Inlägg

Inlägg som sjoblot har skrivit i forumet
Av sjoblot
Skrivet av Zuggmate:

Beror på vad du ska spela. Om det handlar om BF3 skulle jag säga ja.

Btw, hur tyst är Sapphire Dual X jämför med referens?

Det är väll de flesta spelen inkluderat bf3 Jag har tänkt tidigare att köpa ett till 5850 och köra cf men till detta priset kanske det är mer värt att gå direkt på 7970..

Av sjoblot

Oh herregud vad sugen man blev nu trots att man egentligen inte har råd! Vad tror ni,, värt att uppgradera mitt 5850 till ett 7970? ^^

Av sjoblot

Var ett bra tag sen jag spelade nu men såhär såg det iallafall ut då Jag gillart iaf!

http://i48.tinypic.com/immoi1.png

Av sjoblot

Smalband.. Har man dålig humor så har man

Av sjoblot

Tja! Är det någon som har koll på vart man kan köpa det så man får cd-keyn direkt då jag inte orkar vänta och det var slut i alla butiker i stan Vet att det går på battlenet men det är ju så förbannat dyrt och löjligt att man ska behöva betala mer för bara en cd-key än vad man betalar för skiva och fodral också..

Av sjoblot

Är sjukt sugen på den här men frågan är om man inte borde vänta och se vad samsung hittar på med sin s3:a?

Av sjoblot
Skrivet av Jesper943:

Någon med AMD-grafikkort som kan svara på hur de nuvarande Drivrutinerna fungerar?
Med tanke på att Nvidia har fixat nya men inte AMD

För mig fungerar det iallafall utan problem

Av sjoblot

Jag har spelat några timmar multiplayer nu och det funkar finfint Ganska gott om folk på de europeiska servrarna också ^^

Av sjoblot

Vågar man verkligen göra detta,, är lite rädd för att bli bannad innan spelet ens släppts

Av sjoblot
Skrivet av dammskog:

man borde ha fått nåt meddelande när man aktiverade koden i Origin då.

Jag fick inget utan kunde aktivera koden och fick meddelande spelet blir spelbart 01:00 den 27 oktober när jag försökte starta det.

Okej najs! Gör en beställning därifrån jag med då!

Av sjoblot
Skrivet av Whiip:

Kan bekräfta att det funkar! Fick koden till Origin sekunden efter att jag hade bekräftat beställningen.

Så det ska vara okej att beställa därifrån då? Inte nå skit med att det är låst till UK eller något?

Av sjoblot

Tjenare! Har stora problem med Gran Turismo Championship. Började med en Lamborghini murcielago men fick råpisk i nästan alla race. Jag läste därefter någonstans att det var en snubbe som körde det med en ferrari (kommer inte ihåg modelnamnet men det är den man kan köpa i level 14). Så jag sparade ihop pengar, sedan köpte jag ferrarin, trimmade den, och gav mig ut på banan igen i glatt humör. Denna gången vann jag faktiskt första racet! Men efter det gick det bara utför. Det känns som att lamborghinin svänger för dåligt i kurvorna, och ferrarin också fast snäppet bättre.

Så till min fråga, har jag köpt helt fel bilar för denna cupen eller är jag helt enkelt för dålig? Tar gärna emot tips på bilar eller viktiga delar i trimmet!

Av sjoblot

FAN! precis nu när jag skulle köpa valve complete pack så höjde dom det till det dubbla! skit också...

Av sjoblot

Någon som vet vad som händer med spelen som jag redan har ifall jag köper valve complete pack? Får jag de som gåvor så jag kan ge bort dessa till ett andra acc eller måste jag skapa ett nytt ifall jag vill kunna utnyttja alla?

Av sjoblot

om ni inte sett så säljer dom Valve complete pack för 25 euro. -86%!

Av sjoblot

Ser kul ut att sitta och joxa med sånt där.. Vad är det för program ni använder och tar det väldigt lång tid för en nybörjare att lära sig?^^

Av sjoblot
Skrivet av chrono:

Flyter ju inte direkt :/

Man tycker spelet borde gå utan problem med en i5 750, hd5850, 4gb ram men näe... inte ens 1024*768 allting OFF eller på low.

lol

Är du seriös!? Jag har samma saker som dig i datorn och jag trodde nog att jag ganska enkelt skulle kunna maxxa spelet.. Skumt då jag till och med kör metro 2033 med okej inställningar.

Av sjoblot
Skrivet av snoogiloo:

det beror på hur du har köpt spelet. Har du retail (skiva) så är det 00.00, köper du digitalt så är det 08.00 som gäller.

Köpte spelet digitalt via steam i tron om att jag då skulle få spela det tidigare :/

Av sjoblot

Det känns som att alla skriver olika här så är det någon som har källa på att man inte kommer kunna spela förrän klockan 8 i morgon bitti? jag som hade planerat att spela inatt :/

Av sjoblot

Problem med drivrutiner till 5850!

Hejsan alla!

Jag köpte ett xfx 5850 black edition från kompletts 1337 rea och fick hem det idag. Jag sätter in det, startar datorn och börjar installera drivrutiner. Men problemet är att jag inte kan installera några video drivrutiner, jag får bara error och det enda som står är att det inte gick att installera. Däremot funkar det att använda de gamla utdaterade som finns på cd-skivan.

Jag har testat att installera med de nyaste från xfx:s hemsida, amd:s och även via steam men inget av dem funkar. Har även tagit bort alla gamla och försökt igen men får fortfarande samma error.

Någon som har haft liknande problem eller som vet vad jag kan göra åt det?

// Sjoblot