Inlägg

Inlägg som Replexed har skrivit i forumet
Av Replexed

Jag har datorn på mitt rum och vill kunna ligga i min säng och kolla på film etc på kvällarna. Kan inte göra det via högtalare då det stör resten av huset. Men det kanske finns hörlurar med långa sladdar eller att man har en förlängnings sladd till hörlurarna? Sängen är cirka tre meter från datorn.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Replexed

Headset trådlöst.

Hejsan, nu är det såhär att mitt gamla logitech g930 har gått i sönder.
Jag är nu då på jakt efter ett nytt headset, men saken är att jag blivit så bekväm med att ha ett trådlöst att detta i princip är att ett måste för mig. Vad jag kollat på än så länge är: http://www.inet.se/produkt/6606813/astro-a50-wireless-dolby-7... och ett http://www.inet.se/produkt/6361124/corsair-vengeance-2100-usb.... Är det någon vänlig själ som har någon erfarenhet av dessa som vet om de är bra eller inte. Eller om någon har något bättre alternativ så är jag öppen för tips!

Mvh Replexed

Av Replexed

Varför jag frågade var för att Telias försäkring inte gällde när telefonen har blivit infekterad av virus just på grund av att det då är fel på mjukvaran. Då kom vi och tänka på om det då är ett virus som förstör hårdvaran vad som skulle hända med försäkringen då. Sedan hamnade jag i ett argument med min kompis om det var möjligt. Jag visste att det inte alls var vanligt men var helt enkelt nyfikenhet!

Tackar för svar!

Av Replexed

Fråga om virus.

Hejsan jag har en fråga. Detta kanske kommer att låta som om jag är 10 och vill lära mig hacka. Men innan ni dömer bara läs.
Är det möjligt att skapa ett virus som förstör hårdvara, rent hypotetiskt bara. Har inget intresse i att göra det jobbar med försäkringar i skolan och försärkingar täcker inte när man har fått virus utan bara hårdvara skador. Därav denna fråga. Har hört om att man skulle kunna ta bort överhettnings skydd?
Ber om ursäkt om jag är i fel forum del och mod får gärna flytta tråden eller ta bort den om den är opassande. Var lite nyfiken bara!

Mvh Replexed

Av Replexed

Allt har löst sig gjorde en edit i första inlägget! Tackar alla för deras hjälp!
Mvh Replexed

Av Replexed

Fick förklarat för mig vad bios var. Men så jag ska starta datorn utan grafikkortet?

Av Replexed

Ska prova detta. Fixar så fort jag har tid! Fruktansvärt tacksam för hjälpen!

Av Replexed

Får kolla när jag kommer hem. Ramen vet jag att de sitter rrätt för de flyttade vi inte på. Men jag får kolla! Tack för att ni visat tålamod. Uppdaterar er när jag kommer hem! Tack för hjälpen än så länge!

Av Replexed

Nej. Jag bara ville ha en bättre gpu och kylare. Sen så passade inte min gamla nätagg till det nya nätagget.

Av Replexed

Oj glömde det ber om ursäkt! 700 Watt nätaggregat med 80 PLUS Gold certifiering.
Man kollar väl bios temp när datorn är igång eller kan man göra det manuellt?
Ber fruktansvärt mycket om ursäkt. Är ny inom allt sådant här. Så ha lite tålamod med mig. Jag kan ta bilder när jag kommer hem!
Vad det gäller kablar så tror jag det. Som sagt väldigt ny inom detta. Det var min kompis som hjälpte mig!

Av Replexed

Brukade stå b2 sen kom "moderkort bilden" nu när den startade igår kom inte den upp. Så det är ju antagligen där felet ligger men vad är det som kan vara fel? Har jag förstört mitt mitt Moderkort?

Av Replexed

Glömde skriva att detta är mina delar
Moderkort:MK MSI Z77A-S01 INET EDITION, ATX, Z77
Cpu: CPU Core i5 3570K 3,4Ghz
Ram:Corsair 8GB (2x4096MB) CL 9 VENGEANCE 1600Mhz LP
GPU:ASUS GeForce GTX 770 2GB DirectCUII OC
Cpu kylare:Cooler Master Hyper 212 EVO
Chassi:Fractal Design Define R4 Svart

Av Replexed

Dator strul efter byte av gpu nättagg och processor kylare!

Hejsan jag och min kompis bytte igår ut lite delar i min dator. Vi bytte ut nättagg processor kylare satte in en ssd bytte ut min gpu och allt detta in i ett nytt chassi. När vi sedan satt in allt i lådan och skulle starta det kom vi först bara till en svart skärm där det stod b2 i nedre högra hörnet. Vi startade sedan om datorn den startade men det tog väldigt lång tid. Sedan i morse tänkte jag att kanske sitter sata kablarna fel (trodde att en sata 3 satt i sata 6 och att det skulle ha någon betydelse) och efter detta så blev det likadant kom till den svarta skärmen och det står b2 efter det till en svart skärm där det blinkar med ett streck. Vad har har jag gjort för fel?
Tacksam för svar!
Mvh Replexed

Edit:
Allt löste sig genom att vi uppdaterade bioset.
Tackar alla vänliga använder här på sweclockers!
Mvh Replexed

Av Replexed

Tackar för så snabbt svar

Av Replexed

Tackar för svar!

Av Replexed

Yes!

Av Replexed

Stock tyvärr! och mestadels League of Legends men som sagt jag är pryl nörd. Men även bf3 och eventuellt bf4 och andra fps spel!

Av Replexed

Uppgradering av pc!

Hejsan jag tänkte uppgradera min dator. Framförallt min låda som jag tyvärr inte kan modell på och har även tänkt på en ssd.
Detta är vad jag har i dag:
https://www.inet.se/produkt/1902185/msi-z77a-s01-inet-edition...
https://www.inet.se/produkt/5310020/intel-core-i5-3570k-3-4-g...
https://www.inet.se/produkt/5315229/corsair-8gb-2x4gb-cl9-160...
GeForce GTX 560 Ti
Och två hårddiskar varav en på 1 tb och en på 500 gb.
http://www.kjell.com/sortiment/dator-kringutrustning/datorkom...

Något som jag även stör mig på är att det blir sjukt varmt på mitt rum när min dator är på. Något som jag som inte kan så mycket om datorer inte vet om man kan ändra på genom att köpa fler fläktar kanske? Så har ni tips på det tas det tacksamt emot!
Min budget ligger på högst 10 000 tror inte jag vill lägga allt på datorn men är en pryl nörd så det kan hända ( )

Tack på förhand! Mvh Replexed!