Inlägg

Inlägg som Mythzs har skrivit i forumet
Av Mythzs
Skrivet av Haker:

Ska du inte hålla på med esport så ta den skärmen med IPS om båda har samma uppdateringsfrekvens. Färgerna är riktigt dåliga på TN paneler

eSport är ju lite av min grej, Global på CSGO, Master på Faceit och Elite på Esportal samt att jag jagar leaderboards på PUBG just nu top 0,41% på EU i solo och top 0,53% på Squad

Av Mythzs
Skrivet av Lagerlöf:

Skillnad på 1ms och 4ms är nog fysisk omöjligt för en människa att avgöra.

Har du testat bra IPS vill du inte byta tillbaka.

https://www.komplett.se/product/858037/gaming/skarmar-tillbeh...

Jag är Acer fanboy när det kommer till skärmar så tittar på denna https://www.inet.se/produkt/2205480/acer-27-predator-xb271hu-...

Av Mythzs
Skrivet av giplet:

Vilka skärmar tittar du på? Vad har du för skärm idag? Är det bara spela du ska göra?
Jag föredrar personligen IPS alla dagar i veckan, men å andra sidan är det inte bara spel jag använder skärmen till och jag är inte heller någon hardcore fps-spelare.

https://www.inet.se/produkt/2205480/acer-27-predator-xb271hu-...

https://www.komplett.se/product/902871/gaming/skarmar-tillbeh...

Just nu har jag en Acer Predator XB240H alltså 144hz G-Sync med TN panel på 1ms responstid, men när jag köper ny skärm så blir den sideline:ad som andra skärm. Det är i stort sätt bara spelande det blir på nya skärmen samt att jag brukar kolla serier och filmer vid datorn.

Av Mythzs

TN eller IPS, Responstid värt?

Tjenare sitter och tittar på en till skärm, men jag har svårt att bestämma mig för TN eller IPS panel så tänkte se ifall vi har några som lirar mestadels FPS spel som kunde berätta ifall dom märkte någon skillnad på hoppet från 1ms till 4ms. Enda som oroar mig just nu är hoppet i responstid nämligen.

Av Mythzs
Skrivet av theo0019:

Jag tror inte att du kommer märka skillnad, speciellt inte om du inte har 144hz eller g-sync på din nuvarande skärm.

Sitter nu på en 24" 144hz 1ms TN skärm från Acer

Edit: Med G-Sync glömde jag att säga också.

Av Mythzs

Funderar på att köpa en till skärm.

Tjenare folket, jag funderar som sagt på att köpa mig en till skärm då jag fick syn på denna och vart lite småkär https://www.inet.se/produkt/2205480/acer-27-predator-xb271hu-... men det är ju en större summa att lägga för en skärm. Då undrar jag om jag kommer märka någon skillnad på 1ms och 4ms? Då jag lirar mestadels CSGO så vill jag inte gå ner i respons så det märks. Och så undrar jag även ifall det är något nytt ut på G inom kort så det kanske är mer värt att vänta på ny skärm ska släppas eller ifall denna kommer gå ner i pris ännu mer?

Av Mythzs

Kollar efter ny skärm! IPS 4ms VS TN 1ms

Jag har tankarna åt att skaffa mig en till skärm, mitt intresse har dock börjat flyga mot 144hz IPS skärmar men dom ligger på 4ms responstid medans TN skärmarna jag kollat ligger på 1ms i responstid. Jag har alltid ägt TN skärmar med 1ms responstid och undrar om jag kommer märka någon större skillnad mellan 1ms och 4ms. Spelar mestadels CS:GO ifall ni undrar, men lirar ton utav single-player spel samt MOBA's, MMO's och RPG's osv.

En utav IPS skärmarna jag har tittat på https://www.inet.se/produkt/2205480/acer-27-predator-xb271hu-....

Av Mythzs

Glömde helt bort att jag skapade en tråd här haha, han tog mitt råd jag gav han från början istället vilket var att bara byta ut lite delar i datorn då han köpte min gamla. Jag hade liksom redan full uppsättning med fläktar i den och 750W nätagg osv. Så vi köpte moderkort, nya ram, grafikkort och ny processor till han istället bara

Av Mythzs

Speldator 13.000SEK Budget.

