Inlägg

Inlägg som MOstling333 har skrivit i forumet
Av MOstling333

Finns chassit kvar än?

Av MOstling333

Du är en medlem i nån Special Task Force kallad Tombstone. Det är lite kaos aktigt i Kina när spelet utspelar sig och eran grupp har i uppdrag att hämta en VIP, typ nån Che Guevara typ verkar det som, då han är i fara. Det verkar som nån general eller något vid namn Chang har gjort nån militärkupp eller liknande då han har kontroll över militären som även befinner sig inne i staden och mördar lokalbefolkningen. Efter ni hämtat upp honom och kommer tillbaka till erat skepp så märker ni att Kina har startat krig mot USA. USS Titan har blivit totalförstörd. Efter det blir det lite klurigt då själva storyn är klicheaktig och o-originell som fan. Men själva grejen är väl att Kina startat krig och ni är mitt i smeten.

Hur långt har du kommit?

Av MOstling333

Det är därför jag älskar Guild Wars 2. De är ett av de roligaste spelen jag spelat. Jag älskar det, bara springa runt och upptäcka saker. Men bland det bästa med det spelet är att det inte är så beroendeframkallande. Jag har inget behov av att spela det. Jag spelar enbart för att det är kul.

Av MOstling333

http://obj.fotosidan.se/obj/photo/97/97ba49311c86dc2a3aa915203c3...

Här är en jag tog för några dagar sedan nere i göteborg

Av MOstling333

Här har du två stycken från seagate (med usb 3.0)

2.5"

3.5"

2.5" - 500gb för en 700 spänn och 3.5" 1TB för 800

Av MOstling333

Det enda som jag riktigt kan komma på är Fable spelen. Har dock inte testat coop och bara kört 2an men det är ett roligt spel.

Av MOstling333
Skrivet av El_Raspberry:

Varför rensa bort allt?
Om du lämnar kvar det så kanske någon annan kan hjälpas av tråden ...

Kände mig bara så dum, men nu är det fixat.

Av MOstling333

Sorry, kom på det. Varit lite inne på BIOS de senaste dagarna så jag trodde det var någon funktion man stängde av där. Glömde helt bort sladden... Tack ändå

Av MOstling333

Hur tar man bort "reset" funktionen?

Tjenare. Köpte ett nytt chassi, ett Corsair Carbide 500r. Allt är bra med det förutom att knappen man styr fläktlysena med startar även om datorn. Jag har letat och det enda jag kunde hitta om det var på Corsairs officiella forum där lösningen var att ta bort reset funktionen. Jag vill även ta bort det på grund av att jag kommer åt reset knappen ganska ofta.

*Nu ville jag veta hur man gör, jag kom på att det bara är att ta ur sladden som "tejpis" visade.*

EDIT: Ok, skrivit om allt det bästa jag kunde.

Av MOstling333

Grafik drivrutin återställs vid start av spel

Ok. Nybygge med lite gamla delar. Fick äntligen igång datorn igår, behövde bara återställa CMOS så hittade den hårddiskarna och jag kunde installera windows. Jag installerade även 301.24 drivrutinen. Allt fungerade bra. Jag testade Modern Warfare 1 och det gick felfritt ända tills jag ändrade någon vSync inställning och sen gick allt åt helvete. Varje gång jag startar ett spel får jag 1 FPS med fraps och drivrutinen stannar och återställs, och ibland får jag BSoD.

Testade precis GTA:SA från Steam och det funkar felfritt.

Någon som vet en lösning på det här?

Datorn:
XFX 790i Ultra SLI
Intel Core2Duo E6550 2.33 GHz
Nvidia 7950GX2
Vanliga Corsair RAM på 4Gb
PSUn är nån Raptoxx 600W

Av MOstling333

Nej, pirater stjäl inte. Dom kopierar. Två olika saker. Att stjäla innebär att motparten har förlorat sin grej och du har den, utan att betala för den.
Som du kanske kan förstå innebär inte kopiering någon form av stöld då motparten fortfarande har kvar sin grej och du har den också, utan att ha betalat. Jag säger inte att det här är rätt, det är ett brott mot copyright lagen och jag håller med att har man gjort något så ska man också få betalt för det. MEn att säga att det är stöld är helt fel.

Och för dom som undrar om Megaupload, det fallet hade gått igenom domstol och skit och inneburit planering i månader innan tillslaget. Med SOPA hade allt det kunnat undvikas och bara inneburit att ett företag skickat ett klagomål så hade sidan stängts ner.

