Inlägg

Inlägg som Magenus har skrivit i forumet
Av Magenus

Jag har denna, tycker den är grym!

http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/70196800/

Av Magenus

G930 Är definitvit de bästa vid den pris punkten men jämför sig inte alls med deras trådade respektive inom prisklassen. Dock kommer G933 snart som ska vara bra annars är det enda bra trådlösa headsetet H Wireless från steeleries men de kostar 3k så utanför budget för många. Jag letar också efter 1000-1500 headset men har inte haft bra erfarenheter med usb förut dock verkar det vara det enda som finns för detta pris.

Av Magenus

Jag vet inte hur länge du tänkte avvakta men det kommer ju en ny ROG Swift skärm någorlunda snart
http://www.sweclockers.com/nyhet/21114-asus-rog-swift-pg279q-...

Av Magenus

Jag har ingen erfarenhet på över 1080p gaming, men har svårt att tänka mig att en 4790k skulle flaskhalsa. Någon mer erfaren kommer säkerligen rätta mig eller instämma.

Av Magenus

@arln: jag fick tag på ett 980 referens, tyvärr

Av Magenus

@arln: Tanken var ju framförallt att få tag på ett referens kort, vilket jag gjorde, som också är grön

Av Magenus

En annan tanke är ju strolek jag har ett mITX system i ett Carbide Air 240. Jag köpte det top of the line sena oktober förra året landande på runt din budget. Finns prestanda så det räcker och blir över men är samtidigt inte jätte stort, dock är carbide Air 240 ganska stort inom sin klass.

Av Magenus

Om pga någon anledning inte första killen vill ha den längre yar jag den gärna

Av Magenus

Gigabyte GTX 980 Windforce BYTES

Hejsan allihopa!

Jag hade en gång i tiden ett referens 980 i min burk men det gick tryvärr sänder och bytte in det. Inet hade inga referens inne just då så blev uppgraderad till detta kort och var nöjd med det. Tänkte inte på att LEDn på windforcen var blå och resten av mitt system har gröna accenter så nu söker jag ett GTX Kort med Nvidias nya Refernsdesign, alltså med Gröna dioden. Öppen för förslag om pris etc. men förväntar mig en liten peng emellan för svagare kort.

MVH

Magnus

Läs hela annonsen här

Av Magenus

Har ett Gigabyte 980 Windforce, bör ha kvitto och kartong kvar, brukar spara dessa, men är inte hemma nu så vet inte. Intersserad?

Av Magenus

Är mycket interiserad av en 64 Gb

Av Magenus

Kan även rekommendera Rival starkt då den är ofta mycket billig och flera av mina kompisar har dem och älskar dem

Av Magenus

Corsiar M6X eller Razer Deathadder för FPS eller RTS
Razer Naga för MMOs och liknande

Skulle jag säga har haft alla men har kvar Naga och Deathadder för min M65 RGBs led funka dog efter ett tag. Lirar mycket CS:GO med Deathaddern men har spelat HoN förrut också och det funkar jättebra. När jag spelade Wow använde jag Nagan och kan inte lirar wow utan den nu i princip, man vänjer sig snabbt

Av Magenus
Skrivet av Runqen:

Okej, tack.

Då så står valet återigen mellan

https://www.komplett.se/philips-40-4k-led-bdm4065uc00/827908

och

https://www.komplett.se/acer-27-led-predator-g-sync-xb270hu/8...

144hz och g-sync eller 40"? Jag är kluven till vilken av skärmarna som kommer "vara bra" längst samt vilken jag kommer få mest nytta/glädje av. 40" sägs ju vara fantastiskt när man lirar rollspel osv men 144hz och gsync innebär antagligen att skärmen kommer kunna leverera bra prestanda och "fina bilder" i spel under en längre tid. Dock på bekostnad av skärmupplösning och monitorstorlek.

Hmm, fan vad svårt.

Jag skaffade e Benq 144Hz skärm med TN och endast 1080p och jag kan inte se mig själv någonsin inte skaffa iaf 120+ Hz igen. Personligen skulle jag gå för 144Hz alla dagar i veckan. Spontant känns 40 tum väldigt stort också men det har jag ingen riktig input på.

Av Magenus
Skrivet av jojjeofc:

Har du den senaste drivaren till grafikkortet?

Yes box

Av Magenus

Reference 980 Fläkt fast på max

Hej allihopa!

Jag har ett 980 som jag köpte nytt tillsammans med resten av datan nu i November 2014. Det har funkat sjukt bra och har haft lite överklock som varit stabil hela tiden. Den har inte legat på absurda tempraturer under längre tid. Nu har fläkt fan börjat fastna på 5000 RPM varje gång jag starat ett spel. Även om grafikkortet ligger på runt 50C går den inte ner. Har försökt med Precision X 16 och senaste afterburner med fan curves samt manuellt satt en fläkt RPM utan lycka. Jag vet inte vad jag ska göra, är detta ett vanligt problem?

Mvh

Magnus

Av Magenus

Jag har väl iof en relativt overkill dator men hursom, jag snittar typ 350-450 fps tror jag. Jag studerar inte det nogrant med definitivt 200+ fps hela tiden.
Speccs:
Cpu 4970k
Gpu 980
8 Gb Ram @ 1866
SSD (Osäker på om det påverkar men iaf) Samsung 850 pro 256 Gb
Har klockat saker och ting milt men inte alls mycket då jag kör referns på GPUn.
Har allt på max och 1080p. Kan lägga till att om du p.g.a. nån anledning kör fullscreen windowed så kör fullscreen istället. Funkarde mycket bättre för mig iaf

Av Magenus

Lirar mycket Cs och har en Deathadder och vet att Rival är en mycket populär mus bland polare. Båda kan jag rekommendera starkt. Hadde M65 rgb men LEDen dog och gillar Deathadder mer. har relativt små men långa händer

Av Magenus
Skrivet av Release:

Smexigt med det gröna razertemat på hela bordet, men kör du LED:sen på fullt blås till vardags?

Ja i princip

Jag letar efter en Corsair Spacebar, den med gummi textur på. Den finns på alla deras mekaniska tangentbord utom RGB serien. Jag kan antingen betala en slant eller erbjuda ett byte till den jag har, det är en sådan som sitter på RGB serien. Har även en annons i marknaden om någon annan skulle kunna tänkas ha en över

//Magenus

Av Magenus

Tänkte lägga upp lite bilder på mitt nya Tangentbord med mina möss

http://imgur.com/a/5jpL2