Inlägg

Inlägg som EnNickeMan har skrivit i forumet
Av EnNickeMan

Jag lär ju köpa båda, precis som med Xbox / PS2, Xbox360 / PS3. Dock så gillar jag Xbox exklusiva titlar mer än PS, sen var 360 en störtskön media box, och vad jag har förstått så ska PS4 satsa mer på gaming än media, så jag tror jag lägger min prio på XBone.

Av EnNickeMan
Skrivet av apefreeze:

Snart var det dags igen, china rising (kommer 1 timme senare, alltså runt 11:00) + ny patch som förhoppningsvis ska lösa lite strul.

http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955065...

/MT

Är det någon vänlig själ som kan skriva upp Patch Notes här i tråden? (ev. första inlägget)

Så vi som sitter bakom Websense etc. på jobbet kan se detta?

Tack på förhand!

Av EnNickeMan
Skrivet av LeClerck:

Kostar mer än vad det smakar, hur man än vänder och vrider på det... Man kan ju förstå att ni båda är iritterade och varför, men ni kan ju fortfarande ta ett djupt andetag eller två och lösa det på något sätt..
IMHO, så tvivlar jag att polisen kommer lägga så mycket energi på det här...

Jao och även om de gör någonting, hanteringstiden på misshandel ligger väl på 1 år, mord: 6 år, och tjuvskytte 3 dagar.

Kan tänka mig att hanteringstiden för en dålig affär nog är rätt lång.

Av EnNickeMan
Skrivet av Boozfob:

man får 600 för ribbons när det är dubbel xp och man har en 50% boost iallafall..

Ok, kanske de räknar Ribbon: 200xp +50% = 300xp x2 = 600 i så fall.
Så Ribbon: 200xp +200% = 600xp x2 = 1200xp = sick!

Av EnNickeMan

Väldigt individuellt tips, men jag köpte en 55" för samma distans, hade jag köpt en ny TV nu så hade jag köpt en mindre modell, 46" är nog rätt perfekt för 2,5-3m.

Om jag inte minns fel så har Samsung kvar sin 'noll tolerans' på pixelfel, så får du en TV med pixelfel så går det på garantin. (kan vara bra att veta)

Av EnNickeMan
Skrivet av Boozfob:

om man i vanliga fall får 200 för en ribbon så får man 600 med 200% XP boost, och med dubbel xp:n som är nu så blir det 1200XP
Så alla som har 200% xp boosts bör använda dom innan dubbel xp:n är slut

Skrivet av Florrpan:

Har du tänkt på att du kanske inte får samma sorts bonusar på de senare rundorna? Inte spelat lika bra?
Du kanske fick en streak med massa medaljer, som nu tar ett tag till att få igen?
Vad jag vet räknas inte all XP in i din "score per minute", med tanke på att jag fått 250 000XP men endast typ 30 000 score i battlelog.

Den dubblar väl inte den dubbla?
en ribbon = 200XP + dubbel XP = 400XP
200XP går endast på grundstatsen vad jagg vet, så det blir 200xp + 400xp(200%)

totalt 400xp + 600xp = 1000xp

Om jag räknat rätt.

Har inget framför mig nu, men som jag förstår det så adderas boosten, så om de ger dig 200% boost nu i veckan, och du lägger på en +50% så kommer du ha 250%, om du lägger på en +200% så kommer du ha 400%.

Dvs. En ribbon på 200 ger 800xp med "dubbel xp" och +200%
Och en ribbon på 200 ger 500xp med "dubbel xp" och +50%

Kan luska vidare på det när jag kommer hem, men ni lär ju klurat ut det innan dess.

Av EnNickeMan

Vilket fint monster du har dig där!

Av EnNickeMan

Jag har eventuellt en kollega som har det sisådär ställt hemma, ensam mamma med barn och just genomgått rättegång mot ex-make. Ska kolla upp mera Jag har även delar att donera om så skulle behövas.

Edit: återkommer när jag slutat för dagen.

Av EnNickeMan
Skrivet av Garderoben:

Alltså att man "ligger efter" i skills är visserligen sant men som ny spelare har jag dödat många gamla veteraner och dom flesta från 2003 har inte spelat alla åren. Man får bara spela "Fulare spel" så tar man alla gamla veteraner ändå.

