Inlägg

Inlägg som Bjoernsss har skrivit i forumet
Av Bjoernsss

@philipborg:

Skulle väl vara brandkåren då

Av Bjoernsss

Såklart jag gör!!!!!

Av Bjoernsss

Men herregud, det är väl nå alldaglig säkerhets-uppdatering. Inget att göra några rubriker över.

Blev nästan lika irriterad som Aftonbladets hutlösa förstoring av Spotify's nya användaravtal. Det är det värsta jag sett på länge.

Av Bjoernsss

Köpte en Xperia Z3 för någon månad sedan. i brons så är det lätt den snyggaste mobilen jag sett på länge. Enda smolket i bägaren är väl avsaknaden av Oled-skärm, men det är petitesser.

Av Bjoernsss

Har inget att klaga på. Sjukt bra sortiment och mycket rimliga priser på vin och öl. Visst kan man köpa ett flak för 100 spänn i tyskland, men vad är det för jävla öl isåfall? Dessutom äts nog skillnaden upp rätt bra av bensin/båtbiljett ändå.

Enda jag ogillar är att det stänger för tidigt på lördagar. Man kommer alltid på kl 1505 på lördagen att pilsnern måste inhandlas.

Av Bjoernsss

Nice. då förväntar jag mig en ny Surface lagom till Ny-dator-inhandlingen i augusti.

Av Bjoernsss

Den är väldigt dyr alltså... Hade man kunnat få 4 gig ram-modellen med tangentbord för runt 6 lax hade det varit ett givet köp.

När dessutom många rykten påstår att Surface Pro 4 ska bli lite billigare än nuvarande modell så känns det helt galet.

Microsoft har ju en tradition av att släppa nya produkter till et för högt utgångspris dock (Xbox, Surface pro) och sedan chocksänker det några månader senare, så det är inte helt omöjligt att vi får se något rimligare inom en snar framtid.

Av Bjoernsss
Skrivet av TheSlicker:

Mja, 35-25=10, 10/35=~28.6% minskning. Om man gått från 25w till 35w så hade det varit 40% ökning, men nu var det minskningen som nämndes.

Bästa inlägget i tråden so far.

Önskar att MS slänger in en Skylake i Surface Pro 4 dock.

Av Bjoernsss

Tycker också Surface 3 är lite dyr. Vill man ha den med 4 gig ram, och det vill man, och ett type cover så är man uppe och nosar på 8000 kr. Hur man vrider och vänder på det så är det väldigt mycket pengar för en 11-tums dator med en atom-processor.

Av Bjoernsss
Skrivet av ramlösa:

Köpte en Surface Pro 3 och lämnade tillbaks den pga av Metro.
Gillade idén med Surface men tråkigt nog var mjukvaran skräp, blir det bättre i Win10?
Får bara hoppas att det inte blir samma ockerpris som den nya Atom-modellen.

Säkert. Win 8.1 är ljuvligt på en Surface. Först då operativsystemet kommer till sin rätt.

Av Bjoernsss

Allt om Hololens är ju helt insane. Kommer inte ha någon egentlig anledning att ha någon, men holy shit vad jag kommer köpa en ändå om de blir lika bra som på builden.

Av Bjoernsss

Det är väl upp till tillverkarna av programmen att fixa dpi-skalningen, right?

Ser bra ut. 24'' är precis lagom storlek.

Av Bjoernsss

Mycket bra avslutning!

Av Bjoernsss

En sån blir det. Lite högre upplösning på skärmen, >10 timmars batteritid och lite kraftigare GPU skulle vara ljuvligt. Känner dock att de största förbättringarna finns att göra med Type cover. En metallkärna, lite gummimuddar som håller det på plats bättre och lite allmänt bättre skrivkänsla skulle göra det till en vinnare.

Av Bjoernsss

beror väl på hur mycket man använder Youtube. Själv spenderar jag kanske 10 minuter om dagen, max, och då känns det inte så värdefullt kanske. Spotify, netflix och hbo gräver ett tillräckligt stort hål i plånkan.

Av Bjoernsss

En curved 21:9 med 1440p-panel hade varit mumma.

Av Bjoernsss

Hoppas de löser 32-bitarsproblemet förr eller senare. Spotify-appen och Bankid skulle göra mitt liv ungefär 1000 gånger lättare.

Av Bjoernsss

Får direkt upp "arc welder har kraschat" när jag försöker köra en apk. verkar inte spela någon större roll vilken jag testar. någon som har någon lösning rent spontant? kör W 8.1.

Men det verkar fungera på min W10-dator. vafan är det nu då....

TREDJE EDIT: Okej, efter lite googlade så verkar det som om arc welder inte är kompatibelt med x86 Windows än. Synd då typ alla windows-plattor utom Surface pro är 32-bit.

Så om ni har en T100, Acer switch eller något liknande så är det bara att kasta in handduken och vänta på en uppdatering.

Av Bjoernsss

Om det tas som ett alternativ till slöjd etc så låter det rätt bra. Kanske skulle introducera lite grundläggande logik och sådant först dock, för att få in "tänket".

Av Bjoernsss

Den med 4 gig ram hamnar rätt nära den billigaste Pro'n prismässigt alltså. Menmen, håller den samma byggkvalitet som de tidigare Surface så känns det inte alltför dyrt. och 3:2-skärmen är ju ljuvlig.