Inlägg

Inlägg som lal_le(swe) har skrivit i forumet
Av lal_le(swe)

Jag behöver lite hjälp med warrior talents, jag får ett par dawns edge billigt av en kompis så jag funderar på att specca om, men frågan är om jag ska gå Fury med bllod thirst och speciellt Flurry, eller om jag ska köra MS och 5 % crit med yxor..

Av lal_le(swe)

men asså, ingen som är på o lira RtCW: ET Multiplayer då. det borde väl nästan vara samma sak väl ??? =/ . kommer ihåg att det var skitkul nåra år sen iaf

Av lal_le(swe)

Vad är det egentligen för skillnad mellan Mac och PC då ?

Av lal_le(swe)

Alla ni som har problem med att hitta präster till olika sorters partyn, den perfekta guiden finns här

Av lal_le(swe)
Citat:

Ursprungligen inskrivet av downup
http://warcraftmovies.com/movieview.php?id=7558

Så jävla bra:D

Ja lätt bäst hittils

Av lal_le(swe)
Citat:

Ursprungligen inskrivet av SwedishPshyco
DATOR!
Och ja du får nog lägre ping än dem som har 10mbit.

han kanske inte är kunnig på data ??

Av lal_le(swe)
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Xid
E Shadow Priests accepterade som dmg dealers i tex MC ??

Har alltid undrat de ifall nån vill ha shadows i instancer eller bara pvp o singel som gäller ifall man lirar shadow priest ??

Edit : Hmm..MC va kanske lita o ta i men iaf..typ "vanliga" instancer alla blir typ sura ifall man säger att man e shadow..(har inte fått höra de själv pga burkar hela bra o dom andra tycker jag göre bra men vet andra som har hört en massa..)

Nej, de är inte accepterade i MC, men jag var faktiskt med som DD i MC häromdan och jag låg väl bäst till av alla ranged, warlocksen älskade mig pga alla damage buffs jag gjorde. men problemet med att ta med en priest till MC är att han också måste dela på alla prophecy, så då är det bättre att ta en lock så man kan få mer spridning på dropsen. Måste också säga att priests inte kan ersätta varken locks eller mages på grund av bristen på AoE, men som DD på en target blev jag faktiskt förvånad att det bara var vissa warriors och några rogues som låg för mig på damage metern.

Av lal_le(swe)

kolla i aktivitetshanteraren om det finns någon jobbig process som drar igång när han öppnar IE.

Av lal_le(swe)

ladda ner fireftp annars. sjukt bra ftp addon

Av lal_le(swe)

Problem med hemsida i Opera

Har nu suttit och knåpat ihop en hemsida för några kompisar som har börjat med ett företag i skolan, och jag går samtidigt webbdesign A. så det här är min andra hemsida som jag skrivit. och jag upplever stora problem när jag kör den i opera. FF o IE funkar den dunderbra i men i opera får jag två löjliga småfel. Det skulle vara jätteschysst om ni kunde gå in på http://gurgamin.no-ip.org med opera, ff och IE och se om ni också får några fyrkanter vid sidan om själva sidan. det är första problemet. Andra problemet är att i varje frame går det att scrolla fastän jag har ställt in Scrollin="NO". kan lägga in lite kod här

<frameset rows="140,* ,35"frameborder="no" border="1" framespacing="0" scrolling="NO"> <frame name="topp" src="topp.html" scrolling="NO" marginwidth="0"> <frame name="main" src="main.html" noresize scrolling="NO"> <frame name="botten" src="botten.html" noresize scrolling="NO" marginwidth="0"> </frameset>

skulle vara jätteschysst om ni kunde hjälpa mig med det här för jag har absolut ingen aning om hur det kan bli så här och mina kompisar vill självklart ha sidan uppe så fort som möjligt.

Av lal_le(swe)

kör inte med razer drivisarna är mitt råd .. du får bara ett fult litet program längst nere som sabbar knappuppsättningen. funkar minst lika bra utan

Av lal_le(swe)

hur tusan går det att lira multiplayer, en kompis och jag sitter över ventrilo och kommer inte in på varandras games, det står att session is no longer avaiable

Av lal_le(swe)

jag använder vent med nåra polare som lirar wow allihopa, och en vacker dag skulle vi testa ts. men helt plötsligt så lät allas röster helt jävla annorlunda, helt sjukt var det. så vi kör fortfarane ventrilo 2.1.3 och jag har det upplagt på nån ftp nånstans.

Av lal_le(swe)

Har en liten fråga. Förresten, den här tråden kanske borde klistras så att folk vet att opera är gratis och kan få hjälp här. iaf, jag vill ha en liten rad med snabbokmärken eller vad tusan det nu heter. så jäkla smidigt i FF där man kan slösurfa runt genom att bara trycka en gång p bokmärkena

Av lal_le(swe)

asså, hur är det i arathi basin ? får man mer resources av blacksmith av de andra, man tycker ju att man borde det pga att den måste man försvara från alla håll, de andra ligger ju till väggen om man säger, någon som har något bestämt svar på det här ?

Av lal_le(swe)

alternativ till msn är ju aMSN där du kan se när alla öppnar en konversation eller stänger en konversation med dej. rätt intressant faktiskt

Av lal_le(swe)

Dell är ett extremt bra företag när det gäller service och företagslösningar, men visst på spelfronten så är de ju inget å ha med sina speldatorer med x300 SE. men märk att DELL alltid testar sina paket grundligt så oftast brukar de funka och man slipper blåskärmar på grund av hårdvaruproblem.

Av lal_le(swe)

Det är ju inte precis deras första mmorpg, de har ju lanserat det i USA ett halvår innan de lanserade det i europa. och jag skämms inte för att säga att man blir faktiskt irriterad när man inte kan komma in och lira.

Av lal_le(swe)

Efterfrågan på program

Jag kom på en skitnajs idé just nu för två sekunder sen. En liten pryl som lägger sig där längst nere till höger (taskbar heter det va ? ) och kommer ihåg alla gamla CTRL + C och såna gamla klipp. och bara man trycker på den så får man upp en lista med alla gamla klipp. Och om man ska vara lite overkill så ska man kunnna få upp den listan genom att trycka på shift + alt + end eller nåt sånt. hoppas ni förstår vad jag menar och om nån skulle veta om något sånt eller snickra ihop det så vore det dunder najs..

simma lugnt

Av lal_le(swe)

Men varför gör inte spelindustrin spel som Innehåller mer i sina spel. Förra gången jag köpte ett singelplayer spel (Dawn of war tror jag det var), så klarade jag av det på sisådär 10 timmar. 10 timmars speltid på det spelet. 10 timmar = 500 spänn. känn på den sura tomaten grabbar, 500 spänn.