Inlägg

Inlägg som Omlin har skrivit i forumet
Av Omlin

Vi har haft 9 stycken Zyxel modem från BBB, den enda skit dom har säger dom... Går sönder hela tiden samt har nån jävla bugg som gör att de startar om sig själva lite då o då! Fick ett "thomson" från dom när vi ringde o skällde ut dom, som inte funkade alls.

Hoppas dom fixar riktiga modem så man slipper denhär skiten nu...

Av Omlin

Beställde en G2 nu. Får se om de blir att roota

Av Omlin
Skrivet av 220volt:

Köp G2 och flasha sedan in CM11 eller liknande rom.

Får nog bli så men är helt värdelös på dehär med att flasha o saker, finns de guider? hur blir det med garantier?

Skrivet av windblownsnow:

G2 är sjukt prisvärd och grym telefon med fantastiskt batteri, tycker jag iaf! Hade min gått sönder hade jag köpt en ny likadan. Har inte ens brytt mig om att byta till custom-rom, stock är helt ok!

Låter kanon ju..

Av Omlin
Skrivet av BrutalOddball:

Jag satt i samma båt, och hade nästan helt bestämt mig för en nexus 5, men så hade jag turen att få en invite till en OnePlus One, så det fick bli den istället. Du kan läsa mer på www.Oneplus.com. Tänk på att de kan vara förjävliga att få tag på.

Jo jag är reggad där men orkar inte vänta på det och känner att hela invite-systemet är värdelöst och oseriöst.

Är sugen på G2an, men osäker med tanke på all bloatware osv, och att de verkar lite gamla i menyerna.... Riktig beslutsångest på vilken man ska ta!

Av Omlin
Skrivet av bjasih:

Om du får tag i en OnePlus One blir det perfekt, verkar det som att Nexus 5 blir bra, dock är batteriet inte det bästa, så då får du ladda när du kommer hem ändå. Lg G2 har sämre kamera än Nexus 5 och inte direkt ett cleant OS heller.

Ja men har ej tid att vänta på deras fjolliga invites... Känns inte seriöst.

Är kameran verkligen bättre på Nexusen? Läst tvärtom nästan överallt...

Ah just dedär med batteritiden väger rätt starkt denna gång, då de suger när man sticker iväg nånstans lite sådär impulsivt o inte kan lita på att batteriet håller mer än nån timme..

Av Omlin

LG G2, NEXUS 5 eller vilken annan android?

Tjena, dags att byta upp sig från den alldeles för slöa samsung galaxy SIIan jag haft i två år.

Har kollat mycket på LG G2 och Nexus 5 o läst o tittat på hur mycket jämförelser som helst, men vet inte vilken av dom som skulle vara bäst för mig... Eller om de finns nån annan runt samma prisklass som har de jag letar efter?

Det som väger mellan G2 och nexusen är att jag vill ha bra batteri ( riktigt trött på att behöva ladda direkt när man kommer hem från skola etc ) och gärna en bra kamera, men ett cleant operativsystem osv utan bloatware som man inte kan ta väck, och vet inte hur jag skulle känna med att ha knapparna på baksidan som det är på G2.

Vad tycker ni? Finns det nån annan mobil ni tror skulle passa bättre? Vilken hade ni valt?

Av Omlin

Hajhaj, skulle buga o bocka och skicka en slängkyss eller två om jag får en invite på 16gb!

Av Omlin
Skrivet av Deathdevil:

Går filerna att spela upp i en mediaspelare? T.ex. quicktime?

Funkar inte nånstans. Lade över filerna på ett annat usb, och där funkar det. Just de filerna funkar inte. Riktigt konstigt men behöver inte lösas längre!

Av Omlin

funkar i kameran, och min kompis som har exakt samma filer funkar det för. Trodde filerna gick sönder pga jag inte använde säker borttagning på USB minnet, så la in filerna igen. Exakt samma filer funkar ej.

Av Omlin

Vissa .mov filer funkar ej?

Tjena, har lite .mov filer jag ska redigera i premier pro och aftereffects. Är väl cirka 60 klipp, men 20 av dom funkar ej att spela upp i VLC och står att de inte stöds av premier pro osv, men resten gör. Kommer direkt ifrån kameran.

Någon som har haft detta problem eller vet vad det är för fel?

Av Omlin

Jag har haft problem med att de skickar "delbetalningsavgift" en gång i månaden, på något jag köpte på faktura. Ficken avgift på 0kr + 29kr fakturavgift en gång i månaden av dom. Hade valt engångsbetalning såklart, men de fattade inte dom. Var riktigt förbannad men fick dom att riva allt men jag tänker då aldrig använda det igen.

