Inlägg

Inlägg som snall3z har skrivit i forumet
Av snall3z
Skrivet av 25benja:

för om jag ska titta på någon play kanal eller något behöver jag flash

Det finns tv4 play, kanal 5 play, svt play i appformat till IOS sen finns det väl knappt någon mer play kanal än tv3 play som då dock inte finns på appformat än. använder dock alldrig någon playapp då jag tycker utbudet inte är tillräckligt tillgängligt länge nog.

Av snall3z

hotspoten fungera på allt som kan kopplas via wifi. dock suger detta batteriet rätt så saftigt i iphone. iaf för min del( har 4:an) men fungera annars utmärkt när man bara vill ladda ned en app eller liknade på paddan.

Av snall3z
Skrivet av Haziza:

Får bli en sådan, någon som vet priserna ännu? Sugen på en WIFI 16/32 GB modell.

Samma priser som innan.

Av snall3z
Skrivet av biorrith:

1200:- extra för 3G känns omotiverat :/

Det är bara i 3g modellen som det ingår gps funktion

Av snall3z

Kepler läckt info om Pris/hastighet/minne/lansering!

Hittade denna sidan innan om kepler och dess lansering http://www.engadget.com/2012/02/06/nvidia-kepler-roadmap-leak/

Hittade ingen tips sida här på swec så gör en tråd här ist. ha de gött

Av snall3z

Kepler läckt...

Gjorde en ny tråd med tydligare rubrik, ta bort denna tack!

Av snall3z

Detta måste vara det snyggaste chassit jag har sett! 5p utan tvekan! om det är lugnt hoppas jag att du tillåter mig gör något liknade projekt någon kommer säkert säga att man ska hitta på något nytt istället för att stjäla andras ide och jag är sådan själv, men detta kan jag icke motstå! kan bara ger dig kredits!! Grattis till det snyggaste chassit någonsin.

Av snall3z

synd jag kom just på en sjukt bra =(

Av snall3z

beställt en nu. tack återigen för länken!

Av snall3z

hha förlåt det är ett grafikkort . asus hd 4650. men jag kollade på alla där och det var 2 eller 1 som bara hade den längre stickan. alla andra hade bara till pci. moderkortet jag har är ett asus P5Q pro. räcker det eller behövs mer info?

Av snall3z

tack för sidan men vilken bör jag välja???

Av snall3z

gpu sladd

tjenare nu har ett bygget börjat dra ihop sig men kan dock inte har grafikkortet lodrätt som vanligt utan behöver ''vikar'' den alldå typ en sladd mellan moderkort och gpu. vet inte heller direkt vad jag ska söka på men har sett på något bygga att det finns. hoppas ni vet vad jag menar?

/Snall3z

Av snall3z

ok det ska jag nog prova men just nu kör jag nästan bara gta IV

Av snall3z

ok hittade en sladd. stäng tråden

Av snall3z

kort skärmsladd?ja

tjenare tjenare! nu börja ett bygge stå stilla och hade tänkt börja med ett annan så länge till alla delarena har anlänt. men till detta bygget kommer jag dock behöva en ca 25-35cm lång vga kabel. har kollat runt bland dom flesta sidorna men kan då dock icke hitta någon så då är frågan om man antagligen kan göra en egen eller om det finns att köpa av någon eller någon stans?

ha det gött / Snall3z

Av snall3z

men kan man göra samma sak fast med strömsladd ist då? för slim versionen har ju inte on of knappen där bak :/

Av snall3z

jag har slim versionen men kanske det är blu-rayen som låter så mycket?

Av snall3z

ps3 hög ljudnivå?

tjenare! jag har märkt att efter mitt ps3 har varit igång i ca 1 timme eller så så börja fläkten låtar ovanligt mycket? någon som vet om det finns tystare fläkt man kan erätta orginalet med?

Av snall3z

så skalen är typ dyrare än allt i den??? trodde att dom skulle kostar typ 75kr st eller så men ok tack för svar iaf

Av snall3z

lite överallt. något jag kalla typ lite överdamp?! när jag gick in och kollade när dom spelade så blev en av dom (nicklas) förbanade och slog den i knäet. så jag gissar att det är det dom gjort med dom...... men jag undra fortfarande om någon av er vet vart man kan köpa skalen och jag vände mig inte hit för att berätta vad som hände dom utan vill veta var jag kan köpa nya skal! så nästa som skriver vill jag att han/hon bara skriver om dom vet vart det finns att köpa..