Inlägg

Inlägg som Brorsson har skrivit i forumet
Av Brorsson

Ser riktigt bra ut! Vart nice med [Vattenkylnings Anpassad] också.

Av Brorsson

Det är två olika socklar ena är LGA2011 andra är LGA1155, beror på vilken processor du ska ha.

Av Brorsson

Kanske vore något med en sektion för chassin bra anpassade för vattenkylning, annars riktigt bra initiativ!

Av Brorsson

Beställt från CDON tre gånger, senaste gången fick jag bara med 1 utav 2 gamepads till datorn. Men jag skrev bara ett mail och c:a en timme senare hade de skickat iväg den andra, den kom fram 2-3 dagar senare.(Vart även kompenserad för missen)
Måste säga att jag är en allmänt nöjd kund. Har aldrig väntat mer än 3(4? kommer inte riktigt ihåg) arbetsdagar och då har jag även beställt en komplett PC i delar från CDON

Av Brorsson

Du kan ju prova på DotA 2 med din kompis som skickade beta nyckeln. Jag brukar spela mestadels spela DotA, men även lite DotA2. Jag hör hela tiden folk klaga på hur obalanserat HoN och LoL är så jag skulle därför inte rekommendera dem.
Annars så pratar min kompis hela tiden om Starcraft 2 och det är väl det största RTS spelet just nu, så det kan ju vara något att prova.

Edit: Dock är inte DotA 2 helt balanserat ännu, då alla heroes inte än finns ute så kan vissa heroes brilljera utan några heroes som funkar bra mot dem.

Av Brorsson

Ålder: 19
Platform: PC och PS3
Spel: DotA, Minecraft, Diablo 2 & Little big planet 2 och mycket mer(det mesta utom FPS(aldrig fastnat för något))

Sen utöver det så tycker man ju alltid om att koppla in sitt nintendo 8-bitars och köra lite gamla godingar.

Av Brorsson
Skrivet av SeLEcto-:

Det är lite det jag inte förstår.
Vad är skillanderna mellan
Asus P8Z77-V PRO
och
Asus P8P67 DELUXE REV B3
?

z77 är nyare med mer features samt möjligheten att använda den inbyggda grafikkretsen på processorerna(Intel HD X000). Den är även kompatibel med Ivy Bridge(tredje generationen) samt Sandy bridge processorerna

P67 är endast kompatibel med Sandy bridge då det är äldre äldre kretsen

Av Brorsson
Skrivet av SeLEcto-:

Jag kollade runt på lite olika benchmarks, sedan kan jag säga att 3770k kommer säkert att svida i plånboken
Jag kan inte stretcha på budgeten mer än jag har gjort tyvärr.

http://www.sweclockers.com/nyhet/15306-intel-sanker-priserna-...

Jag hade avvaktat tills 3770k releasen och även om du inte bestämmer dig för ivy bridge så kostar inte z77 så mycket mer än p67/z68 men har en hel del nya features

Av Brorsson
Skrivet av Tumnus:

De flesta moderkorten med 1155 socket kör med x8+x8 vid CF lösning. Inte x16 + x4 vilket i teorin ger enbart 2-4% prestandaförlust SOM MEST. Quad channel gör ABSOLUT och jag repeterar (igen) ABSOLUT ingenting till att höja prestandan när det kommer till spelande. Vissa här inne verkar ha glömt vad TS ska ha datorn till. Det är för ENBART SPELANDE. Då är 1155 en socket som är svårslagen.

Orkade du bara läsa halva posten? Läs det jag citerade, det moderkortet han pratade om kör på x16+x4 config dessutom rekommenderade jag inte ens att han skulle köpa quad channel då jag skrev "OT: Personligen hade jag väntat på ivy-bridge releasen". Vissa här inne verkar ha glömt hur man läser.

Av Brorsson
Skrivet av Micmoc:

det skiljer 690kr imellan tex 1155. i7-2700K med Gigabyte GA-Z68AP-D3 VS 2011.Core i7-3820 med Gigabyte GA-X79-UD3 föe desssa 690 kr får du quad channel DDR3 istället för dualchannel och möjligheten att köra med flera grafikkort i PCIE 3.0 i x16 och inte halvera den ena porten till x8 samt att du har den senaste sockeln och att det kommer släppas en massa monster cpu:s i framtiden ? förstår inte problemet? sedan är det roligt när en del snackar om troll och släpper upp ett test som det skiljer typ 10fps i något spel..... käns ju genomtänkt att luta sej mot sådan fakta .... skulle vilja se något test om 2 år i ett shot em up spel och se vad det skiljer sej då klart att det man tittar på idag ang. pris och fps mm skiljer sej en del "knappt märkbart men ändå" det du sk tänka på är vad du förväntar dej av din dator om 2 år ... inte idag.

Förstår inte riktigt vad du menar, 1155 stödjer inte quad channel minnen samt att med det moderkortet kommer man bara få ut x16+x4 i sli/cf. Vilket får mig att tro att du menar köra på 2011 och köpa quad channel samt x16+x16 config. Men 2011 kombon kostar 600kr mer inte mindre.

OT: Personligen hade jag väntat på ivy-bridge releasen

Av Brorsson

Löjlig tråd, orkade inte läsa igenom hela. Bara massa negativa kommentarer och folk som motsäger sig själva, läser ni inte igenom det ni skriver innan ni postar?

On-topic:
Blir intressant att se hur bra det fungerar vid release, har allmänt positiv inställning till windows 8.

Av Brorsson

Blir intressant att se själv hur kortet presterar när det släpps, samt hur bra det överklockar

Av Brorsson

Personligen tycker jag att Amnesia är grymt överskattat, storyn var värdelös, många irriterande moment(speciellt alla flashbacks var tredje sekund som bränner ut ögonen på en) och en del andra saker.

Förvånar mig också att så få ens nämnt fatal frame serien, riktigt välgjorda spel speciellt 2:an(till ps2), men gillar även silent hill serien och delar av resident evil serien.

Tror inget spel varit lika skrämmande som phantasmagoria när man var liten(-10år)

Av Brorsson

Märkte att du inte har någon PSU och ram-minne i kundvagnen samt att du ej nämnde om han har det.
Om du inte har en måste du köpa det också, för PSUn borde 400w räcka, om han vill kunna uppgradera med ett till 460gtx sen så rekommenderar jag 500w
http://www.inet.se/kategori/47/natdelar

http://www.inet.se/kategori/114/till-stationara

Av Brorsson

Om man verkligen skulle bygga 200k rigg med 4-way CF, borde jag referensdesignens fläkt fungera bättre än black edition.

Av Brorsson

Verkar som att det ingår en mus tillsammans med grafikkortet, som efter lite snabbt googlande verkar fått bra kritik. Så kanske inte finns något behov av att köpa till "Saitek Cyborg R.A.T. 3 Gaming Mouse", så länge inte musen var en specifik önskan.