Inlägg

Inlägg som TheCouchNerd har skrivit i forumet
Av TheCouchNerd
Skrivet av Jaxione:

Jag spelade hela helgen utan större problem. Saker kan hända, särskilt för mindre speltillverkare. Tror knappast dom planerat för serverproblem etc. Men mänskligheten är så jävla otålig idag så det finns inte.

Måste ha spelat offline då. Sen har spelet enormt med buggar. Finns nodes i trädet som gör inget, samt nodes som ökar skadan med 5000% så du one shottar bossar under storyn. Buggar som tog bort hela story progression efter act 1. Buggar som gör du kan skapa oändligt med guld. Buggar som låter dig dupa items. Buggar som har tagit bort stashes och gubbar. Buggar som gör du har så hög mf att du hittar 40 uniques från en kista. Ja listan är enorm. Dom släppte spelet helt klart för tidigt, men de hade väll slut pengar.

Skickades från m.sweclockers.com

Av TheCouchNerd
Skrivet av SectionX2:

Switch är pinsam hårdvaru mässigt. Nintendo är 10 år efter som vanligt.

Skickades från m.sweclockers.com

Allt handlar inte om hårdvara dock. Switchen har grymt många roliga och unika spel. Sen ser vissa spel helt okej ut. Beror på designvalen i spelen med.

Av TheCouchNerd

Har 16GB just nu men kommer behöva uppgradera till 32GB då 16 ej räcker nåmera. Dock jag sysslar med Photoshop och After Effects utöver spelandet.

Av TheCouchNerd

Största problemet med Epic är att deras store inte erbjuder samma tjänster som Steam. Du får helt enkelt mindre för pengarna än om du hade köpt spelet på Steam. Sen att de nu håller på med exklusivitet för att försöka tvinga dig till deras skit store gör ju saken inte bättre i mångas ögon.

Hade de istället lagt pengarna på att erbjuda en store med liknande tjänster som Steam, GOG, Origin, etc. Ja då kanske man inte hade haft lika mycket emot att köpa något spel där ifall de hade lockat med lägre priser, eller erbjudit någon tjänst som inte deras konkurrenter har.

Av TheCouchNerd

Jag har funderat på att skaffa en Switch så detta är ju utmärkt. Bättre batteritid till samma pris. Kanske väntar dock ifall de ska announca en Pro version för senare. Är ingen stress direkt.

Av TheCouchNerd
Skrivet av Dosshell:

Epic verkar ha lite pengar. De donerade 1.2 miljoner dollar i cash till Blender Fondation här om dagen, av ren goodwill [0].

[0] https://www.blender.org/press/epic-games-supports-blender-fou...

Godwill vet jag inte. De får bra med PR för det.

Skickades från m.sweclockers.com

Av TheCouchNerd

Hur uttalandet än låter så stämmer dock det han säger. Det är ju tester i själva spelen som bör avgöra vilken processor som är "bäst" då det gäller gaming. Sen om bäst oavsett pris är mer viktigt får varje person i sig avgöra för sig själva. Jag skulle nog hellre ta en Ryzen då de är billigare, presterar bra nog i spel men är utmärkta för multitasking.

Av TheCouchNerd
Skrivet av Shrudder:

Har inte detta redan funnits ett tag eller har jag missat något? Gjorde en trialperiod på Game Pass förra hösten för att testa Horizon 4 till PC.

Tänkte samma sak, spelade Sea of Thieves via trial perioden.

Av TheCouchNerd

Fäst den bakom bilsätet så kan barnen lira i bilen, eller ta med den på camping. Finns många användning områden.

Skickades från m.sweclockers.com

Av TheCouchNerd

Tror ingen av företagen är speciellt "rena". Sen att Huawei sammarbetar med armén i kina är väll inte så konstigt. Många tech företag gör ju sånt, Apple har ju t.ex. jobbat med Pentagon. Google har ju tydligen gjort liknande affärer och nu anklagas de för att hjälpa den kinesiska armén istället för den amerikanska.

Tyvärr är det lite så att all information om oss säljs och sprids. Är nog mycket svårt att smita sig undan ifrån detta oavsett vilken mobiltelefon du använder. Räcker med att du har någon app installerad med så får de sin data. Det är tragiskt men det verkar inte bli någon förändring direkt.

Av TheCouchNerd

Riktigt snygg skärm, synd bara priset är på tok för högt.

Av TheCouchNerd

Det som testas nu heter Ashes of Creation: Apocalypse. Till början var det tänkt att fungera som en test fas för MMO spelet innan dom släppte Alpha 1 Phase 2 (som det hette då) Q2 2019.

