Inlägg

Inlägg som Victor Larsson har skrivit i forumet
Av Victor Larsson

Har också hört gott om cm storm t-borden! Har dock aldrig gillat utseendet! Men helt klart värt att kika på. Såg även att inet har lite rea på ducky legend white led mx blues! Har för mig den har media keys, men ingen play/pause Gillar dock utseendet som fan på de http://www.inet.se/produkt/6607334/ducky-legend-blue-led-silv...

Av Victor Larsson

Nytt mekaniskt tangentbord!

Hej

Börjat fundera på att sälja min csgo kniv o köpa mig ett redigt tangentbord istället! Så klart så vill jag ha lite rekommendationer
Hade ett mk 50 med röda switchar för ett tag sedan o tyckte de var helt okej! Men nu känner jag att det skulle vara kul med lite klick o feedback så funderar på blåa ifall jag ska skriva en lång uppsats eller liknande!
Här är några krav jag har:

- Bakgrundsbelysning

- Vill kunna pausa musik

- Hålla hög kvalite

Sedan är blå bakgrundsbelysning ett stort plus
Kom gärna med förslag o skriv gärna vad ni tycker om produkten ni slår ett slag för
Kan även säga att jag för de mesta spelar cs men även en del blandat!

Supertacksam för svar
//Victor

Av Victor Larsson

ASUS RT-N66U problem

Hej

Vi har nyss fått in 100/100 fiber men märkte att telias router som vi har haft i ett par år nu, skickar ut väldigt dåliga signaler!
vi fick 96/96 med nätverkssladd till datorn, men knappa 30 utan nätverkssladd! Så nu har vi skaffat en ASUS RT-N66U som vi fick en bit över 100mbit när vi hade kopplat nätverkssladd från den nya routern till datorn!

Problemet är nu att datorn inte hittar något trådlöst wifi? Har inget trådlöst nätverkskort i datorn utan skaffa detta: http://www.inet.se/produkt/5404505/asus-usb-ac53-dual-band-ac... Stoppat in skivan men fortfarande inget resultat! Tycker ju dock att usb stickan o routern borde kunna hitta varandra på nåt sätt! Men det känns som att dom inte kännder av varandra alls!

Super tacksam för svar
//victor

Av Victor Larsson

Har löst problemet om micen och realtek men såg precis att jag har båda windows mappar i program och program (86)? Har internet explorer o vissa andra saker har jag i båda mapparna och när jag ska ladda ner program (tex lol) som jag tror finns i 64 så väljer den att ladda ner i program och inte program 86? Ska man ändra var den ska ladda ner eller ska man bara ladda ner utan att välja vad man vill ha de? Vill ju ha 64bit o inte 32!

Känner mig väldigt jobbig nu x) Men förlåt isåfall
//Victor

Av Victor Larsson
Skrivet av mrqaffe:

Har du köpt en färdigbyggd och färdiginstallerad dator eller delar ? Är alal drivrutiner instalelrade och alla uppdateringar inkörda?
Kan du posta bilder på hur du kopplat in monitorn ?

Köpte en dator som komplett har byggt! Monitorn funkar problem fritt nu och kollade så att den var rätt inkopplad. Enda problemet är med micen! Måste gå in o realtek och konfigurera att de röda mic jacket ska vara en mic in? Annars kan jag inte snacka i ts eller skype eller på nåtgot sätt använda micen.

Av Victor Larsson

Tack för hjälpen gubbar! Märkte idag när jag startade datorn att jag är tvungen och gå in o realtek o välja att de rosa/röda mic ingången ska var en mic? Gör jag inte detta så funkar inte min mic och det står att det ine finns några inspelnings enheter inkopplade! Nån som vet hur man kan få detta permanent istället för att behöva gå in o välja de i realtek? Och av nån anledning så fick jag ingen signal till skärmen idag! Kanske vart en en gångs sak men känns ändå ganska segt så om ni har nåt o säga om vad de kan vara så är de bara att skriva på! Slutade med att jag var tvungen att strypa datorn och därefter funkade de på första försöket. Är nästan helt säker på att jag har kopplat skärmen till grafikkortet också
Känner att jag skriver hur mycket frågor som helst men hoppas det är okej!

Tacksam för svar
/Victor

Av Victor Larsson

Under egenskaper på datorn står det 64 men bakom min användares namn står det 32?

Av Victor Larsson
Skrivet av ParasiteX:

Majoriteten av program kör fortfarande enbart i 32-bit. Är inte direkt nödvändigt för ett program att köra i 64-bit om inte det behöver mer än 4GB minne.

Är däremot nödvändigt för att Windows ska kunna utnyttja mer än 4GB RAM.

Hur vet jag att Windows kan de då? Haha kanske en extremt dum fråga men men!

Av Victor Larsson

Tack för snabba svar! Tycker fortfarande att de är lite skumt att de står 32 efter mitt namn! Och vet inte ens om jag får upp Explorer men kanske är för att jag inte hade startar de?

Av Victor Larsson

64bit eller 32bit?

Hej

Har precis köpt en dator från komplett! I specen stog de att man får 64bit 8.1 men när jag går in i under processer så står det bara 32 där alla bakgrundsprocesser är? Vad innebär detta? Är det nåt man kan fixa eller är de så de ska vara helt enkelt? Isåfall hur fixar man det? Kan även tillägga att det står att jag har 64bit operativ system under egenskaper på datorn men på aktivetetshanteraren under användare så står de mitt namn och därefter 32?

