Inlägg

Inlägg som kertander har skrivit i forumet
Av kertander
Skrivet av Lennoz:

Ska man ha på VTMlive när man kör?

Japp

Av kertander
Skrivet av Lennoz:

@kertander: Hej det går inte att lägga till en journey det står efter jag fyllt i allt att det var en error.

Det funkar bra för mig att rapportera helt manuellt utan VTMLive. Undrar om den inte gillar dina Regional Settings. Vad använder du för Currency och Units på ditt VTM-konto?

Av kertander
Skrivet av Lennoz:

Vet inte riktigt hur VTMLive fungerar

VTMLive är en app som du laddar ner från http://virtualtruckingmanager.com/vtmlive

http://i.imgur.com/2y6bpHO.png

Installerar det, kör igång och loggar in med ditt VTM-konto.

Så ser det utnär du kör igång det:

http://i.imgur.com/MQlrz1p.png

Av kertander
Skrivet av Lennoz:

@kertander: Hej det går inte att lägga till en journey det står efter jag fyllt i allt att det var en error.

Har du möjlighet att skicka en print screen så vi kan titta? Gör Print Screen innan du gör Submit. Jag får också Error ibland beroende på vad jag fraktar. Jag tror att det är några småbuggar i VTM tyvärr. Använder du VTMLive? Eller fyller du i hela rapporten manuellt?

Så ser mina ut:

http://i.imgur.com/7TjxH1d.png

Av kertander

Vad tycker ni, vem/vilka bör anmälas här?

http://plays.tv/video/58a9bc3a073cd2c28c/was-it-really-necess...-

Alla?

Av kertander
Skrivet av Lennoz:

https://www.youtube.com/watch?v=zGVKlcjay2s sådär ja! Kvaliten är kanske inte det bästa men aja!

@tcntad

Så nu såg jag hela din uppkörning och det såg bra ut. Du kör väldigt lugnt och sansat. Inget att anmärka. Var du lite nervös i Göteborg? Starta i uppförsbacke gick sådär men det var bra agerat och ingen kom till skada. Själv tycker jag att ibland är det svårt att upptäcka i tid att man står uppförsbacke i spelet. Man börjar rulla och det är någon bakom och BANG!

Märkte att du har väldigt generösa hastighetsbegränsningar på din GPS Vi kör med lastbilshastighetsbegränsningar, eller vad säger du tcntad?

Av kertander
Skrivet av Lennoz:

Tackar:) En fråga hur rapporterar jag in efter en körning?

Du rapporterar dina körningar här: http://virtualtruckingmanager.com/company/1421 klicka på Journey. Om du använder VTMLive plugin så borde din leverans redan finnas där som PENDING. Allt du behöver göra då är gå in i rapporten, lägg upp en länk till din sammanställningsbild i Comments (Jag brukar lägga upp mina på imgur), lägg till eventuella tullavgifter och vilken färja du åkte med. Klicka på Submit och så är det klart. Bara att köra igen. Vi godkänner dina rapporter allt eftersom.

Av kertander
Skrivet av Lennoz:

@kertander: Tjenare, jag glömde bort att jag återställde datorn för en vecka sen och då så kunde jag inte komma in på det kontot med level 13 så nu är jag 5 och ingen truck. Jag kan dock spela in när jag kör istället och sen dela det eller skicka till dig.

Posta länken här så vi kan titta på din körning sen. Lycka till.

Av kertander
Av kertander

American Truck Simulator

American Truck Simulator SALE! 50% på Steam till den 22/2. Passa på ni som ännu inte äger denna. Snart släpps New Mexico kartan.

Av kertander

American Truck Simulator SALE! 50% på Steam till den 22/2. Passa på ni som ännu inte äger denna. Snart kommer även New Mexico karta.

Av kertander

American Truck Simulator SALE! 50% på Steam till den 22/2. Passa på ni som ännu inte äger denna. Snart kommer även New Mexico karta.

Av kertander
Skrivet av -Pulma-:

Ohh snabbt svar! Tack så mycket. Redan dragit ner lite från workshopen, så jäkla smidigt!
Men hittade inte några kartor där dock. Vart finns dem?

Smart med att ha 2 olika konton, inte tänkt på det. Men kommer nog faktiskt mest köra SP ändå så att man får lite vanlig trafik också, det saknade man när man körde MP och inte stötte på en jäkel när man åkte i Sverige eller Norge

Edit: Hittade kartorna på modsats.com

Vi är snabba här på SwecVTC. Ja och det är mycket glest med trafik på ATS MP eftersom inte så många spelar det. Som mest hade de 400 påloggade om jag mins rätt. Så vill du ha trafik är SP rätt väg att gå. Finns även moddar för mer trafik om du tycker att det fortfarande är för lite (men det kan bli jobbigt för din dator). Fast AI-förare kan vara rätt dumma ibland så var försiktig. Kolla mitt klipp från ATS SP här:

http://plays.tv/video/58a7275f186b3b1522/even-ai-drivers-make...-

Av kertander
Skrivet av -Pulma-:

Sådär, nu har jag införskaffat ATS som jag tänkte mysa ner med ikväll, och enbart köra single player för att slippa bli ekonomiskt oberoende som när man kör online Vill behålla den där känslan när man måste jobba lite för att ha råd med upgrades.

