Inlägg

Inlägg som Ruggs har skrivit i forumet
Av Ruggs
Skrivet av Naa_Nitz:

Hej. Har 2st 670 med ek fc670 vattenblock om intresse finns. Säljer helst båda i ett då jag ska byta kort. Tänkt mig 1200:-

Skicka pm om intresse finns.

PM skickat.

Av Ruggs

Grafikkort med vattenblock

Hejsan!

Är på jakt efter ett kort grafikkort till LAN-datorn max 22cm med monterat vattenblock

T.ex ett GTX660/670 eller likn från AMD. Skriv vad ni har och vill ha för ert kort.

Läs hela annonsen här

Av Ruggs

Absolut inte värt de nånstans.

Av Ruggs

Jag har mängder med problem med min Dell u2414h tillsammans med ett r9 nano. Måste rycka ur sladden och sätta tillbaks efter viloläge osv.

Av Ruggs

Det måste vara runt tyvärr tack ändå

Av Ruggs

Letar desperat efter ett fläktgaller

Tjena,

Är i stort behov av detta fläktgallret:

http://i.imgur.com/1Rfe3Gv.jpg

Ska in ett chassi jag har sågat ett 120mm hål i kommer se fantastiskt ut med detta gallret men alla säljare på amazon.co.uk skickar inte till Sverige hittade en säljare på eBay i USA.. tot 250kr + ev tull

Någon som vet var man kan köpa ett billigt? Eller om någon här kanske har ett liggandes, vet att de var väldigt vanliga förr.

Tack!

Av Ruggs

Vad har ni för smaskens alltid hemma?

God kväll

Har ett litet "problem" alltid när jag går å handlar köper jag bara precis det jag behöver så nu sitter man här med tråkigt kranvatten när man är sugen på pepsi max kommer helt enkelt inte på något när man väl är på ICA.

Vad för gott brukar ni köpa hem?

Av Ruggs
Skrivet av Skrotnisse92:

Bjuder 1000kr + frakt för paket 1.

Bra skambud men lägre kan du.

Av Ruggs
Skrivet av zekel:

Antingen snickra ihop något eget med PHP/MySQL och ha en inloggning där ni kan se om någon lämnat ett meddelande.

Borde även vara möjligt att använda Google Forms så slipper man allt meckande själv och det är bara att köra på. https://www.google.se/intl/sv/forms/about/

//zekel

Ah tack! Har fått igång det Tänkte inte på att man kunde göra så här.

Av Ruggs

Simpel html form som skickas vidare till?

Hej!

Jag har en ganska basic hemsida om min TS server. Eftersom jag eller annan mod inte alltid är inloggad på den vore de bra om folk kunde gå in på sidan och fylla i t.ex:

Ert namn:
Ert nickname:
Kanalnamn:
Lösenord:

För att skicka in ett önskemål om en egen kanal. Men jag är osäker på hur man skulle göra detta.. först tänkte jag mail funktionen i php men efter att ha läst lite om de känns de inte som ett säkert alternativ sen lär väl mejlet hamna i min skräppost också.

Hur hade ni gjort?

Av Ruggs
Skrivet av suhrim:

Använd backup and restore funktionen i steam, går utmärkt att köra tillbaks på en annan dator med annat konto.

Såg precis en video på YouTube hur man gör såg sjukt smidigt ut! Tack!!!

Av Ruggs

Flytta Steam spel till annan dator

Hejsan

Idag släpptes DOOM och de spelet var ganska stort 46GB (52GB på disken). Nu har min bror också köpt spelet problemet är att han har 8Mbit.. kommer ta hela helgen att ladda ner. Så frågan är om jag kan kopiera över spelet till min 64GB usb sticka och flytta in det i hans steam katalog? Har för mig att jag gjort som nedan tidigare men då tog Steam bort allt direkt så fort man försökte starta spelet.

C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\DOOM -> C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\

Tack!