Tacksam för svar!
/Victor

Av Victor Larsson

Blir la nästa köp då! Tack gubbar!

Av Victor Larsson
Skrivet av Slowbro's Bro:

2 borde räcka, men känner du att det behövs fler så är det väldigt enkelt att installera i efterhand. Gäller bara att se till så att de blåser åt rätt håll

Skickades från m.sweclockers.com

Tack! Kör på de!

Av Victor Larsson
Skrivet av thli72:

Zotac är ett märke . . så det är ett GTX970 med Zotacs kylare

Du får bara med en SSD i dessa paket. . men du kan lägga till en lagringsdisk som disk två, så monterar Komplett den.

Du kan även byta SSDn mot en större HDD om du vill. . .men optimalt är att både ha en SSD o en HDD i datorn

Tack för hjälpen! Blev lite fundersam till att fractal r5 chassit bara hade 2 fläktar? Har tyvärr inga pengar för fler fläktar med i så fall, är det svårt att köpa en till 140mm fläkt och montera den i efter hand? Eller räcker det med 2st?

Av Victor Larsson
Skrivet av thli72:

Inget fel på det där men du skulle kunna gå på deras mellandags dator
https://www.komplett.se/komplett-gamer-premium-i35-gtx970-edi...

Så får du Z97 Mb, bättre PSU, 250Gb SSD.

Tänk på att den du valt o även min ovan bara kommer med en SSD, mer lagring kan behövas

Den verkar ju faktiskt riktig prisvärd! Har dock ingen aning om vad ZOTAC 970 är? Och jag trodde man fick med en hårdisk på nån TB? Eller kommer det funka utan att lägga till nåt?

Av Victor Larsson

Ny spel dator!

Hej

Nu ska jag köpa en ny speladator för max 11000! Hittade denna https://www.komplett.se/komplett-gamer-i20-esport-edition/109... och har byggt ifrån den!
Det jag har lagt på är:
- Bytt från 760 till detta - MSI GeForce GTX 970 4GB PhysX CUDA
- Bytt chassi till detta - Fractal Design Define R5 Black
Andra specs i datorn:
- Intel Core i5-4690K
- Cooler Master B500 VER.2, 500W PSU
- ASUS B85-PRO GAMER, Socket-1150

Funkar detta till FPS spel som CoD och csgo o liknande?

Tacksam för svar
/Victor

Av Victor Larsson

Razer green eller mx blue?

Hej

Tänkte ställa en snabb fråga om vad ni tycker är bäst, och allmänt vad ni tycker om razer gröna switchar och mx blue! Märker man nån skillnad o vad som är bäst till vad och liknande åsikter! Skriv gärna också om ni har testat båda switchar eller inte!

Super tacksam för svar!
/Victor

Av Victor Larsson

Cherry mx switchar!

Hej

Har nu mer o mer funderat på bruna då det känns som dom är som en blandning av röda o blåa! Kommer för de mesta spela wow och cs men även skriva ganska mycket uppsatser och liknande saker! Vad tror ni? Har haft röda och vart hyfsat nöjd men tycker blåa e härliga att skriva med men har aldrig spelat med blåa!
Så vad tror ni, blåa, röda eller bruna. Svarta går bort helt då jag tycker dom är sega! Det ska användas till att skriva o spela mycket!

Goo jul
/Victor

Av Victor Larsson
Skrivet av Skonky:

http://www.inet.se/produkt/6901843/cm-quick-fire-rapid-i-mx-b...

CM Storm Quickfire Rapid-i, riktigt bra kvalité för pengarna, finns med både blue eller red switches.

Edit: Om du inte bryr dig om bakgrundsbelysning så finns Corsair k65 för runt 700-800 kr, eller vanliga CM storm quickfire rapid, om de säljs fortfarande.

Ser faktiskt riktigt najs ut! Lite fundersam till kabeln bara.

Av Victor Larsson

Fick höra att func t-bordet hade modifierat mx blue så att dom behöver 60g tryck eller nåt liknande? Nån som vet om detta är sant?
Annars samlar jag ihop lite till och köper ett corsair k70! Kan någon säga om det är mer värt?

Av Victor Larsson
Skrivet av cusah:

Omöjligt för oss att veta vilka brytare du kommer gilla. Tips är att gå och prova i någon butik om du har möjlighet till det.
Själv föredrar jag bruna brytare då jag gillar att jag får feedback när tangenten aktiveras och de är ganska tysta.

Men går du i tankarna efter blåa brytare och vågar prova något nytt så - http://www.netonnet.se/art/dator/gaming/mekaniska-tangentbord... - 499kr med bakgrundsbelysning och handledsstöd! Verkar lovande

Har sett de men känns lite lätt skumt!
Funderar på cm storm quickfire tk eller razer blackwidow 2014? Gillar dock inte att razer inte kör med cherry brytare Har även tittat på funcs t-bord som verkar ha fått bra kretik!
Skriv gärna va ni tycker om dom olika tangentborden och vad ni gillar för switchar till vad osv.

Tacksam för alla svar!