Inlägg

Inlägg som kertander har skrivit i forumet
Av kertander

Gratis spel på GOG

Av kertander
Av kertander

NSX Naginata gratis i Planetside 2 med koden 6YearsPS2

Av kertander
Skrivet av Burner72:

Spelat till och från sedan release Planetside 1.
Spelar givetvis i det röda laget
Corpen som jag är med i är BRTD och vi spelar på Miller. Det är inte mycket som slår när vi har torsdags op´s då vi kör superseriöst med gruppindelningar och coms inom grupperna. Varje grupp har olika uppgifter beroende på var vi är mm.
Övrig tid så är det en skön stämning när vi spelar men inte lika strikt.

Japp, samma här när vi kör seriöst. Kul med strikt disciplin i grupperna med specifika uppgifter och snabba redeploys. Vi kör seriöst 2 gånger i veckan och fun-ops däremellan. Vi kör på Cobalt dock i det blågula laget ...

Av kertander
Skrivet av blue eyed devil:

Cobalt spelar jag på och i Trident.

Kul, då fightas vi ofta mot varandra. Trident är en formidabel motståndare.

Av kertander
Skrivet av niteowl:

Synd att ingen tar och kopiera konceptet men utvecklar det mera. Finns flera saker i spelet som har varit dåligt sedan det lanserades. Spelade det otroligt mycket när det kom ut, fruktansvärt dåligt optimerat spel på den tiden.
Finns ett par förändringar som är ett måste för att ett sådant spel ska kunna locka till sig spelare.
De borde ju ha pengar till att utveckla Planetside 3, ny engine och bättre grafik.

Daybreak verkar pumpa alla pengar i H1Z1 istället. Planetside 2 har en liten men dedikerat utvecklingsteam. De gör så gott de kan med det lilla de har. Och ja, det vore bra om någon annan kunde ta fram något liknande så det blev lite konkurrens och kanske lite mera fart på nyutvecklandet. Planetside 3 känns avlägset fortfarande.

Av kertander
Skrivet av 1jimmy:

Slutade spela för några år sedan när jag nådde BR100 men börja spel nu igen för att nöta till BR120 Han som startade outfiten(m22) är medlem i KAIN nu,hette mymn då iaf. Brukar se er KAIN:are rätt ofta. Nä kommer inte vara med på Community Smash,är bara 2 aktiva i min outfit(mest jag) he he

Skickades från m.sweclockers.com

hmm, kanske dags att byta till en lite mera aktiv outfit då :).

Av kertander
Skrivet av 1jimmy:

Jag spelar på Cobalt. Main är NC BR 107 i en liten Outfit [m22] nött 3156h in game än så länge.

Skickades från m.sweclockers.com

Nice, själv har jag 2000+ timmar men bara BR 73 på min NC karaktär. Min outfit heter KAIN.

Skall ni vara med i Community Smash den 24/3?

Av kertander
Skrivet av Asce:

Minns att jag testade detta spel för ett bra tag sedan, men slutade spela igen eftersom jag upplevde det som extremt grindigt att få nya vapen. Vet inte hur det är idag.

Tyvärr är det fortfarande så om du kör Free-to-Play. Och om man är smart och väljer rätt i början då man certar ganska snabbt så får man loss ganska mycket. Sen får man lite saker gratis nu för tiden när man vinner Alerts.

Är man medlem och betalar månadsavgift så får man Cert-poäng snabbare. Man kan även köpa alla vapen om man vill spendera 100 Sek styck men det är lite overkill. Jag har märkt att de flesta vapen gör liknande skada och skiljer sig mest kosmetiskt.

Men det roliga är att man behöver inte grinda om man absolut inte måste ha alla vapen upplåsta. Det man får som level 0 spelare är bra nog för att bjuda veteranerna på bra motstånd. Och man bör absolut inte spela detta spel solo. Det är så mycket bättre och roligare att köra i organiserade squads. Det är där Planetside 2 är som bäst bland alla andra FPS MMO spel. Att vara med i stora fältslag med 100+ mot 100+ (alla online spelare, inga AI bottar) är Episkt!

Av kertander
Av kertander
Skrivet av blue eyed devil:

https://www.techradar.com/news/gaming/top-40-best-free-games-... planetside 2 kommer högst på free to play 2018, fattar inte att fler svenska rinte spelar detta spel.

Man kan ju inte tvinga folk, men fler borde testa det. Det är ju tusen gånger bättre än destiny.

https://www.youtube.com/watch?v=lY_QQXOPqyk

Jag håller med dig. Folk vet inte om att spelet existerar ens. DayBreak gör absolut ingenting för att promota spelet, vilket är synd. Planetside 2 har ingen motsvarighet i spelbranchen. Det är också svårt för nya spelare att komma in i spelet och gilla det när de blir skjutna hela tiden av bättre veteraner, som är bara ute efter bättre K/D statistik.

