Inlägg

Inlägg som groophy har skrivit i forumet
Av groophy

Hej! Jag tar det för ditt ”köp nu” pris + frakt. Hör av dig /Stefan

Skickades från m.sweclockers.com

Av groophy

5200 + frakt

Av groophy

Hej!
Om det inte blir någon affär med Eric (som var först), är även jag intresserad.

/Stefan

Av groophy

Blev något sålt? Annars kan jag höja till 3000:- för 8x16 Gb

/Stefan

Av groophy

@Aktast: Grattis, jag godkänner ditt bud på 2950:-. Budgivningen är därmed avslutad. Måste säga att det blir lite enklare också i och med att du kan hämta den i Ö-vik. Jag hör av mig med kontaktinformation!

/Stefan

Av groophy

@anon198025: Spännande! 1,5 timme kvar.

Av groophy

@anon198025: Haha, snyggt! Får se om det skrämde bort de andra spekulanterna

/Stefan

Av groophy

@IcarusAronsson: Tack för budet!

/Stefan

Av groophy

@Xiqt: Tänkte låta hela måndagen gå innan jag avslutar.

/Stefan

Av groophy

@Xiqt: Noterat, tack för budet!

/Stefan

Av groophy

@hedar21: Den är kvar än så länge

Av groophy

Asus GeForce GTX Titan 6Gb (***SÅLD***)

Köpte ett 980Ti och behöver inte längre mitt Titan kort som är i referensutförande. Originalkartong och kvitto finns. Inköpt 2013-06-05 på Dustin. Pris: 3000:- eller bud. Blir det för låga bud så förbehåller jag mig rätten att inte sälja.

/Stefan

Läs hela annonsen här

Av groophy

Har själv varit lite intresserad av just den disken pga det låga priset, men det där låter ju inte bra. WD har ju tyvärr inga 8 Tb diskar att erbjuda än så länge heller så då är det väl bara att avvakta. Tråkigt att du råkat ut för så många problemdiskar på kort tid.

Av groophy

Jag hade en Sony kd-55x9005C (4k) där man också såg lite hack i början. Det gick att få bort med ovan föreslagna metoder. Dock led den även av clouding så den åkte tillbaka till butiken.

Av groophy

Skytte, hemmabio samt fotografering. Har dock insett att jag mer är tekniskt kunnig på fotografering, saknar tyvärr öga för bra kompositioner

Av groophy

Jag kör med CloudBacko för eget bruk och är jättenöjd. Minns jag rätt gick en licens på cirka 200:-

Av groophy

Ja, och helst mer än 250 Gb. Tycker c:\ växer så fort även om man är sparsam och installerar de flesta icke krävande program/spel på en vanlig Hdd.

Av groophy

Jag kör med 2560*1440 på min skärm idag och har ett 980Ti. Det funkar helt ok och är definitivt inte overkill.
3940*2160 innehåller 2,3 ggr fler pixlar så jag skulle hävda att du behöver 2 kort för att orka med.

Av groophy

Tackar!
Det var en bra länk, stod mycket info i den

Av groophy

Bildkvalitet på LG 55EF950V? Någon som äger en?

Jag har varit i tankarna om att införskaffa mig en 4k Tv ett tag och gjorde slag i saken i augusti. Köpte en Sony kd-55x9005 som jag monterade på väggen och första intrycket var väldigt positivt. Dock visade det sig att denna modell (eller eventuellt bara mitt exemplar) hade lite tendens till clouding. Jag tänkte att det kanske gick att kalibrera bort, men det visade sig inte vara så enkelt. I dagsljus kunde man ana att problemet fanns där, men vid mörkläggning och seriöst filmtittande så var det alltför påtagligt. Jag blev less och lämnade tillbaka apparaten, skall man betala så mycket pengar för en TV så vill man känna sig helt nöjd.

Istället började jag snegla lite på Oled som jag tidigare tyckt varit för dyr när det gäller just 4k versionerna, dessutom är jag lite motståndare till de där kurvade panelerna. Men nu ser jag att modellen LG 55EF950V existerar och blir såklart väldigt nyfiken på om någon annan kanske redan har köpt eller sett bildkvalitén och kan ge lite info om hur ni upplever bilden, deras inbyggda OS och annat som kan vara värt att veta.