Inlägg

Inlägg som Jaw_B har skrivit i forumet
Av Jaw_B

Som jag gillade dreamcast. Synd att den inte kunde fått sålt lite bättre.

Av Jaw_B

40fps vrr på playstation och 60fps på pc… sen vill jag ha resten av prestandan för maximalt ögongodis

Av Jaw_B

En väldigt tråkig väg, som mycket väl kan komma, är att man slutar med de tekniska hindren och istället fokuserar på straffsatser på de som konsumerar/piratar tjänster som slutanvändare. Vet att man i tyskland hade(har?) brutalt höga böter för de som tankat/fildelat via torrents. En bekant som åkte fast för att hon laddat ner en film och fick 5k euro i böter. Skulle hon åka fast igen så skulle bötesbeloppet stiga dramatiskt. Hon var väldigt "skötsam" efter det..

Av Jaw_B
Skrivet av FribBe:

SweC fortsätter fälttåget för ett censurerat nät.

Hur fick Sweclockers skulden för detta menar du?

Av Jaw_B

Ja, det är svårt att säga att det är annat än provocerande att de sänker upplösning till 1080p och tar bort HDR.. och samtidigt höjer priset. Ja, Netflix premium kostar också mycket. Men det är svårt att jämföra HBO (ganska nichade content) med Netflix (som ju dessutom redan har väldigt mycket av HBOs "exklusiva" content).

Av Jaw_B

Föredrar egentligen 3840x2160, men har blivit beroende av 32:9 så kör primärt 5120x1440.

Av Jaw_B

Jätteroligt. Hoppas det blir ett stort community kring detta projekt. Finns många kloka människor som säkert kan göra detta bättre och bättre

Av Jaw_B

Oj så innovativt. Och så kan man kanske tänka att den kan ha en docknings-station så man kan koppla till tvn enkelt när man är hemma. Kanske löstagbara handkontroller också. Ja, det är nytänkande! Det är 7 år sedan nintendo switch släpptes. Är det alltså så lång tid det tog affärsfolket på MS att inse vad Nintendo lanserade.

Av Jaw_B

Så fånigt med ett visir isf att ”bara” stänga av den externa skärmen. Och som någon ovan skriver också… vikten är väl redan ett av de största problemen med vision pro. Guld är som bekant rejält tungt..

Av Jaw_B

Bedrägerier i spel(??) hur utbrett är det som fenomen? Speciellt om det är något 40% oroar sig för? Måste handla om spel med transaktioner mellan spelare på något vis?

Av Jaw_B
Skrivet av b-earl:

Vadå headset, jag kör med 5.1 högtalare. Till laptopen har jag ett headset, men inte till desktopen.

This. Kör också 5.1 och ett headset är ju bara obekvämt. Förstår inte riktigt (köpt ett wireless arctic pro för några år sen, men har nog knappt använt ett handfull gånger)

Av Jaw_B

Känner mig kluven. Ogillar artifakterna som dlss och framegen ger. Men samtidigt så är det, mer eller mindre, det enda som gör de senaste spelen "spelbara" med högsta inställningarna på.

Av Jaw_B

Tja. Inte så tokigt iallafall

Av Jaw_B

Chrome: 17.2 +/- 0.67. (Också på en 9900k cpu förövrigt)

Av Jaw_B
Skrivet av Lussarn:

Det är en skön inställning ni Apple-användare har, att ni hoppas att ert kära operativsystem skall bli så nerlåst som lagen tillåter.

Tror du behöver lära dig att göra skillnad på individers åsikter och "apple-användares" åsikter. Jag tycker personligen det är fantastiskt bra för oss konsumenter att apple tvingas öppna upp.

Av Jaw_B

Förstår inte riktigt vinkeln här. Apples billigaste laptop är långsammare än deras dyraste? Så oväntat? Eller vad missar jag?
(Som parantes så har jag kört macbook som jobbdator senaste 8 åren, och inte det minsta sugen på att gå "tillbaka" till en windows-pc. Men som speldator så kör jag, såklart, en stationär windows-pc.)

Av Jaw_B

Hemma kör jag en 49" 5120x1440p. På jobbet 2st 27".

Av Jaw_B

Någon som hittat bra alternativa Appstores att rekommendera?

Av Jaw_B

10/10 var oväntat

Av Jaw_B

Är det bara som jag drömt att lootboxes förbjöds för några år sedan?