Då undrar jag om det är några speciella mods man borde skaffa innan för att maximera upplevelsen lite extra, syftar då främst på kartor.
Som Kertander skrev så fatta jag det som att det fanns Coast-to-Coast samt Mexico att lägga till gratis? Kan man ha de båda samtidigt?

Ska iväg nu och kommer hem senare ikväll så hade varit riktigt uppskattat om man då hade några direktlänkar till lite schysst mods och kanske lite kortfattat hur man lägger in allt så man kan komma igång med spelandet ASAP.

Tack på förhand

Japp, jag kör Coast to Coast och Mexico kartor tillsammans med California, Nevada och Arizona och de funkar bra. Filerna heter C2C_Re-scale.scs och VivaMexicoMap_v2_1_1_Comp_C2C_hugoces.scs. Tanka ner de och lägg de i mappen "C:\Users\[DinWindowsUsername]\Documents\American Truck Simulator\mod".

Andra moddar jag rekommenderar är:
Real Company Logo
Real Engines and Sounds
Volvo VNL670 (Aradeth)
Real American Gas Stations
Realistic Graphics Mod
SISL's Mega Pack (Om du gillar utrusta bilen)

Du hittar alla dessa på Steam Workshop under "Most Subscribed" tabben. Subscriba de du vill ha och de tankas ner åt dig automatiskt.

I Modmanagern lägger du upp de så här:

http://i.imgur.com/bALxcjS.png

Sen så kan du faktiskt ha två olika profiler i spelet, en för singelplayer och en för multiplayer, då behåller du "känslan" men det gäller att komma ihåg att använda rätt konto till rätt spelform!

Filma lite och visa oss dina äventyr. Ha det så kul.

Av kertander
Skrivet av Lennoz:

Min level är 13 tror jag och har tror 2 olika garage i tyskland. Jag har headset men min mikrofon fungerar dock inte och jag känner inte att jag vill lägga ner pengar på det.

OK, då vet jag. Hörs imorgon på Steam. Vad heter din förar-profil i ETS2? Min heter Marre precis som på Steam.

Av kertander
Skrivet av Lennoz:

Jag brukar mest köra singelplayer men på söndag någongång rund kl 3 skulle fungera! Jag har alla kartor (Skandinavien, going East)

Det finns faktiskt en ny karta Vive la France också, men jag ville bara veta det så man kunde förbereda en rutt för själva uppkörningen.

Skulle vilja veta vilken level du är och var du har dina egna garage där vi kan träffas på MP (Jag har garage i alla städer så vi tar en av dina). Runt kl. 15:00 imorgon 19/2 funkar nog bra för mig. Vi kan höras på chatt via Steam. Har du en headset? Om ja så blir det enklare att kommunicera på MP. Vi kan köra ingame CB-radio eller TS (teamspeak.geeksgaming.se). Vi har inget eget men vi brukar ta ett av de lediga Allmänt snack - rum.

Av kertander
Skrivet av Lennoz:

När får jag köra upp?

Vi får väl boka nåt nu i helgen. Vilka tider brukar du köra ETS2 MP på dagarna? Vilka kartor har du och vilken level har du i spelet? I vilken/vilka städer har du garage?

Av kertander
Skrivet av krrjon:

Pathfinder var betydligt enklare än båtjäklarna, har sett en enda båt sedan dom DLC'erna släpptes

Jag borde ha tagit Pathfinder innan jag Köpte alla kartor. Hade faktiskt 95% när jag köpte Vive La France och då gick det ner igen. Tänkte inte på det då.

Ja vissa achievements är svåra men om du inte hittar de jobb du vill ha så är det bara att Refresha på External Contracts (eller vänta några timmar IRL). Om du inte hittar de jobb du vill ha på Freight Market (och Quick Jobs) så är det bara att sova i spelet och sen kolla listorna igen. Quick Jobs kan du ta vilket jobb du vill eftersom du teleporteras direkt till staden du transporterar ifrån, så jag tog ofta dessa för att få achievements. Freight Market visar också alla jobb, men du måste köra dit med din truck först och oftast så är jobben du vill ta långt borta och du hinner inte dit innan jobbet upphör. Du kan teleportera mellan dina garage men tiden för körningen dit dras av och jobbet är oftast inte kvar på marknaden när du gör det.

När du köper Vive La France kommer du märka samma problem med bl.a. "Gas must flow", "Check in, Check out" och "Go Nuclear!". Tog evigheter för mig att ta dessa. Men jag tog de

Av kertander
Skrivet av Lennoz:

Jag kör ETS2 och du?

Jag kör båda två. ATS är som ETS2 fast i USA. Ganska kul också men lite mindre karta.

Av kertander
Skrivet av Lennoz:

Jag är intresserad. Hoppas ni fortfarande kör för det gör jag. Jag har inte kört jätte länge men har ratt och spelat i mer än 50timmar. http://steamcommunity.com/id/hashtagtag4tag

Kul! Kör du ETS2 och/eller ATS? Välkommen. Skickade en friend request via Steam från Marre