Yes, Skillpoints och Skills är helt oberoende av varandra
Har en 2008 Toon, och jag är kass på PvP, eftersom jag alltid spelat på andra aspekter av EVE, mig tar man lätt i PvP

Av EnNickeMan
Skrivet av Conditioned:

Om din klient krashar behåller du poängen, krashar servern förlorar du dem. Antagligen därför BICE har prioriterat server krasherna.

Jajo, jag glömde skriva det, visste att poängen försvann om servern krashar, men inte 100% på hur det är när din klient krashar och du sedan rejoinar, om man får poäng för båda sessionerna som i bf3, eller bara den senare.

Av EnNickeMan
Skrivet av Petttsson:

Om spelet krashar och man har samlat på sig vissa poäng så räknas inte krashen som en quit om man går in på samma server direkt igen? De "tappade" poängen får omgången tidigare summeras med dina poäng i battlelog.

Någon som kan verifiera detta påstående?

Ja du får fortfarande de poäng som du samlat under tidigare session.
En av mina kompisar får krasher ibland, och om han inte joinar servern igen så står fortfarande hans score på battle reporten.

Exakt hur det blir om man joinar igen och fortsätter, det vet jag inte, förutom att den börjar räkna om från början när du hoppar in.
Dock så fungerade det så i BF3, att man fick poängen från båda sessionerna om man rejoinade servern.

Av EnNickeMan

För mig rullar allt på bra nu, det enda felet jag stöter på är att i få tillfällen försvinner ljudet på stora banor, eller ja, selektivt försvinner.
Mina kompisar på TS upplever samma sak exakt sammtidigt.

Av EnNickeMan
Skrivet av SwedenVirre:

Trist när sånt här händer... synd bara att dessa "optimeringarna" inte gäller över allt annars. då hade de ju varit en annan femma.

Eller lägga till det som en "valfri-prestanda-boost-mot-att-batteri-tiden-försvinner"

Håller med här, varför skapa en feature som kan vara önskvärd, och sedan använda den till att fuska istället för att sälja det som en konkurrensdrivande funktion

Edit: Kan hända att jag uppfann ett nytt ord där.

Av EnNickeMan

Men det bör väl gå att kräva denna information av sin operatör? Sen byter bara alla svenskar till den operatör som inte tillåter detta, vips så har de monopol och de operatörer som varit dumma nog att acceptera detta faller som en sten.. simpelt.

Av EnNickeMan
Skrivet av Nasso:

Då är det lowsec och faction warfare som gäller!

Fanns faction warfare när du spelade? Faction warfare gör underverk för solo/smallgang-pvp. Det är väldigt svårt att hitta fair solo-fights i null. Antingen är stora flottor, bubblade gatecamps eller ratters/miners som flyr så fort någon röd kommer in i systemet.

I faction warfare finns det små siter som man ska fånga. Man warpar till dem och kommer till en gate, där kan man d-scanna och se vad som finns i gaten. Personen på andra sidan kan också d-scanna och se vad som är på väg. Så bägge parter kan enkelt avgöra om de vill ta fighten. När man fångar siten så sitter man egentligen bara och väntar på att en timer ska ticka ner, alla i systemet ser dock när man öppnat en site och kan warpa direkt till gaten.

Amarr victor!

Har du kört med RvB någonting?
Jag är intresserad av att träna upp min PvP, och som du säger, 0.0 är oftast självmord för sådana som mig.
Så jag är intresserad av att testa köra lite med dem

Av EnNickeMan
Skrivet av tyvar1:

haha alltså jag var ironisk

Ursprungligen var ironi någonting som motsade sig själv. Exempel: Någon påstår att du är en våldsam person. Du svarar med att hävda att detta inte stämmer och slår och sparkar personen som hämnd för att den ljugit om dig. Detta kan man se i många andra språk framför allt engelskan som behåller den ursprungliga betydelsen av ordet "ironi". I svenskan har ordet "ironi" troligtvis fått sin nuvarande betydelse genom att man förväxlat det med ordet "sarkasm". (Wikipedia)

Dold text
Skrivet av Cyberhof:

Jag saknar min gamla trotjänare FX-60 när jag läser detta...
Det var tider det när AMD låg på prestandatoppen...
Är inte någon fanboy av något företag utan köper bara det med mest krut i som jag har råd med och på senare tid har det tyvärr bara blivit Intel.
Även min gamla heliga HTPC med AMD propp i blev nyligen utbytt mot en Intel NUC...

