Inlägg

Inlägg som Emilb har skrivit i forumet
Av Emilb

Testade nyss dina förslag men nu hittar datorn inte hårddisken. Och ja testet är hårddisktillverkarens diagnostikprogram. Jag gissar då att hårddisken är sönder.

Av Emilb

Presario cq60 Hårddisk Problem

Hej har en laptop som jag försöker formatera om. Problemet är att när man ska installera Windows på den valda partitionen står det:

"Det gåt inte att installera windows på den här disken. Det är inte säkert att datorns maskinvara har stöd för att starta från den här disken. Kontrollera att diskens styrenhet är aktiverad i datorns BIOS-meny."

När jag sedan går in i BIOS och kör Harddrive Test Kommer en ruta upp med "Test Failed".

Jag undrar om det är någon drivrutin man måste ha eller om hårddisken är trasig. Det började med att datorn startade VÄLDIGT långsamt. Jag bestämmde mig då för att Formatera om datorn. När jag sedan formaterade Hårddisken och skulle fortsätta kom den där texten upp om att det inte går att installera Windows. Btw har testat med både Windows 7 och Windows XP.

Vad ska jag göra?

Tacksam för snabba svar!

Av Emilb

Ligger på 4.4 GHz med Windows 7. Har inte haft problem med något.

Av Emilb

Har klockat den till 3.2 GHz och den ligger på 37 idle & 39-40 load. Det är inga höga temperaturer så jag tänkte höja till ungerfär 3.8GHz. Undrar om någon kan skriva ner sin konfiguration på i7 920 överclockning ca 3.8 ghz

Tack!

Av Emilb

Är detta rätt adapter? http://www.dustin.se/pd_5010374025.aspx

.Förstår bara inte riktigt varför man måste ha just en aktiv DP adapter och inte en vanlig som: HP DISPLAYPORT TO VGA ADAPTER http://www.dustin.se/pd_5010316663.aspx

Av Emilb

Okej. Tack så mycket!
Så det enda jag behöver göra är att köpa en Aktiv displayport?

Av Emilb

3 skärmar till Radeon 5770

Hej!
Jag har ett litet problem med få mina 3 skärmar att funka samtidigt. Datorn hittar de 3 skärmarna men om jag ska aktivera den tredje står det Bildskärmsinställningarna kunde inte sparas. Har ett Radeon 5770 och har sett på youtube osv att det går har utökat skrivbord med det graffikkortet. De är ikopplade så här: En HDMI och Två VGA med DVI adapter. Vill gärna få alla skärmar att funka samtidigt, hur ska jag göra??

Tack i förhand!

Av Emilb

ska kolla Tack för snabba svar:P

Av Emilb

Behöver hjälp med Överklockning I7 920!

Hej!
Skulle behöva lite hjälp med att överklocka min intel i7 920 med ett Rampager II Extreme. Vet inte riktigt hur man ska göra och vet inte heller hur mycket man kan klocka innan processorn tar skada.

Har 7 fläktar i ett Antec Twelve Hundred chassi. Har också vattenkylning, en Corsair H50 Hydro och undrar hur mycket jag skulle kunna klocka min.

Tack!

Av Emilb

Köpa HP Pavilion Elite HPE-035sc!

Hej
Jag har letat runt lite bland olika datorer. Först tänkte jag bygga en på komplett men det blev för dyrt så jag har kommit fram till en Hp Pavilion Elite HPE-035sc!
http://www.inwarehouse.se/k/ki.aspx?sku=498774&view=detailed#...

Har inte hittat några recensioner på datorn och skulle därför vilja höra lite åsikter från någon som har den datorn. T ex Om den klarar de nyaste spelen på högsta grafik, om den låter mycket eller inte osv.

Tack i Förhand!

Av Emilb

Köpa ny speldator och Behöver hjälp!

Hejsan!
Jag tänkte köpa en ny speldator nu till DreamHack Winter. Jag har kollat runt lite och kommit fram till att jag skulle vilja ha nått sånt här. Kan på ett ungerfär vilka delar man ska ha för att få ihop en bra speldator men är lite osäker på vissa. Här nedan är min konfiguation som jag gjort på komplett.se och jag undrar vad ni tycker, om det t ex är någon onödig del som kan bytas ut eller någon del som kan förbättras.

17705.02 Kr

Qpad|UC, Small Komplett Black, 4mm,

Cooler Master HAF 932 Big Tower Svart

Corsair TX 850W PSU

Intel Core™ i7 920 Quad Processor

ASUS P6TD Deluxe, X58, Socket-1366

Corsair XMS3 DDR3 1600MHz 6GB CL9

Gainward GeForce GTX 295 1792MB PhysX

USB2 multikortläsare 3.5" svart för

Lite-On DVD+RW burner IHAS124-19

Seagate Barracuda® 7200.12 1TB

Creative X-FI TITANIUM

PC Utan OS, White Box PC (har OS skiva hemma)

Undrar också om det är värt att köpa till en:
Western Digital VelociRaptor 150GB, 10000RPM, SATA, 3 Gb/s
http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=378747&CKS=PCW

priset blir då ca 1.5 k dyrare men har läst att datorn startar snabbare, man kommer in på t ex spel servrar snabbare osv.

Undrar också om datorn skulle kunna klara t ex Call Of Duty 5, Far Cry 2 och sådana lite nya och mer krävande spel på högsta grafik utan lagg. Om den inte gör det säg gärna till vad som ska bytas ut.

Tack i Förhand!