Inlägg

Inlägg som alphasimon har skrivit i forumet
Av alphasimon
Skrivet av Flygman:

Ett av mina förra kort hade samma problem (endast i 2d/idle-klocks) ibland när videor spelade upp. Det hade med strömsparningsfunktioner på kortet att göra.

Aha... ok får prova det då da!

Av alphasimon
Skrivet av Flygman:

Det är grafikkortet. Är det klockat? Du kan testa att höja spänningen lite på kärnan och minnet.

Grafikortet är inte klockat och har provat det i en polares dator där det fungerar felfritt, problemet uppstod för någon månad sedan. Borde det inte hända i spel också om det skulle varit klockat? Det händer endast ovan nämnda tillfällen.

Av alphasimon

Sjuk skärm?!

Hej där!

Behöver broskande hjälp med ett ganska underligt problem. Ibland när jag öppnar ett youtube klipp och precis innan klippet börjar spelas upp händer det som syns på bilden länkad här nedan, det händer också ibland när ett facebook klipp bestämmer sig för att sättas igång automatiskt. Den övre skärmen funkar fortfarande helt normalt och jag kan med lite tur pricka rätt och dra över webbläsaren på den skärmen och titta på klippet där istället. Ibland löser det sig när jag stänger klippet igen och ibland inte. Att byta skärm medans detta pågår funkar inte heller då jag testat att byta olika skärmar både till "mainskärm" och den övre men då händer samma sak med den... högst irreterande.

Bild: http://imgur.com/jiod38s

Om någon vet någonting som skulle kunna vara problemet så är jag mycket tacksam för svar.

PS. drivrutiner är uppdaterade, inget sladdglapp och inget fel på grafikkort.

Av alphasimon

Skulle helst vilja undvika det.

Av alphasimon

Headset problem!

Hej.

Har precis inskaffat ett nytt headset då mikrofonen på det förra bestämde sig för att ge upp. Det blev ett Ace lt50 då jag inte kände för att lägga ner för mycket pengar. Det har dock uppstått ett problem med att om jag till exempel sitter i skype och lyssnar på musik hör de andra samtalsdeltagarna också min musik vilken börjar bli frustrerande då jag inte kan ha till exempel livestreams igång medasn jag är i ett skype samtal. En vän till mig som rekomenderade headsetet har ett likadant men han lider inte av problemet.
Är det någon som vet en lösning?

Av alphasimon

Hej jag undrar vad det är för tum på skärmen i mitten och vilka dell skärmar det är där på sidorna... letar efter en liknande setup.

Av alphasimon

Överprisade produkter som inte levererar det man betalar för

Av alphasimon

Razer Blackwidow Ultimate (nuvarande)
Razer Arctosa
Trust tgb (skit)
4Atech G800

Steelseries Kinzu
Ace Edge 3200 (nuvarande)
Logitech mus oidentifierad
Logitech G9
Mus från ica

Steelseries Siberia v2 (nuvarande)
Gamecom 367
Gamecom 777
Biltema headset av oidentifierat märke

Razer Goliathus Extended
Ace musmatta
Steelseries QCK Medium
Steelseries QCK Large (nuvarande)

Logitech webcam skit...

Dell 7.1 THX högtalare

3-4 St D-Link wireless mottagare

Av alphasimon

WTF!!!???

Har ett gigabyte hd 6870. Jag vet att det är lite överklockat från affär. Har inte klockat mitt mer men jag får mellan 55 och 80 fps när jag spelar när jag spelar med upplösning 1920 1080 med ultra inställningar. Men här står det 9-27 fps???

Av alphasimon

Hjälp med vattenkylning.

Behöver en vattenkylning som passar i Coolermasters haf 912 plus som inte är för dyrt. Ska helst inte ta bort nåågra fläktar så att jag forfarande kan få bra luftgenomströmning.

Av alphasimon

jag undrar om mankan få en lista på hur man skulle kunna göra ett enkelt och billigt fönster så som du gjort... har nämligen samma chassi och ser ganska tråkigt ut från sidan. Skicka ett email på simonblixt1997@hotmail.com