Av Omlin

Köpte en XL2411T som jag fick hem i tisdags, alla spel flyter så ruskigt mycket finare. Letade dock var man ändrade till 144hz uppdateringsfrekvens i catalyst, men kom på att det finns där man ändrar upplösning på skrivbordet.

Lycka till

Av Omlin
Skrivet av Poptart:

Vet inte om jag skulle kalla 85-160 FPS lågt. Det skulle ju inte direkt vara normalt att både prollen och GPUn låg på 100 % usage när du spelar CS:GO - de jobbar ju så mycket de behöver göra för att tillgodose kraven som spelet sätter på dem.

När man vill ha ut 144hz och vill ha de fast på 144fps ingame så känns det lågt. Och jävligt korkat att det inte kan hålla 144fps då komponenterna ändå inte går på sin maxstyrka när de ligger på 80fps, om du förstår vad jag menar.

Skrivet av Lunk:

tror det är vissa kartor som buggar,

Skrivet av petter9401:

Detta har många klagat på. Även jag har märkt av det, CSGO fick ett par dåliga patchar och gjorde att man fick drastiska fps dropp osv. För något år sen hade jag ca 2-300 fps, sen nu får man knappa hundra, vilket svider för mig med 120 hz skärm. Och detta händer även folket med Bra dator, så det handlar inte om komponenter i detta sammanhanget. Reddit har många svar på din gåta om du surfar in där!

Lycka Till!

Ah, får väl gå in där o kolla lite då. Drygt ifall det nu är så att GO är kasst.

Skrivet av WongFeiHung:

Ska vi gissa oss fram till dina dator komponenter ?

Ja de kan du väl försöka göra, ser inte hur de skulle hjälpa att du vet vad jag har för komponenter när problemet uppenbarligen inte är mina komponenters då dom inte belastas speciellt mycket.
AMD phenom II 965
6870 pcs+ OC
osv osv.

Av Omlin

"låg" fps i CS:GO trots komponenter ~65% usage?

Hejsan, fick idag hem min benq xl2411t skärm som då går att köra i 144hz.
Kommer hem, taggad som fan o panga lite, drar upp netgraph o ser att FPSen vandrar mellan 160 och 85fps in game, mycket beroende på bana. CPU användningen ligger på ca 65% hela tiden, GPU användningen låg som högst på 73%, legat under 70 före det.

Vad har jag gjort fel? console kommandon? Något annat?

Av Omlin

Skitbra, tack för hjälpen gwin. Nu gäller de bara att fixa configen till cs:go då jag ligger mellan 100 och 200 fps med min rigg, utan o ändrat något..

Av Omlin
Skrivet av gwin:

Vad jag har för mig och enligt prisjakt är xl2411t nyare än xl2420t. Det behöver inte betyda att den är bättre. Enligt pcmonitor så är panelen lite bättre på 2411t medans 2420t har bättre osd och en kontroller.

http://pcmonitors.info/forum/topic/benq-xl2411t-215-vs-benq-x...
http://www.prisjakt.nu/produkt.php?e=997160
http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=1482229

Tacktacktack, får bli en 11t då.

Av Omlin
Skrivet av SweFox*:

och då, av vilken anledning?

Av Omlin

Var slår man igång att man vill använda flera kärnor och stänger av vsync samt AA ? hittar inte det bland videoinställningar och är usel på de här med config.. har f.ö samma problem, ligger mellan 100 - 200 fps hela tiden men vill ha en stabil fps på över 150

Av Omlin

Då jag inte har tillgång att åka till nån butik och jämföra dehär båda skärmarna så frågar jag TS och även resten av forumet, är 20T värd de 500kr extra man betalar?

Av Omlin
Skrivet av serpent29:

En Googling på "3d side by side demo video", gav en hel del intressant.

tex http://www.demo-world.eu/trailers/3d-high-definition-trailers... verkar ha en massa kul, som man kan ladda hem o prova med.

edit.
Provade att ladda hem Panasonics "Blue man group demo", la det på en USB sticka och plugga in i min 50" Panasonic GT.
Var inga problem att spela upp. Bra bild och 3D effekterna var ok, och ljudet väldigt bra, men wow,, när de drog igång med bastrummorna på slutet, så fick min bio-ljud anläggning verkligen komma till sin rätt, nästan så det börjar fladdra i gardiner o mattor, lol..

Måste ladda hem mer stuff o prova,, var kul det där..

Ska ladda hem massa där. Tackar så mycket, hittade själv ingen när ja sökte på 3D test videos, förutom massa trams på youtube filmat med potatiskamera.
Nån långfilm med riktigt bra 3D effekter då?