider. Striderna tar hänsyn endast på dina stats och ingen aktiv combat som FF spelen eller liknande.
Spelet är annars även där väldigt japanskt av sig då du är ett gäng highschool ungdomar som är lite nyfikna efter några mord har hänt i staden och de "råkar" upptäcka det verkar vara sammankopplat med TV apparaterna i stan.

Jag har bokat spelet för vitat som släpps idag, 22 feb men eftersom spelet inte kommit den 21 feb till min brevlåda och det kom till ps store den 21feb så köpte jag det även där då jag helt enkelt inte ville vänta. Så idag eller på måndag kommer jag ha en fysisk kopia med men det gör inget, vill visa mitt stöd för dessa spel så har gärna en kopia för hyllan och framtiden då nätet stängs ner(skämt åsido):D Då spelet hypats så av en polare och alla som spelat det i USA samt Japan där det redan haft realese.
Är nu snart 3 timmar in i spelet och börjat min första strid och gillar spelet skarpt såhär långt, spelet innehåller inte drakar och prinsessor utan helt enkelt du får gå i skolan vilket känns så stört men ändå kul.
Jag köpte dessutom kaffe igår för första gången i mitt liv då jag ville kunna sova någon timme mindre igår kväll.

Vad tycker ni andra om P4 eller tidigare spel i serien? Eller finns det några sweclockare precis som jag tar sina första staplande steg just nu typ? Vore riktigt kul att skriva lite med andra som kanske t.om går igenom samma spel just nu.

{{ Gå till inlägget för att se omröstningen }}

Av sh4dy_05

Förstår mig personligen inte på fanboys av något slag, jag har senaste åren kört att den med bäst produkt som passar mig får mina pengar, kvittar vad det är för märke/emblem på produkten. Och ungefär samma sak gäller här ju, vart de tillverkas sålänge det inte innefattar något olagligt så ser jag inte vart felet skulle ligga.
SweC är fyllt med troll och det är tyvärr de som syns och hörs mest. :/

Skickades från m.sweclockers.com

Av sh4dy_05

Äntligen! Blir lätt en bokning när priserna släpps

Skickades från m.sweclockers.com

Av sh4dy_05

Senaste inköp som trilladein i lådan var väll kudde samt sticker för baksidan utav luren.
Motiv "We are gamers" köpt via svamprikets nya shop, överblivna pengar går till "Push the Button Initiative" dessutom.

http://i.picpar.com/ZMl.jpg

Av sh4dy_05
Skrivet av plumblum:

Jag kan ju inte låta bli att undra vad det är för vilsna personer som trycker i :
Handhållen spelkonsol
Mobiltelefon/surfplatta

ni som har röstat på det får gärna tala om varför just den spelformen tilltalar er

För jag älskar att inte vara låst utan kan spela på bussen, dagen efter hos polarna och hemma i sängen problemfritt final fantasy och metal gear solid tex. Så knappast ngt vilse? Ps vita är nog mitt bästa köp på riktigt länge!

Skickades från m.sweclockers.com

Av sh4dy_05

Bärbart ftw! Och inte telefonspel då såklart. Finns fördelar med alla plattformer tycker jag, bra med alternativ

Skickades från m.sweclockers.com

Av sh4dy_05

Haft min Vita i 2 månader nu och den har nog gått dagligen varm, att säga vitan saknar spel är tecken på att folk bara lägger dåliga kommentarer, persona 4 the golden, gravity rusch, FF 1-9 + tactics, Wipeout, MGS 2+3 samt en stor katalog med äldre PS1 spel lär kunna sysselsätta de flesta.

Av sh4dy_05
Skrivet av Szajda:

Tänkte höra vilken inställning (Contrast och Brightness) du hade när du tog bilden på skärmen. Hade jag haft en sådan skärm med det du har på en U2713H hade jag varit meganöjd.

Tror jag körde där med mina inställningar jag har även idag, alltså ljuset på 29 och kontrasten på 72.
Och jag är helt klart nöjd

Av sh4dy_05

Haha är det inte det ena det klagas på så är det det andra. NFS serien är så förstörd och saknar totalt nytänkande. Usch fyfan, och älskar att se alla som sitter och klankar ner på konsolerna bara för de inte har den hetaste hårdvaran, snes har än idag några utav tidernas bästa spel och den klarar inteens ordentlig 3D grafik, underligt!

Skickades från m.sweclockers.com

Av sh4dy_05
Skrivet av Meantek:

4x fälgar i fel färg. Plastidip, here I come.

http://i.imgur.com/ElmJ1un.jpg

Vad är det för färgschema du tänkt dig och vad ska de sitta på?
Plastidip har jag inte provat än men idéen värkar verkligen genial!

Skickades från m.sweclockers.com

Av sh4dy_05

Regions låsningar är bland det sämsta som finns, hatar det, även om man sällan importerar så vill jag ha möjligheten vilket som!

Skickades från m.sweclockers.com

Av sh4dy_05

Lär dig ett nytt språk.
Upptäck en ny spel plattform, brukar bli en helt ny gaming värld.
Börja läsa böcker.
En hobby som mecka bilar, lära dig spela gura, rita.
Efter din träning lär dig laga ordentlig och bra mat.
Börja fota samt redigera dina egna bilder.
Några saker som lätt slukar sjukt mycket tid.
Själv var jag lite less på många nya spel för de kändes själ lösa. Köpte er 3ds för jag ville ha lite udda spel och min polare tipsade pm ett JRPG vid namn tales of the abyss och jag fick upp ögonen för den japanska kulturen igen. Så efter det har det blivit ett ps3 där jag börjat försöka även samla på lite titlar jag personligen ser ett värde i, köpt ett ps vita och spenderar sjukt mkt tid på spela just för jag vill avverka så många spel jag inte upplevt, tex final fantasy serien. Något att prova kanske om su i te nödvändigtvis måste sluta spela.
Lycka till.

Skickades från m.sweclockers.com

Av sh4dy_05

Klaradeut Uncharted: Golden Abyss till PS vita i förrgår eller något sånt. Helt okej spel, inget fel på det förutom att det försöker använda onödiga kontroller för att utnyttja vitans allt extra lull, vilket jag anser förstör en del av upplevelsen. Får man det gratis via PSN så säger jag det är väll värt att lägga en 10 timmar cirkus på men känner lite att det finns mycket bättre spel där ute att lägga både pengar och tid på.