Av Ruggs
Skrivet av lolight:

@Nardds:
Jag har kartlagt det hela ganska många år. Tyvärr är det hela gigantiskt komplicerat. Men lite enkelt kan man säga att det finns konspirationer ja. Det finns världsomspännande konspirationer ja. Men det finns inte EN konspiration, eller EN grupp. Det är många olika grupper, små och stora, som har olika agendor och olika inflytande. Samt att de vet olika också.
Problemet är att många av dessa organisationer har hållhakar på varandra. Det har gjort olagligheter som inte får komma fram.
Dessa vet andra grupper. Men de har också gjort olagligheter, som inte får avslöjas. På detta sätt hotar de varandra. Det kriminella får fritt härja. Samt styrning över världen fortgår på olika sätt.
I fallet Stefan L,. så är han medlem av samma organisation som Fredrik R. Och som Maud O. De tar order från samma ställe.
Mona S är också medlem där. Orden har varit att det ska ösas in med invandrare.
Ett flertal grupper har samverkat kring denna grej. Du har bland andra vissa delar av judar. Men det finns även Muslimer och CIA osv. Ja, delar av CIA då.

Varför kommer det då bara 1000 personer i veckan just nu? Borde man inte släppa på asylreglerna och låta flödet vara fritt som i slutet på förra året?

Av Ruggs

Finns de fungerande kortet kvar? isf bjuder jag 700kr + frakt.

Av Ruggs

Budar 600kr + frakt.

Av Ruggs

Tack för så snabba svar Ska prova en A4 också kanske blir helt såld

Av Ruggs

Ny pendlarbil Volvo mot Audi

Hejsan,

Måste ha ny bil nu min nuvarande SAAB 9-3 2006 kombi har varit på verkstaden 7 gånger senaste 6 månaderna med allt ifrån bränslepump, kondensor, stötdämpare, byte av bromsok mfl. Just nu har den problem med att backen knappt går i samt att den gör alla möjliga ljud i framvagnen vid gupp eller minsta sten. Den har gått 18000 jag är andra ägaren har alltid kört varsamt men nu får de vara nog tyvärr.

Som ni förstår är jag rätt trött på bilproblem och vill bara ha en bil som fungerar men ändå hyfsat rolig att köra allt är väl dock roligare än att växla i en påse nötter som nu

Funderar på en Volvo v40 2013 d2/d3 eller en Audi A4 2013 tdi 2.0. Budget max 170k. Är dock lite osäker när de gäller Audi den är väldigt fin att titta på men insidan känns väldigt utdaterad har väl i princip varit samma inredning sedan 2009. Vad jag läst ska 2.0 tdi vara en rätt felfri motor men byte av kamrem känns inte jätte kul. De bilarna som ligger kring 170 verkar också ha gått rätt långt 10000+ mil om man vill ha "sportstolar utan läder"

Volvon ser lite ut som en tant bil men insidan är desto trevligare med många trevliga media funktioner speciellt om man väljer den med 7" display. Ska också ha kamkedja. Provkörde en D2 som var väldigt skön att köra.

Som de brukar vara hjärtat säger Audi hjärnan säger Volvo.

Vad hade ni gjort?

Av Ruggs

Caselabs chassi

Hej,

Önskar köpa ett Caselabs chassi. De som är intressanta är de mindre modellerna t.ex S3 eller X2M.

Mvh

Läs hela annonsen här

Av Ruggs

Bjuder 700kr + frakt för bara tangentbordet + originalcaps.

EDIT: Sorry, drar tillbaka mitt bud såg att de var blåa switchar.

Av Ruggs

Barbs eller compression?

Hejsan,

Funderar på att bygga en ny burk med vattenkylning. Har vattenkylt mina datorer de senaste 10 åren men aldrig använt compressions tidigare då de inte känns lika säkert (?) de är frågan. Jag flyttar min dator då å då till LAN och liknande så vill ha en dator som inte riskerar att läcka. Har alltid tidigare kört med 7/16 slang på 1/2" suttit som berget t.o.m utan klämmor. Bygget kommer bli i ett moddat Cooltek C3 de som ska vattenkylas är CPU & GPU.

Så vad säger ni?