Inlägg

Inlägg som tweepey har skrivit i forumet
Av tweepey

Kommer den digitala TV tunern ut i Sverige?

Av tweepey

Har hänt för mig och en polare när vi spelade Horizon demot. Om kontrollen stängs av måste man starta om boxen för att den ska funka igen. Någon annan som har de problemet?

Av tweepey

99 dollar för spelet car pass och vip. det är ca 700 kr. Nästan vad bara spelet kostar i sverige

Av tweepey
Skrivet av f@boy:

Jag vet inte riktigt vad du försöker säga med "men Fifa gör".
Forza 5 är ute, det kan du se om du läser några post's tillbaks. Forza horizon är inte ute däremot.

Haha jävlig dåligt skrivet av mig, my bad. Horizon 2 kommer tydligen ut 30:e i hela världen och fifa 15 kommer ut den 23:e i USA och 25:e i Sverige. Jag trodde att horizon skulle släppas tidigare också. Någon som vet varför bara vissa titlar släpps tidigare i USA?

Av tweepey

Vafan forza kommer inte ut tidigare i USA men Fifa gör, nu blir jag ledsen

Av tweepey
Skrivet av Knuckles:

Nja, vi ambassadörer brukar inte trolla och detta är lite av ett problem som inte har diskuterats tillräckligt från MS. Jag skulle misstänka att det kommer mer regler angående detta i framtiden men i dagsläget kan man ju se det på samma sätt som att sätta sitt konto till USA bara för att betala mindre...mer regler kommer att komma men i dagsläget är det fritt fram

Snacka precis med en riktig support och han sa att det var helt fritt fram och göra så. NU blev jag lugn

Av tweepey

Snacka med en ambassador eller vafan det heter på supportsidan och han sa att det kan bli en konsollban om man gör det med en polare, han kanske bara trollar för att dem ska få mer pengar

Av tweepey
Skrivet av Taft:

Vill tipsa om du har en pålitligt (nära vän?) så kan ni Game Sharing med varandra. Tycker det är riktigt bra, påminner lite om PS3 tiden. Du låter din kompis logga in med sitt Gamertag på din Xbox One, ställa den som "My Home Xbox" voila! Nu får du tillgång till alla spel/DLC som han/hon köper samma sak gör du på hans Xbox One.

Behöver inte vara inloggad på varandras profil för att kunna spela, båda kan spela samtidigt. Man kan dock bara göra med 1 person. Vill han/hon sälja konsol eller liknande så kan du ta "This isn't my home Xbox" så avlänkar ni varandras profil. Och så fungerar de endast med digitala spel. Ett bra sätt att spara pengar om ni vill testa spel som ena har köpt.

Det kan resultera i en konsol ban

Av tweepey
Skrivet av Kuist:

Jag har köpt alla mina spel via USA utom Watch dogs... som var ugggh...
Inga problem, jag fick t.om. bekräftat av MS att det var ok att köpa spel via USA och de kommer inte försöka ta "tillbaka" dem...

Du har ju köpt dem!

GÖTT

Av tweepey

Dags för lite nya spel då snart Priserna är ju som sagt mycket billigare i USA och jag undrar om det är lugnt att skriva in en annan postkod på informationen. Är sjukt nojig över att man inte får det. Men ma sparar ju en del hundralappar.

Av tweepey

Vet ni på ett ungefär när polk 4shot headseten kommer in?

Av tweepey

Avbeställa

Om jag vill avbeställa något, klickar jag ju bara på avbeställ, när kommer pengarna in på kontot igen?

Av tweepey
Skrivet av Vdlight:

Jag känner att jag gärna vill lira framförallt Dead rising 3, har spelat alla DR och älskar dem och detta verkar helt otroligt bra när jag tittar på Gameplay vids. Sen är det Forza 5, extremt bra det också.

Jag är inte en gamer som spelar alldeles för många timmar eller hur man nu ska utrycka sig, så dessa två kommer räcka ett antal månader för mig.

Men, ni nämner MS store. Har jag gjort ett misstag som köper från amazon av någon anledning ? Mer än frakttid.. får mitt (som sagt nu iaf) slutet januari, nöjd med det. 6000 för konsoll + DR3 + Forza5 + frakt

Känns som att det blir lättare med att få hjälp om du köper från ms, bara att ringa svenska supporten så hjälper dem till, Sen fick vi gratis frakt också

Av tweepey
Skrivet av Vdlight:

Någon som kan ge tips om den finns i lager från MS store någonstans. Och hur det går till att beställa ?

Beställde sent måndag kväll från tyska ms store, dem har bara one+fifa men det gick på 4900. Får mitt paket imorgon, Busenkelt att beställa, har du ett live konto med ditt kredtkort var det bara att välja det som alternativ, sen var det bara att skriva in var det skulle levereras.

Av tweepey

Hur är det med xbox one ue versionen, kommer ni bara ta in en runda eller fyller ni på tills den kommer i Sverige?