Av MOstling333

BUMP/såg nu att BIOS inte hittar mina hårddiskar heller.

Nån som vet nåt om det?

Av MOstling333

790i hittar inte hårddiskar i windows installation.

"Uppgraderade" min dator med ett XFX 790i mb för ett tag sen. Köpte det 2010 men fick en processor först i år. Skiten fick ett C1 error och kom aldrig till BIOS, men nu så testade jag med att byta plats på minnena och då gick den igång. Men nu har jag ett nytt problem, när jag ska installera W7 så hittas inte hårddiskarna. Det finns alltså inget man kan välja vart du vill installera windows på.

Suttit och letat efter svar i två timmar men jag kan inte hitta ett skit. Behöver moderkortet en uppgradering i BIOS för att fungera? eller har ni någon idé?

Av MOstling333

Skönt med ett snyggare färgschema
Priset är väl ändå lite åt helvete

Av MOstling333

Väldigt intressant. Tråkigt att jag har en bärbar Mac 13" (från skolan, ej köpt själv) annars hade det nog blivit ett köp.

Av MOstling333

500r är väl ändå en Mid-Tower, inte Full. Annars väldigt underhållande fredagspanel

Av MOstling333
Skrivet av white_rabbit_:

Windows 7 läge? Har telefonen ett vanligt läge också då eller?

Läs artikeln och kolla på bilderna

Av MOstling333
Skrivet av trollhattan:

vilka 30 butiker gäller det då ?

Expert köpte iaf upp OnOff i Mora. Flytten är klar om 2-3 veckor. Lite synd om gubben som har den nuvarande expert butiken, kommer troligen få mindre kundkrets eller nåt då expert tar bort namnet.

Av MOstling333

HDD till kort-backup

Tjenare, jag tar väldigt mycket kort och jag behöver nånstans att göra en backup på dem. Jag har redan 2 ställen jag lägger in korten i, stationära datorn (gammal HDD, behöver bytas) och min Externa Hårddisk.

Dock så börjar min externa bli lite full så jag tänkte fixa något annat. Kom att tänka på RAID. Och eftersom priset på hårddiskar är jäkligt lågt tänkte jag köpa två stycken och ha i ett externt chassi och köra i RAID 1, ifall en disk skulle gå sönder.

Vet någon något bra sätt att göra detta på, alltså vilket chassi som är bra?
Eller har någon någon bättre idé?

Tacksam för svar.

Av MOstling333
Skrivet av Kislotnij:

Tbh så känns det som att dom kommer inte utveckla nåntng mer till den, för nuförtiden droppar företag support till deras telefoner efter ett halv år för då kommer nästa toppmodellen ut som dm satsar på. Som en exempel är att om luren kommer med icke den senaste android versionen och utvecklarna lovar att uppdatera "inom närmaste framtiden" så gör dom det i själva verket ytterst sällan. Det som telefonen släpps med det är det som kommer finnas tills den "dör ut".

On man kör med den tankegången att tillverkarna bara uppdaterar mobilerna ett halvår efter den här släppts för det kommer något nytt kommer man aldrig köpa en ny mobil för oftast vill man ha det bästa. Den nuvarande bästa plattformen för spel är utan tvekan Xperia Play. Inget slår fysiska knappar. Och att ni säger att android har dålig grafik förstår jag inte, antingen är ni väldigt kräsna eller så vet ni bara inte. Har själv en Desire och jag kan säkert säga att på de kvalitet spel jag testat så är det väldigt bra grafik, alltså på de spel som är gjorda med bra grafik, allt gäller på hur tillverkarna har gjort spelet. Bra kodning och optimering för den plattformen, och självklart är det svårare med android eftersom det finns många olika mobiler med olika prestanda som man kan utveckla till, om man väljer att göra så. Det finns ju utvecklare som väljer att utveckla till bara toppsegmenten av android. Det är ju enklare för utvecklare att göra spel mm för Iphone eftersom det är bara ett par mobiler i serien. Och android har faktiskt mellan 100-200.000 appar i market så det finns tillräckligt många, visst att apple har 300.000+, det finns fortfarande väldigt många spel i market. Även high end spel typ Nova.

Jag reserverar mig för eventuella grammatik fel iom att det är svårt att skriva en sådan lång text på Mobilen.

Skickades från m.sweclockers.com