Inlägg

Inlägg som rajtin har skrivit i forumet
Av rajtin

Ljudet fungerar inte

Hej! Tidigare idag så installerade jag windows 7 64bit (jag hade 32 bit innan) Installationen gick fint och datorn fungerade bra. Men sen upptäckte jag att ljudet ej fungerade och då laddade jag ner realtek hd drivers. Men ljudet funkade ändå inte. Jag har ett gammalt ljudkort och det fungerade bra när jag hade 32 bit. Nu när jag har 64 bit så verkar det inte fungera. Kan det vara att ljudkortet inte stödjer 64bit? För jag testade att ta ut ljudkortet och stoppa tillbaks det men ingenting hände (när jag gjorde samma sak med 32 bit så började de att installera drivrutiner). Väldigt tacksam för hjälp !

Jag kör med ljudkortet för att moderkortets inbyggda ljudkort är trasigt.

Av rajtin

Överklocka Amd Phenom II 945

Hej, Jag ska köpa en corsair h60/antec 620 till min 945:a och jag har tänkt att överklocka den , jag har några ett par frågor som jag hoppas att ni kan svara på

1. Ska jag överklocka i bios eller med amd overdrive?

2. När man överklockar processorn, överklockas minnena automatiskt då? Om det stämmer så såg jag på ett klipp på youtube som en kille överklockade sin phenom 955 med amd overdrive, och då klockades inte ram minnena. Är det farligt om inte ram minnena överklockas också?

Förövrigt så har jag dom här ram-minnena https://www.inet.se/artikel/5304263/corsair-4gb-2x2048mb-cl9-...

Av rajtin

Corsair H60

Hej! Funderar på att köpa en corsair h60 vattenkylare men jag har ett par frågor som jag hoppas att ni kan besvara:D

1. Det stod i sweclockers test med denna att det är påkostade slangar vilket gör att inte vattnet avdunstar så snabbt. När det står avdunstar, försvinner vattnet bara genom slangarna och ut i datorn eller?:P

2. Hur länge håller en sån?

Av rajtin

hur gör jag en nyinstallation då? Jag vet att man ställer in det i bios

Av rajtin

Win 7 32bit till 64bit

Hej Just nu sitter jag på ett 32 bitars windows och jag vill uppgradera till 64bit så jag kan använda mer än 4gb ram, fast jag vet inte hur jag ska installera det. Någon sa att jag skulle boota datorn med cd läsaren och ha windows 7 64bit skivan i men det funkade inte, datorn startade bara som vanligt. Hur ska jag göra för att få det installerat?