Inlägg

Inlägg som Keltar har skrivit i forumet
Av Keltar

Sorry för sent svar!

Men här är först en bild

http://www.bilddump.se/bilder/20171021170559-83.209.223.207.jpg

och som ni kan se så är det mest lite nere i högra hörnet. Har kollat efter döda pixlar finns inga. Har aldrig testat att klocka den men den ska väl vara 165 hz som standard? Eller? xD

Av Keltar

Bilder och mer info kommer imorogn, blev sent på jobbet så

Av Keltar

Svarar på alla frågor och fixar bilder och så ikväll!

Av Keltar

ViewSonic XG2703-GS

Hej!

Säljer en ViewSonic XG2703-GS i mycket gott skick, plasten sitter fortfarande kvar på sina ställen. Felfri men kan givetvis få testas på plats eller mötas upp. Annars kan det ordnas fler bilder klart. Om ni har några frågor så är det bara att fråga. Mer info om skärmen!

Fri budgivning! Men köp nu är 5500 kr!

Kan skickas, hämtas eller lämnas mot en bensin peng.

Läs hela annonsen här

Av Keltar

@TrAZZeL:

Ska hjälpa mina föräldrar att flytta. Men borde vara hemma imorgon kväll. Kan nog svänga inom Helsingborg på vägen dit eller vägen hem. Men vet inte exakta tider än så kan återkomma med det.

Av Keltar

@TrAZZeL:

2200 kr funkar men på rese jobb i Jönköping fram tills fredag kväll. Så svårt att träffas förstunden

Av Keltar

@TrAZZeL:

2300 kr Men endast hemma på helgen

Av Keltar

@Kuspar:

Finns i Landskrona men kan mötas upp.

Av Keltar

AMH A409u 40 3840x2160

Hej!

Fortsätter sälja av saker inför den kommande flytten!

Skärmen heter AMH A409u och är i gott skick. Har kontrollerat skärmen efter döda pixlar eller andra skador och allt ser bra ut. Mycket trevlig skärm med fin bild och förvånas värt bra högtalare. Ingår även en fjärrkontroll där man lätt kan styra alla menyer som är på engelska men ljud och dylikt. Finns 3 st HDMI utgångar, 1 DP och 1 VGA och dessa kan man enkelt byta mellan med hjälp av fjärrkontrollen. Kommer i original kartong så säkert packad.

Om ni har några frågor är det bara att fråga!! Skärmen kan hämtas, skickas eller lämnas mot en peng. Budgivningen håller på fram till lördag kväll och sedan kan den skickas eller hämtas på söndagen.

Budgivningen startar på 1699 kr och även om den ej gått högre på lördag så säljs skärmen till det priset!

Läs hela annonsen här

Av Keltar

@FZL:

Känns inte som att det kommer fler bud så du vinner! Vi tar resten på PM!

Av Keltar

@FZL:

Har varit mycket nöjd men efter att ha ägt en LG b6 65 oled under peroid så är allt annat bara okej xD Tycker personligen att skärmen varit rikigt bra med tanke på vad den kosta. Säljer den eftersom jag kör på två mindre skärmar för stunden pågrund av plats brist.

Japp men efter lite anävnding vänjer man sig vid kontrollen

Av Keltar

Budgivningen avslutas istället på söndag.

Av Keltar

@MsSmith:

Ingen stress att bli av med den men budgivningen avslutas på utsatt tid. Men kan givetvis hämtas senare. Tänkte kolla upp det men gissar på ca 500 kr.

Av Keltar

Såld!

Av Keltar

Avslutar budgivningen kl 15.00

Av Keltar

@zeleni:

Ett nvidia 970 men har även kört den med mina bärbara som har ett äldre mobilt nvidia grafikkort från 2013. Har tyvärr inget annat grafikkort hemma för stunden men tror inte det ska vara några problem.

Av Keltar

@bobish:

Nej, fungerat oväntat bra. Inga döda pixlar eller något dylikt. Så kan garantera att allt är bra, om det mot förmodan skulle vara något ( Har kollat igenom skärmen så ska inte vara något) så kan vi säkert lösa det i efterhand. Vill klart inte få något dåligt omdöme då jag säljer mycket saker här.

Av Keltar

@pandana:

Har ett år på nacken och säljer eftersom jag ska flytta i november och behöver rensa lite. Får nöja med mina 24 tums skärmar jag köpte här för 300 kr st xD

Av Keltar

Crossover 494K IPS UHD

Hej!

Säljer Crossover 494k, i riktigt bra skick. Inga märken, pixel fel eller dylikt. Skärmen har bland annat IPS 10-bit, UHD, HDMI 2.0, inbyggda högtalare, fjärrkontroll. Ni kan läsa mer inne på deras hemsida Mer info om skärmen . Nypris när den köptes låg på 8100 kr.

Den kan få testas på plats, kan även lämna den mot bensin peng eller mötas upp vid rätt slut pris.
Kan även skickas men då blir det nog via bussgods. Har kvar original låda och alla tillbehören så den kommer skickas säkert. Om ni har några frågor så är det bara att fråga.

Budgivningen avslutas på lördag kväll och skärmen kan skickas iväg eller hämtas tidigast på söndag. Bud kan starta på 2500 kr och även om inte budgivningen gått högre så säljs skärmen vid det utsatta priset på den utsatta dagen.

Läs hela annonsen här

Av Keltar

Budgivningen avslutas på tisdag kväll istället.