Men det finns fortfarande spelare och man kan hitta bra fighter på kvällar och helger. Det finns några bra förband man kan joina. Men man får väldigt lite hjälp i början.

Vilken server spelar du på? Vilken Outfit?

Av kertander
Skrivet av Wranz:

Skulle dom inte göra om ATS ? Göra den större till ytan, då skalan var lite snål.

Här beskriver de i sin blog

The Rescale

De gick från skala 1:35 till 1:20.

Av kertander
Skrivet av tcntad:

I haz, jag ordnar...

Borta... hur lyckades han joina i vår VTC tro?

Allt bra annars? Har ni sett min instruktionsvideo?

ETS2 Tutorial Level 0 profile on MP

Av kertander
Skrivet av tcntad:

Det har vi, ingen du känner igen dock? VTS'en är ju inte öppen för vemsomhelst att ansöka.

Hej,

Nej jag vet inte vem det är. Har inte anställt honom.

Kertander

Av kertander

Nyrekrytering?

@tcntad

Hej,

Har vi en ny anställd i firman? Vem är BatuhanUstunFR?

/Kertander

Av kertander

Bra rabatt på ETS2 + alla kartor + DLC och ATS

Hej alla truckers,

Ni som fortfarande inte äger Euro Truck Simulator 2 eller bara vissa kartor passa på nu när de har specialpris på Humble Store:

ETS2 och ATS week special

P.s. Och snart kommer Italien kartan...

Av kertander

Euro Truck Simulator + DLC och American Truck Simulator REA

Hej alla truckers,

Passa på och köp Euro Truck Simulator med alla kartor nu till specialpris på Humble Store:

ETS2 och ATS week special

P.s. Och snart kommer Italien kartan...

Av kertander
Skrivet av FZL:

Det finns ju denna som jag tycker är intressant och väldigt prisvärd nu på rea: https://www.inet.se/produkt/2210779/aoc-32-agon-ag322qcx-curv...

Dock vet jag inte om det är så mycket att ha för CS, 32" är lite väl stort då samt 4ms VA där TN föredras.

Japp, min är 27" men har 1 ms respons tid. Men det får du bestämma. Jag har redan slagit till, mest för att 32" inte skulle få plats. Lycka till med ditt val.

Jag är också lite tveksam till "Curved" skärmar...

Av kertander
Skrivet av Buzzi:

Hallå

Hade tänkt köpa ny skärm snart men hittar ingen direkt utstående kandidat. och tänkte kolla vad experterna rekommenderar.

Jag planerar att inom kort köpa helt ny dator vilket kommer bli med ett nvidia-grafikkort.
Spelar till största delen csgo, diablo och dirt vilket gör att freesync eller g-sync är relativt onödigt men om jag nu ändå måste välja nått så får det ju bli gsync.

Kraven är minst 144hz och 1ms, 16:9, 2560x1440

Sitter idag på en philips 242G 144hz men vill ha nått större. vet inte om 27" är för litet hopp därför kikar jag lite på ännu större skärmar med.

Dessa är enda jag hittar på prisjakt och båda är 27"
Dell S2716DG
Asus ROG Swift PG278Q

Hej, jag har nyligen köpt denna på Dustin och är mycket nöjd. Rekommenderar den.

AOC Agon 27" 144 Hz

Hade bara rum för en 27" på skrivbordet så jag tittade aldrig på större varianter. Är du intresserad av större varianter kolla på dessa:

28" - 32" Skärmar

Av kertander

Det är ganska kul att läsa alla svar i denna tråd. Man skall alltså prata mycket eller lite, man skall ha face-cam eller inte, man skall vara bra i spelet man streamar eller inte nödvändigt, osv.

Kontentan är att man skall streama det man vill streama på det sättet man känner för att streama. Det finns folk som kommer att titta på det du vill visa upp oavsett vad du streamar. De stannar om de gillar det eller så går de vidare. De kommer chatta med dig eller inte.

Så streama om du vill streama. Det är ingen ide att fråga hur folk vill att du streamar eftersom alla vill se olika saker.

Mitt förslag är. Börja streama, utan face-cam, sen testa med face-cam. Testa prata hela tiden om spelet och/eller annat. Sen testa vara tyst. Se vad fungerar bäst för dig. Känn dig bekväm med din egen stream. Tittare kommer till dig själva. Fråga de direkt om de gillar din stream, om ljudet är OK, om bildkvaliten duger. Förbättra ditt innehåll hela tiden och kolla med dina followers om de gillar vad du gör.

Lycka till med din stream