Brorsan ska en ny dator och ser ut som han vill ha Kaby Lake processor ett 1060 6GB samt att chassit ska vara så litet som möjligt. Jag har lekt runt lite men skulle vilja se vad ni kan komma på för kul Budget är som sagt 13.000Kr hade verkligen uppskattat hjälpen. Han funderar på att köpa en färdigbyggd men vill visa att bygga eget är bäst.

Av Mythzs

@trollhattan: Hon ville ha en surfplatta först men sen ville hon inte ha en surfplatta längre utan en laptop så jag vet inte hur hon ska ha det. Som sagt sunkig dator kanske men när den väl ska användas till serier/film så blir det väl kanske hdmi sladd till tvn om jag nu lyckas hitta något.

Av Mythzs

Födelsedagspresent till syrran!

Som sagt så ska jag köpa en födelsedagspresent till syrran och det enda jag vet är att hon vill ha en vit eller rosa 10"-12" skärm som endast ska användas till Facebook, casinospel och netflix/dreamfilm i stort sett. Jag är urusel på laptops och när man vet att man har hittat en prisvärd. Nu kommer det tråkiga men inte omöjliga då den inte ska användas till allt för hårda grejer och det är att budgeten ligger på 1500-2500SEK.

Av Mythzs

Vi tog ett Corsair tangentbord till honom

Av Mythzs

Ska köpa tangentbord i födelsedagspresent

Så brorsan skaffade sig en dator igen och han ska få sig ett tangentbord i födelsedagspresent. Letar efter billigt mekaniskt med röd LED så det går ihop med allt annat gear han har. Ligger lite på en budget men vet inte exakt vad den är, men kan säga att 1200SEK är alldeles för mycket tror jag. Päronen som ska köpa tangentbordet till han, jag köpte en datormus till han så därför jag inte riktigt har koll på budgeten.

Av Mythzs
Av Mythzs

@videopac: Den kommer inte användas till något annat förutom Facebook, Spotify och film. Det är jag helt hundra på så behövs inte så mycket

Av Mythzs

Tänkt överraska syrran med ny laptop

Det enda hon kommer göra med den är att kolla på film. Bilder sparar hon på telefon så behövs inget överdrivet lagringsutrymme. HDMI uttag är ett måste och USB uttag för tangentbord och mus. Skulle vara riktigt coolt om det finns med IPS skärm då hon emellanåt brukar titta på datorn när hon inte orkar köra in HDMI sladden. Budget går upp till 3000-4000, om ni hittar i metall så den plastiga känslan försvinner hade varit perfekt då det var det hon inte tyckte om med sin förra att den kändes så pass plastig. Har tittat lite på en Chromebook men vet inte vad skillnaden är mellan en vanlig laptop och Chromebook.

Av Mythzs

Det kan jag tänka mig men är villig att lägga "mycket" extra för att få ut lite mer ljud om det går ihop sig x2:an har ingen storebror eller dylikt?

Skickades från m.sweclockers.com

Av Mythzs

X2:an verkar extremt prisvärd och speciellt när så många av er var nöjda. Detta kanske låter fjantigt men jag tänkte mig något dyrare ^^ har en budget på 3500 för bara hörlurarna. Kommer missa mellandagsrean tyvärr då jag ska klämma in allt närmare min löning som är 15:e

Skickades från m.sweclockers.com

Av Mythzs

Min specifika anledning är väl att jag vill få ut så mycket som möjligt för pengarna jag ska lägga

Skickades från m.sweclockers.com

Av Mythzs

Köpråd: Headset eller Hörlurar + mic

Jag tänkte beställa ett Astro A50 men funderar på om jag skulle köpa mig en Blue Yeti och hörlurar utan mic på istället. Folk påstår att man tjänar så mycket mer på det men jag har inte en aning om hur allt det där med ljud funkar. Kan väl slänga en budget på 3500kr för hörlurarna. Det viktigaste är att det funkar bra med FPS spel, musik och filmer.