Inlägg

Inlägg som zelollarn har skrivit i forumet
Av zelollarn

Kom precis på att dustin inte har någon butik, klantigt. Finns det någon annanstans man kan få tag på liknande kabel? I stockholm.

Av zelollarn

Ljud splitter?

Kan den här funka https://www.dustin.se/product/5010667136/headset-adapter-35mm... istället för razers egna audio splitter?

Fick ett par Razer BlackShark hörlurar av brorsan i julklapp, saken är den att dom hade suttit i glas monter och hade inga tillbehör, så jagsaknar den razer ljud splittern man annars får med när man köper dom nya.

Kan kabeln jag länkade funka? eller måste man verkligen pröjsa 150 kr + frakt för ett liten sleten kabel från razer?

Av zelollarn

Hade samma problem, jag startade dock bara om datorn så funkade det.

Av zelollarn

Corsair Vengeance 2100 Wireless 7.1 Hörlurar

Jag är så JÄVLA less på dessa hörlurar nu, jag har haft dom i 3 månader och dom har krånglat i 1 månad nu, och jag har fått nog. Ljudet slutar fungera HELT slumpmässigt och det går inte att fixa öht, dom börjar fungera efter ca. 20 - 60 minuter också helt slumpmässigt. Jag har aldrig haft problem med hörlurar som jag har haft med dessa.

Är det något unikt problem jag har eller är det normalt? Jag kollade upp dom innan jag köpte mina men det jag såg som alla hade (problem mässigt) var det konstanta brusandet, som inte stör mig det lilla minsta eftersom jag har musik igång eller lirar något spel när jag har dom på mig.

Så kan jag få tillbaka pengarna eller något liknande med garantin? (2 års garanti enligt Corsairs hemsida)