Nu har de ändrat sig och visst det används fortfarande för att samla data om combaten, account management, acheivements och mycket mer. Men de har också valt att släppa det som en egen produkt. Dom hade tänkt släppa det som en Öppen Beta 18 December 2018. Denna launchen va mer än lyckad, dels för de bestämde sig att göra en account migration samma dag de tänkte öppna servrarna. Så öppna betan va mer än lyckad. Password recovery fungerade ej och vissa spelsätt i BR spelet fungerade inte alls.

Spelet är långt ifrån en beta, det har ingen polish, grafiken är okej om du bara fokuserar på världen men går du in på detaljerna som armors, och character textures så ser spelet mycket luddigt ut och inte high res. Menyn ser riktigt dålig ut, hade de endast fortsatt använda det som en test fas kunde man förlåtit dem, men nu då det ska vara en egen produkt måste de leverara mer polish. Speciellt om de ska kalla det öppen beta.
Själva gameplayet är en dålig BR. Det är inte direkt roligt och saknar mycket som de flesta BR spel har. Säger samma sak här dock, om det bara va för att samla data för MMO spelet hade man förlåtit dem, men nu är det ju en egen produkt med och folk förväntar sig mer. Speciellt då de har microtransactions i det ($10 för chapter pass och sen kan du köpa cosmetics som är re-colours i deras shop). Noterbart är att shoppen fungerade utmärkt under öppen beta launchen.
Känns mest cash grabby ifall du frågar mig, deras ursäkt att server kostnaden blev mer än de tänkt sig nu då de va så snabba med utvecklingen och ville öppna upp detta till alla köper jag inte. De skulle bara fortsatt med stängd testing tills alpha 2 va ute, sen om folk verkligen gillade BR, Castle Siege och deras Horde Mode så kunde de ha jobbat med att göra det en egen produkt senare. För just nu är det en buggig alpha de försöker sälja som en öppen beta, med kass polish och massa microtransactions.

Kommer fortsätta följa spelet då jag fortfarande vill se vad som händer med MMO delen, dom säger den är på spår ännu och BR delen har ej tagit någon tid ifrån utvecklingen. Nyligen fick de pusha tillbaka Castle Siege delen som skulle släppts nu i December p.g.a alla fel de stött på (bra beslut men frågan är om vi hade varit i samma sits om de inte beslutade att släppa det som en stand alone sak).

Av TheCouchNerd

Det enda spelet jag ser fram emot är Ashes of Creation. Riktigt roligt spel (har testat alphan).

Av TheCouchNerd
Skrivet av Danzle:

Trots min personliga negativa syn på Unreal motorn och dom tidiga glimtarna har ju sett ut som värsta möjliga scenario så får jag säga att jag blev mycket positivt överraskad.
Dom verkar ha lyssnat och jobbat på många aspekter och det är ju fortfarande tid att göra mer.

Som Braver of Worlds backare hoppas jag ju få en produkt jag står ut med ett tag 😁

Skickades från m.sweclockers.com

Dom har en duktig engineer i Kevin McPherson som jobbar med ett team att skriva om nätdelen av motorn. Så dom kommer fixa många av limitationerna som Unreal 4 har. Epic hjälper dem även med detta.

Av TheCouchNerd
Skrivet av Ike32:

Vad har dom sagt om Alpha/Beta keys osv?

Du kan ej köpa Alpha 1 keys nåmera. Dom säljer packs för Alpha 2 samt Beta 1 och 2. Dom lär nog säkert ge ut keys till deras official content creators för giveaways (spekulation).

Av TheCouchNerd
Skrivet av Ike32:

Combaten ser riktigt go ut för att vara i så tidigt skede. Dom verkar ha rätt idéer iaf.

Mm för en alpha är det ju lovande. Såklart har de saker att jobba på. I September kommer man kunna streama spelet så om ni vill se lite gameplay är det bara att titta in.

Av TheCouchNerd

För ni som missade livestreamen här är en YouTube video som Intrepid Studios laddade upp. Den visar deras first pass på action combaten.

Av TheCouchNerd

Kan ju också vara så att de har gjort en 1060 3GB och 1060 6GB igen och att 2060 5GB ska ersätta 1060 3GB och det kommer en till 2060.

Av TheCouchNerd

Imorgon 23:00 kommer de visa första iteration av nya combat systemet på twitch.tv/ashesofcreation

Av TheCouchNerd
Skrivet av Hank Solo:

Hyundai? De är ju ett koreanskt företag, vad har de med saken att göra?

Vattenkylning är inte tysta de heller, behövs fläktar där med så ljudnivån är ändå hög.

Om du har nog med yta att fylla på med radiatorer kan du köra fläktarna på jättelåg RPM och då blir vattenkylning mycket tyst.