Inlägg

Inlägg som NotchJohnson har skrivit i forumet
Av NotchJohnson

Aj, synd! Tack för erbjudandet men känns lite omständigt. Kan du tänka dig att sälja för 2000kr utan yacuzhi-garatin?

Av NotchJohnson

Garanti

Hej!

Finns det garanti?

Av NotchJohnson

Tycker just detta bygge får lite för högt betyg just pågrund av att det är alternativt. Rent estetiskt så tycker jag att själva foten inte alls passar in och ger ett löjligt utseende även om det säkerligen är praktiskt. Att skippa räfflat trä kanske även det, skulle ge ett bättre helhetsintryck.

Å andra sidan är jag själv oerhört osmaklig och okunnig inom ämnet...

Tre mopsar av fem möjliga är mitt betyg.

Av NotchJohnson

Får en sån otrolig drop på framerate när det kommer rökmoln efter ex. en explosion. Någon som vet hur om det finns någon inställning för just det (hittar ingen själv)?

Vill inte sänka allt då det flyter på kanonbra bortsett från rökmoln då

Av NotchJohnson
Skrivet av xZistence:

hittade denna idag

http://img805.imageshack.us/img805/8477/asdet.jpg

Kollade lite på AH men såg inga liknande.. fanns 1 med betydligt mer Vit så vad tror ni denna går på? :S

Den blir nog svår att ens få såld. Rätt vanlig source som kan rolla betydligt bättre stats. Krävs nog att det är 6% på samtliga elemental dmg samt åtminstone 80-3xx i dmg.

Av NotchJohnson
Skrivet av Spajdah:

http://i48.tinypic.com/2s9d1sm.jpg

ingen drop dock, men köpte den för ett äckligt sjukt pris 8 miljoner från nån som skrev i general kan inte tro det själv

Den är värd betydligt mer än 8m. Jämför med andra på AH som även de har IAS, CC, och CD samt +dmg.
Är nog värd jävligt mycket (100m+)!

Aha nu såg jag att du skrev att du köpte den för 8m, det är fan helt jävla sjukt! Grattis!

Av NotchJohnson

Det konstiga är att det funkar att spela på andra servers än EU :s

Av NotchJohnson

Har samma problem här, samt läst att andra också har det.
Skulle inte förvåna mig om att det är pga comhem.....

Av NotchJohnson
Skrivet av Messaja:

Tyriel might chest o skaffa mer tankiga byxor. Funkar sickler bra med ww? O sant högre dps vapen skulle inte skada eller ett par lacuni med crit.

Jo tack, Sickle funkar! Ger allt som behövs av ett OF-vapen, critdmg, LL samt stats. Plus att proccen är rolig Då DPS'från ett OH-vapen inte påverkar skadan virvlarna genererar från sprint så är det inget att lägga större vikt på.

Mer tankiga byxor, är det nödvändigt? Har alltid trott att +600 AR och 40k HP är tillräckligt för att klara sig på MP 6-8 om övrig gear är tillräckligt bra. Inna's ger +IAS vilket ökar skadan väsentligt och gör det en hel del lättare att hålla WotB uppe. Dock är de sjukt fula

Lacuni Prowlers med crit chance är helt klart något som ska inskaffas! Armor känns inte så värt att köpa då det inte (med min budget) ökar statsen tillräckligt mycket i förhållande till priset.

Det lutar mot att jag försöker skaffa en echoing fury med 1k DPS, socket och om jag har råd även +str, synd bara att det kostar nästan 50% mer om det även ger +str Känns som att det är mitt MH-vapen som är min akilleshäl och som uppgraderingen kan bli som störst.

Tack för svaret!

Av NotchJohnson

http://eu.battle.net/d3/en/profile/NotchJohnson-2389/hero/786...

Har 70m att spendera, funderar på att lägga allt på ett uppgradera mainhand men känner mig osäker. Någon som har tips?

Av NotchJohnson

Blir det några som spelar idag? Har själv 3x Infernal Machine så vore kul att spela med någon som har ungefär lika många.

Av NotchJohnson
Av NotchJohnson

http://imageshack.us/a/img26/4392/amuzc.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Kan denna tänkas gå på?

Av NotchJohnson

Löste det! Om det blir samma sak för er att ni endast ser 5 servers som ni inte kan joina, så bocka ur "dayZ" i "expansions" och starta om spelet.

