Inlägg

Inlägg som TxH8 har skrivit i forumet
Av TxH8

Fanns Hörselproppar att köpa på plats? Kom på att jag hade glömt det och att sova på tangentbordet är rätt smidigt för tupplurer. Öronproppar underlättar detta ganska rejält kan jag tänka mig, specielt om man sitter i D-Hallen

Av TxH8
Skrivet av Mormis:

http://www.dreamhack.se/dhw11/2011/11/22/120-gigabit-at-dhw11...
Inte illa! Är det fortfarande bara 100Mbit per plats eller hur funkar det?

Tycker att dom mycket väl kan bidra med gigabit-portar (1000Mbit). Så extremt är det inte 2011.

Av TxH8

Någon som vet hur kön brukar vara runt 10-tiden? Kom dit 13:00 förra året och fick stå en rätt bra stund..

Av TxH8

Båda korten körs när du kör i fullscreen, alltså inte i windowed.

Av TxH8

Passar på att fråga.. Kör själv Crossfire men har aldrig kört någon "CAP" Profil? Tror jag har 11.10 Preview 3 drivisarna installerade. Skall jag ta o dra hem CAP 4 Profilen även om det står att den är för 11.9?

Av TxH8

Åh så man har gått o längtat på ett nytt San Andreas! 6/5.

Av TxH8

Beskrivning av problem: Ibland kan det hända att spelet fryser sig innan en ny karta börjar laddas. Det blir helt svart men jag kan röra musen och Ctrl+Alt+Delete:a mig ur spelet. Tror mig också ha haft spelet nertabbat vid ett par tillfällen medans en ny karta laddas och då säger Windows att spelet inte svarar.

Hårdvara: Se signatur.

Mjukvara: Win 7 64bit

Av TxH8

Får black screen titt som tätt innan en ny karta skall startas.

Av TxH8

Jaha, nu har Greenmangaming tagit bort BF3 LE. Någon som vet något annat alternativ förutom Origin att köpa sin key på?

Av TxH8

Hur lång tid tar det innan Paypal drar pengar från mitt kort? Är helt tömd just nu men undrar ifall jag köper skiten via PayPal, kommer dem dra pengarna på Måndag? Eftersom det är då jag får cash igen.

Av TxH8

Har funnit det mer värt att endast köpa en CD-nyckel från en pålitlig hemsida. Blir så mycket billigare.

Av TxH8

Det övre kortet blir oftast varmast. Kör två 6870 i crossfire och det övre kortet är referenskortet. Det övre kortet ligger i 90-92 grader celcius efter 30 minuter i Furmark. Det undre är mycket kallare, även om det också jobbar i 99%.

Av TxH8

När du tabbar ner från spel, eller när spelet ligger i window mode så jobbar bara ett kort. Båda korten jobbar när du har fullscreen.

Av TxH8

I Furmark ligger mitt övre kort på ca 90-92 grader, det undre på 78.

Helt normalt.

Av TxH8

Black Ops och Bad Company 2 ville inte starta för mig i Preview 1. I Preview 2 funkar Black Ops men inte Bad Company 2.

Kör som du, 6870 i Crossfire och antar att det är där som det spökar.

Av TxH8
Skrivet av jamesbond88:

Samma här, Kör med två stycken HD 5870 och flyter på perfekt när jag kör allt på high, FPS ligger runt 80-90. Men när jag kör på Ultra så blir det fryslagg periodsvis, som samma för dig så flyter det på bra mellan laggen. ligger runt 60-70 fps då. Jag kör med 11.9, har testat 11.10 också men ingen skillnad.

Verkar inte riktigt som om dom har fått det stabilt ännu. Om det beror på drivrutinerna eller BF3 vet jag inte, men något av dem är det. Har också varit med om blåskärm några gånger och ett antal black screens där det ser ut som att det "sprakar" med grafiken, dvs. massa flashande linjer följt av en omstart. Jag har även kört senaste Furmark Burn-in test i över 30 minuter (som vissa rekommenderar) där båda korten jobbar till 100% utan några omstarter så jag tror icke det är något fel på mina kort, utan problemen ligger snarare i mjukvaran dvs. drivrutinerna eller spelet.

Förhoppningsvis löser det när spelet kommer ut.

Av TxH8

Fryslagget som kommer efter några minuter i BF3 med inställningarna på Ultra försvann inte för mig.

Av TxH8

Någon som vet hur man kan se hela kartan? Håller på o bli helt tokig pga. att man inte kan få något perspektiv på vad som försiggår.

Av TxH8

Kör också med två 6870 och har just nu allt på High, det flyter på hur bra som helst och har alltid 70 fps eller mer. Däremot så upplever jag ett jobbigt fryslagg när jag har inställningarna på Ultra? Emellan själva fryslaggen så flyter spelet på bra så det handlar inte om någon sämre prestanda utan någonting annat som spökar.. möjligtvis drivrutinerna. Har 11.10.

Av TxH8

Blev också nyfiken på det där med att stänga av ULPS funktionen nu. Prövade du att stänga av den DeathAdder88? Vill ju helst inte att mina kort skall jobba i onödan när jag inte spelar något, men om det nu är lösningen på problemet så kanske man borde se om.
Mvh.