Inlägg

Inlägg som Lectric har skrivit i forumet
Av Lectric
Skrivet av m4gnify:

Legoland och Åland

What he said

Av Lectric

Du har tre SSD:er men installerade windows på HDD:en? Man blir ju nyfiken på varför.

Av Lectric
Av Lectric

Setup 1: 5000kr
Setup 2: 10000kr

Av Lectric

Hade samma problem men det löstes när jag kopplade in PWM styrningen till pumpen. Problemet är att pumpen är på 100% och skapar så högt tryck att den pumpar in luft i sig själv för att det finns luft i systemet. Kör du pumpen på en lägre hastighet så kommer luftbubblorna att försvinna.

Av Lectric

Hur dina temperaturer för höga >80 eller vill du ha en lägre ljudniva från datorn?

Allting är antagligen inställt på auto i BIOS. Jag vet inte exakt hur BIOS ser ut på ditt moderkort men på mitt ASUS Z97-A så går man in i det avancerade läget och klickar på AI tweaker och långt ner på listan hittar man Vcore som är inställd på auto från början och där ändrar man till manual. Så länge du skriver in något som är lägre än 1.350 så ska inget gå sönder.

Av Lectric

5000 kr för att 980 ti har ungefär samma prestanda som ett 1070 och 1070 kostade ungefär 5000 när det kom. Så om 1170 har ungefär samma prestanda som 1080 ti och hamnar runt 5000 kr så är det det jag kan tänka mig att lägga på ett 1080 ti med bra eftermarknadskylare

Av Lectric

Jag tycker det är tråkigt att cdon.com tror att julafton infaller den 27 december.

Det stod att om jag beställer innan den 19 december kl. 23:59 så skulle jag få mitt paket innan julafton. Nu står det beräknad leveranstid 27 december. Lova inte saker ni inte kan hålla.

Av Lectric
Skrivet av braaxen:

Hej Sweclockers!

Jag har helt plötsligt från ingenstans börjat få ett konstigt lagg med siktet i CS , problematiken jag upplever är att siktet liksom inte följer med ordentligt ibland samt att det vibrerar när man ska vara preciserad.

Felet uppkom efter jag hade dammat ur datorn med tryckluft och i samband med detta kom en Windows uppdatering som installerades (en stor sådan, datorn startade om ett par gånger)

Efter detta uppkom alltså felet och jag har inte rört en enda inställning sedan dess, musen fungerar i övrigt felfritt i Windows och i andra spel såsom Owerwatch men i CS av någon anledning lever den sitt egna liv.

Detta har jag gjort

Testat att ställa av och på RAW input
Formaterat Datorn.
Bytt Mus
Av och Aktiverat vSync
Testat olika USB portar.
Verifierat Game Cachen i CS.
Och andra små tips jag googlat mig fram till.

Är det någon duktig och kunnig som vet vad detta kan bero på så vore jag evigt tacksam om jag kunde få tips och trix på vad jag kan göra för att bli av med det då det knappt går att spela (läs AIMA) med detta konstiga lagg.

Tack på förhand!

Har du hittat en lösning på problemet?

Av Lectric
Skrivet av frankof:

Tack så mycket, då är du en av dom som "tvingar" ut långtradare i omkörningsfilen och skapar kaos även om du ligger "rätt" i höger fil.

Långtradare får max köra i 90km/h så jag fattar inte hur han "tvingar ut dem" när han ligger i 90km/h.

Av Lectric
Skrivet av DeadMeat1234:

Så för att DU inte har bråttom ska du ligga och bromsa upp alla andra? Ser ingen poäng med att ligga nosa folk i baken för det men DU genererar stress hos dina medtrafikanter som garanterat inte sänker risken för olyckor i förlängningen. Men du kanske sparar någon liter så det är väl värt det.

Om du nu inte är ambulansförare så tror jag inte att någon dör för att du kommer 5 minuter för sent dit du nu ska.

Av Lectric

Har du den här buggen som gör att du inte kan röra ditt crosshair långsamt?
Jag har den och det är sjukt störande.

Av Lectric

Mitt bidrag:

http://www.webhallen.com/varukorgen/171040

Jag har satsat på gaming performance.

Av Lectric

Jag är på!
Nickar SmurveN

Av Lectric

Tjena!
15 år snart 16
Runt MG rank
Jag har redan addat några från den här tråden
Nickar SmurveN

Av Lectric

Om du gillar att använda fantasin för att lösa saker kanske du kan kika på Broken Sword 5 lite udda spel än vad du vanligtvis brukar spela

Av Lectric

Inet denna produkt http://www.inet.se/produkt/v100370/asus-z97-a-intel-i5-4690k-... har en kupong med watch dogs som är sista dagen att registrera imorgon så om man beställer den nu får man inte watch dogs. (vet det för jag har köpt produkten och det står "coupon expires 31st july 2014")

Av Lectric

Jag är gärna på!

namn: Oscar
ålder : 15
Steamnamn: SmurveN
kontroll: mus/tangentbord
erfarenhet: Jag har spelat ETS1 och 2

Av Lectric

Nick: Lectricocis

Av Lectric

Nick: Lectricocis
Roll: jungle,mid och support
skype namn: Lectricocis