Av NotchJohnson

Hmm... Följer denna guide "http://www.youtube.com/watch?v=ryHXHExEwY0" till punkt och pricka men får fortfarande inte till det.
Jag märker att när man startat spelet och går in på expansions så saknar jag expansionen "lingor island 032" även fast att jag laddade ner filerna som länkarna tar mig till, någon som har varit med om ngt liknande problem?

Av NotchJohnson

http://i48.tinypic.com/148jk9v.png

Hittade dessa två, går min vana trogen då jag nästan enbart hittar saker åt DH's

Skicka PM om ni är intresserade!

Av NotchJohnson
Skrivet av Eltarion:

Du ska inte ha distanser till detta chassi. Jag har själv byggt i det. Upphöjningarna är distanserna, sedan är där en brons distant i mitten, denna ska sticka upp genom hålet i mitten (på ditt moderkort i fråga, ser det ut att vara hålet som är precis under minnes-slotsen), lägger du det rätt så kommer de andra hålen att lägga sig rätt och du kan skruva fast.

De två som ej är upphöjda är om du skall använda m-ATX moderkort, då får du använda två distanter. Ditt kort är ATX så detta behöver du inte oroa dig för.

Underbart chassi att bygga i för priset! Enjoy!

Stämmer bra det!

Tusen tack för all hjälp! Känns betydligt tryggare att gå vidare nu

Av NotchJohnson
Skrivet av Ellmore:

Hej,

Som du själv sa, så är "upphöjningarna" distanser. De två extra hålen för distanser är för moderkort av en annan formfaktor, än t.ex. ditt ATX-moderkort. Så sätt absolut inte dit de distanserna om du inte har hål i moderkortet där.

Jag känner faktiskt inte igen chassit, så det hade varit lättare om du hade skrivit vilket chassi du har, för då hade man kanske kunnat kikat på en bättre bild.

http://www.inet.se/produkt/6911326/bitfenix-merc-beta-svart

Där här vi chassit, bilden är även tagen från den sidan.

Av NotchJohnson

Hur ska moderkortsdistanserna sitta på detta chassi?

Nu är det så att jag håller på att montera ihop en dator, men kommer inte fram till hur moderkortsdistanserna ska monteras (medföljde två).
Eftersom att jag är novis i ämnet så är jag självklart rädd för att förstöra komponenterna och frågor hellre för mycket än för lite.

Mitt chassi är detta:

http://i48.tinypic.com/15wdmx0.png

Och mitt moderkort är MSI Z68A-GD55 G3 REV B3

Som ni ser på bilden: I chassit så är det upphöjt på åtta platser (blå cirklar), vilket är på exakt samma platser som hålen sitter på moderkortet. Utöver dessa upphöjda hål i chassit finns det två som inte är upphöjda (röda cirklar). Därav tänker jag att det är på dessa platser som jag bör montera moderkortsdistanserna... men det som gör att jag blir osäker är att det inte finns något hål för dessa två platser på moderkortet.

Fyller dessa upphöjningar samma funktion som moderkortsdistanser, och kan ses som ett "färdigmonterad substitut"? Behöver jag då inte använda mig av dom två medföljande moderkortsdistanserna?

Står inget om moderkortsdistanser i varken moderkortets eller chassits manual.

Tusen tack för hjälp. MVH / NotchJohnson

Av NotchJohnson

Processor

Beställde en i7 2700K från cdon.se när det fortfarande var rea (runt 2000kr med sweclockersrabatten), men hann inte få den skickad innan den tog slut.
Efter att ha varit i kontakt med deras kundtjänst så verkar dom inte ha en vildaste susning om när produkten kommer att finnas tillgänglig...

Eftersom Diablo 3 kommer den 15'e så vill jag redan ha monterat ihop datorn tills dess, vilket gör att jag inte kan vänta så länge på att cdon ska få in fler i7 2700K. Därav funderar jag på vilken processor jag ska välja istället för samma summa, det ska vara Socket 1155.

Spel jag kommer att spela: Diablo 3, Skyrim, Battlefield 3, Starcraft 2

Är det i5 2500K som är mest prisvärd?

PS. Kommer ha 8gb ram samt Gainward GTX 560 Ti 448 CORES 1280MB “Limited Edition". DS