Inlägg

Inlägg som Drickz har skrivit i forumet
Av Drickz

Krig? Har du varit till Biltema och testat lämna tillbaka den?

Gör inte en hönsgård av en fjäder.

Av Drickz

En 2016 års europeisk bil är garanterat säkrare än en Volvo från 2003, trots Volvos goda rykte.

Skulle satsa på driftsäker och ekonomisk. Omkörning är inte ett måste, speciellt om ni ska bila och uppleva landsbygden lite. Går kanske att göra Dacian lite skönare att sitta i?

Av Drickz
Skrivet av issue:

nu har jag inte läst alla kommentarer för att dom är för många.
men om allt handlar om potentialutjämning, räcker det inte då med ett ESD band mellan dator och människa? om dator eller människa ändrar laddning så kommer väl den även ändras på motpart? varför måste då datorn ligga på ESD matta?

Om alla delar får ligga på ESD mattan före montering i burken blir potentialutjämningen sakta och kontrollerad. Nu händer det inte ofta att man är så pass laddad att komponenterna också får en stöt efter man jordat sig mot chassit. Så är tanken i alla fall, vad jag kan tolka från artikeln.

Av Drickz

@AxxT: Ser faktiskt riktigt bra ut! Fastnade för G512 Carbon tactile. Tror det är namnbyte på 810, för dom ser likadana ut i alla fall.

Av Drickz

Finns det några tips på..?
Fullstort tangentbort med nordisk/svensk layout(ÅÄÖ)
Mekaniskt, cherry mx silent red/black/clear. (Tystare är bättre)
Bakgrundsbelyst, svart, tyst.

Får mycket kritik över ljudnivån på senaste. Har Razer Blackwidow med Cherry MX blue just nu. Gillar känslan av det men kan tänka mig att byta bort det mot ett tystare tangentbord.

Tystare är väl bättre, men gillar motståndet i MX blue. Har förstås gått bra med membrantangentbord en gång i tiden men stora pojkar gillar dyra leksaker.

Av Drickz

Red Cliff

288 minuter, riktigt bra film också!

Av Drickz

Hade problem med datorn och upptäckte att den flesta hjälpen på svenska finns här. Sen dess har jag försökt hjälpa andra också. Marknaden är ett stort plus. Använder sällan blocket nu för tiden.

Av Drickz

@Tobitheo: Är det genom arbetsförmedlingen t.ex. ett arbetsmarknadsprogram är jag rätt säker på att du har rätt till reseersättning av något slag.

Av Drickz

I din prisklass bör du välja bort några av de alternativen. De flesta skärmarna som har alla de funktioner du listade kostar över 6000kr

Av Drickz

@Forsgren: Bevisbördan övergår till konsumenten efter 6 månader.

Av Drickz

@lolrazz: Har du talat med din hyresvärd om det är möjligt att installera ventilation i din lägenhet? Det måste ju vara hemskt att bo där om luften står still året runt. Om ventilationsledningen går genom lägenheten föreslår jag att de tar ett uttag i din lägenhet och ökar trycket lite, för att hålla balansen i resterande fastigheten.

https://www.boverket.se/sv/byggande/halsa-och-inomhusmiljo/ve...

Av Drickz

Arbetsledare markbyggnad Norrland, 3-5 års erfarenhet. 25 år ung.
Från 32000 till 33800.
28+5 semesterdagar
Betald parkering, reserersättning, rikskort, friskvård.

Av Drickz

I vissa branscher går det att åberopa standardavtal för branschen. Byggbranschen använder sig i regel av ABT och AB, där man måste åberopa avtalen och specificera undantag för att justera dessa. Antar det finns för andra branscher.

http://lmgtfy.com/?q=standardavtal+tj%C3%A4nster+f%C3%B6retag

Typ. Finns det inga standardavtal som du förstår dig på eller vill använda så är det jurist som gäller. Avtal är absolut det svåraste som finns när det gäller att skriva vattentätt.

Av Drickz

Låter som en dum räv. Uppenbart försöker han bara skinna dig på affären. Inte nog med att han tycker det är rätt att pruta nära 25%, han tycker även han har rätt till någon slags kompensation efteråt?

En del ska man helt enkelt hålla sig borta från när det gäller köp och sälj. Mitt råd är att hålla dig långt borta från och med nu.

Av Drickz

Utöver superduperkillens bra förslag att använda skrivbordet som stöd, vilket jag också rekommenderar, så föreslår jag också träning. Träna din kropp så den tål att sitta och vittra bort vid datorn. Lite styrketräning och konditionsträning skadar inte.

Sen har vi en liten myndighet som gjort stora studier på just arbete vid skrivbord / bildskärm. Läs och studera vad du kan få ut från det.
https://www.av.se/inomhusmiljo/dator--och-bildskarmsarbete/

Av Drickz

Retribution paladin - Melee dps med mana och combo points
Enhancement shaman - Melee dps med mana och combo points
Feral druid - Melee dps med energy och combo points
Warrior - Rage + Procs / Charges på attacker

Alla jag nämnt är rätt mobila och har mycket snabba attacker

Av Drickz

Det är inte bara så att uppspelningshastigheten i webbläsaren är uppställd?

Av Drickz

@PlogarN97: Löneförhandla med faktuella argument. Söka jobb och visa vad andra arbetsgivare erbjuder.

Av Drickz

Och du har testat ställa in 144Hz i Windows och Nvidia kontrollpanelen?

Av Drickz

Klipp ut och klistra in programmen där du vill ha dem. Sen installerar du dem igen, med sökvägen till där du klistrat in dem. D.v.s du bör köra en installation för varje program för att windows ska hitta och förstå.