Jag vill ha ökad konkurans på marknaden så även om jag idag endast sitter på Intel burkar så hejar jag ändå på AMD!

Jag håller med här, sitter just nu med en åldrande 1090T, och vill gärna fortsätta med AMD för att stödja dem, men ack så intresserad jag är av en Intel :'(

Av EnNickeMan

Riktigt länge sedan jag kommenterat nu tror jag, det är alldeles för mycket tjafs och flamewars för att jag ska orka eller ha tid att bry mig
Men nu har jag mer tid på jobbet så nu kan jag också vara med, hoppas på ett bra välkomnande.

Har läst igenom kommentarerna och alla har sina anledningar och resonemang, det är svårt att välja sida, men varför måste vi alla vara för eller mot?
Jag håller med om att Dice/EA har problem med kvaliteten av sin produkt, BF4, jag har upplevt de flesta buggar som nämnts tidigare:

Ljud försvinner, kommer tillbaks, och spelas upp rätt selektivt.
Spelet krashar till desktop. (har aldrig påträffat detta mid-game, utan när ronden är klar, och score screen visas) (min Quit ratio på 13.33% är när jag lämnat)
FPS drops. (väldigt sällan)
Random grafik buggar.

BF4 har, i min upplevelse, varit en bättre release än BF3, kan ha med att Origin och Battlelog har förbättrats en del sedan dess, men även själva spelet i sig.

Jag håller med om att spelet är obalanserat, men jag har inte förväntat mig något annat heller.
I princip alla spel jag spelat har varit obalanserade till en början, och jag accepterar det, man kan tycka att ett spel ska vara prefekt balanserat vid release, men jag tycker att det har sin charm att försöka anpassa sig till sådant, så som en obalanserad taktisk layout på en bana, det finns oftast något sätt att undvika detta om man ändrar på sin spelstil, kanske inte om man spelar ensam, men i min mening ska BF spelas med kompisar, med VoIP.
Och förhoppningsvis så rättas dessa balansfel ut under tiden man spelar.

Sen att de skapar ett spel, och delar det i 5 delar för att mjölka kunder tänker jag inte ge mig in på.
Är inte intresserad av EAs/Dices affärsmodell, bara i Battlefield.

I överlag har jag haft riktigt kul i BF4, och jag har spelat sedan release, det är vad man gör det till, och inte vad det kunde varit. (förstå mig rätt)
Hoppas på att få träffa er in-game snart!

Av EnNickeMan

Solklart val för mig i alla fall, Komplett!
De har visat riktigt bra service och frakttider för mig under 2013.

Webhallen har faktiskt fått mig att gilla dem under året också.

Tycker Inet har tappat sin gnista

Av EnNickeMan
Skrivet av Fabbeee:

Har samma problem på min extra dator . Hur menar du @bios ? Fick du med den när du laddade ner eller vad då ?

Sorry, missade att du citerat mig.

Jag fick med det på en skiva, men har för mig att det gick att ladda ned på deras hemsida.

// Nicklas

Av EnNickeMan
Skrivet av toxicious:

Varför i hela friden har "specialfärdigheter" smugit sig in i GTA? Det har inget med det spelet att göra. Att man kan öva upp skytte, körning osv. kan kanske vara kul (återstå att se) men att kunna ta dubbel skada eller sakta ner tiden...GTFO.

Specialfärdigheterna tycker jag också kan hålla sig borta, men det har dock funnits skills tidigare, i San Andreas, där man kunde t.ex skjuta tillräckligt mycket med pistol för att bli bättre och bättre, tillslut fick man dubbla pistoler, liknande med andra vapen, där hade man också styrka, fett, driving skills etc. Jag tyckte det var rätt kul, förutom att man var tvungen att äta Tatueringar och liknande fanns också då, det var ju bara något de slackade med i GTA IV tycker jag.
Gillar också att man kommer kunna äga företag etc igen, som i Vice City