Inlägg

Inlägg som Slayingshark har skrivit i forumet
Av Slayingshark

Mobilen är med oftast, då vi har en stereo i sommarstugan. Så man kan lyssna på skön musik samtidigt som man ligger och läser en skön bok

Av Slayingshark

Jag använder ett par Dynavoice DM-5. De är ett par bokhyllehögtalare, med en bra stereoförstärkare så passar de utmärkt till att spela på och lyssna på musik på. De är kanske inte de minsta, men de ensamma kan spela mer än vad du och/eller grannarna behöver.

Jag kan skarpt rekommendera dem till allt då de är så mångsidiga och passar perfekt till allting tycker jag. Det kan behövas en separat bas om du känner att de inte går riktigt långt ner i tonerna.

Av Slayingshark

Vid min dator har jag ett par Dynavoice Definition DM-5. Sen för att komplettera när jag kollar på film. Så har jag Dynavoice Definition DF-6 och DC - 5. Det räcker gott och väl för att ha vid datorn.

Av Slayingshark

Om man kör ett par Dynavoice högtalare (DM-5) med en bra förstärkare. Så får de bättre ljud. Än deras egna förstärkare. Märkte skillnad på mina bara genom att jämnföra med två olika modeller och vilken sorts koppling. (RCA) Emot SPDIF Optisk.
Jag har DF-6, DC-5, DM-5 kopplad till 5.1 förstärkare. Där får du helt okej bas beroende på hur du har X-change terminalen. Den har mycket mindre bas än ett X-530. Men, den är mycket renare och klarar att återge alla toner korrekt. Det logitech system som jag kan tänka mig att använda är Z-5500 Efter som det är THX. Helt okej.

Edit: Jämnför med en .Flac låt. Liquid Soul - Devotion

Av Slayingshark

Bildvisaren

Hittade ingen känd tråd om problem med bildvisaren i win 7. Varje gång jag ska visa en bild i bildvisaren. Så är bakgrunden begie/gul och bilden får inte rätt färger. Har inte hittat vad jag ska göra för att fixa detta. Alla andra färger fugerar hur bra som helst.

http://img850.imageshack.us/img850/141/paintfl.jpg

Av Slayingshark

Det paketet ser väldigt dyrt och onödigt ut. Du får framförallt tänka på vad du har för datorlåda, vad du ska kyla och hur mycket du vill att det ska låta. Det är inte dom "riktlinjerna". Det är vad jag utgår efter när jag kollar grejer. Om du vill veta mer är du välkommen att pma mig.

Av Slayingshark
Skrivet av tyvar1:

Den SSD:en har fått många dåliga recensioner + att den gör så man får blueescreens och massa skit har jag hört(läs bara dom 3 senaste kundrecensionerna)

Har haft en sån disk och den har funkat felfritt för mig sen den släpptes. Så jag är iaf helt nöjd med den och det ska bli en till i min nya burk.

Av Slayingshark
Skrivet av tyvar1:

http://www.inet.se/artikel/4304293/intel-ssd-510-120gb är nog det bästa du kan få just nu pga felen på OCZ ssd:erna men om den nya firmwaren 2.09 funkar så ska du skaffa http://www.inet.se/artikel/5315102/ocz-ssd-vertex3-120gb-max-...

Den SSDn är riktigt "långsam" om man jämnför med corsairs...
http://www.inet.se/artikel/5315106/corsair-ssd-force-3-series...

Av Slayingshark

http://www.komplett.se/k/shoplist.aspx?mode=edit&ShoppingList... är vad jag ska köpa på min nästkommande lön. Det är rätt stabilt och duger väl året ut...

Av Slayingshark
Skrivet av Hotfuzz08:

Du vet att deeee... oem-datorer kommer inte med corsair 750w gold-nätagg precis. OEM-chassina brukar heller inte ha så gott om plats, eller speciellt bra luftflöde. Sen har vi ju det lilla problemet att processorn flaskar ett 580 rätt hårt. Vudare får du mer än gärna utveckla det där med att nvidia har bättre "speldrivrutiner" än ati(som f.ö går under namnet amd numera). Sen, hd 6980, är det någon ny modell som kommit ut då eller?

HD 6980 är en felskrivning. Ska rätta den genast. Tackar att du påpekar detta. Sen även så har väl en 80 certifiering ingenting med vad man kan ha kopplat till det?

Sist jag kollade så går valfritt nätaggregat att ha till ett GTX 580 som har tillräcklig styrka. Utan någon nödvändig 80+ certifiering. Sen så är den rekomenderade styrkan på nätagget inte ett krav. Jag har själv just nu ett GTX 560 TI på ett 400 W nätaggregat i väntan på mitt nya ska komma. Och det flyter på fint förövrigt.

Processorn som jag har nämt i ett tidigare inlägg, kommer att skapa en flaskhals. Men om man utgår från frågan om vilket grafikkort man ska köpa så svarade jag. Det är det som jag anser vara bra. Det tar 2 respektive 3 expanstionsplatser.

Det du ville ha förklarat var även det om spelen ja. All PhysX är skrivet av Nvidia. Så deras kort har lättare för detta.

Av Slayingshark
Skrivet av rocs:

Jag antar att du inte är seriös med ditt inlägg då har processor kommer flaska något extremt.
Men som tidigare sagts så är nog geforce 460 eller radeon 6850 bra alternativ för din dator

Jo jag är helt seriös. Det är ett bra grafikkort. Vilket var efterfrågan. Sen så kommer processorn nog göra det rätt ovärt. Men jag tänker att köper man ett bra grafikkort nu. Så kanske man har råd med ny moderkaka och processor nästa månad.

Skrivet av THEBADGUY:

Eftersom den datorn TS har är en "köpe" dator från valfri elkedja(Elgiganten, SIBA, ONOFF etc)
Så är jag tveksam att hans nätagg har anslutningar till ett GTX580.

Eftersom denna killen ska byta grafikkort, så måste han väl ha vetskap om detta? Jag tror ju knappast att någon utan kunskaper skulla vilja byta grafikkort...

Av Slayingshark

Jag tycker att 8 Gig räcker mer än väl. Visst det ser bra ut med 12 gig ram, men du kommer troligtvis toppa 7 gig som max.

Av Slayingshark

Jag har fastnat för Asus GTX 580
http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=623550 Det är väl bra för den mängden pengar tycker jag.
Nu kommer säkert någon tomte att säga "köp HD 6990". Visst ATI är bra grafikkort. Det ska jag inte förkasta, men jag antar att eftersom du vill spela. Så är Nvidia bättre. Då de är ledande på att ha just spel drivrutiner.

Av Slayingshark
Skrivet av jesusbarnet:

jag får inte din länk att funka

www.inet.se/kundvagn/visa/542442/2011-06-20 Där va la fel på URLen.

Av Slayingshark

Det är såhär. Jag tänkte köpa en dator som jag ska ha till de mesta. Tänkte köpa http://www.komplett.se/k/shoplist.aspx?mode=edit&ShoppingList....
Nätagget, SSDn och Lamporna är något som inte ska ändras på. Lamporna är slöseri med pengar ja, men tänkte ha det när man sitter på lan.